Thursday, 2024-04-18, 7:52 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » Diskografija
« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 32 33 »

_______________________________________________
_______________________________________________
1975 - Zazvoni Zvono (Singl)
1981 - Oziljak
1982 - Umjesto Gluposti
1998 - Kolekcija
2013 - Festivali, Demo I Neobjavljene Pjesme I
2013 - Festivali, Demo I Neobjavljene Pjesme II
_______________________________________________
1975 - Zazvoni Zvono (Singl)
Zazvoni Zvono (Hit Parada '75)
To Sam Ja

1981 - Oziljak
Dz ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1144 | Added by: Zukas | Date: 2013-10-02 | Comments (0)


____________________________________
____________________________________
1997 - Druga Strana Mora
1999 - Objektivne Lazi
2000 - Pusti Perje Neka Leti
2002 - So Na Ranu
2012 - Singlovi
Bonus ('92-'94)
____________________________________
1997 - Druga Strana Mora
Da Duvamo (Rodjendan)
Tvoj Osmeh
Zasto Pravis Slona Od Mene Feat Lee Man
Porno
Oprosti Ako Malo Ti Je To
Sex Junkie
Mama
Sladoled
Jedan Sprat
Category: Diskografija | Views: 2025 | Added by: Zukas | Date: 2013-10-02 | Comments (1)


____________________________________
____________________________________
1982 - Martin Krpan (Bonbonjera)
1984 - Martin Krpan 2
1988 - Bogovi In Ovce
1991 - Bootleg (1985-1991)
1992 - Greatest Hits
____________________________________
1982 - Martin Krpan (Bonbonjera)
Prva
Slovan Karantan
Happy End
Celofan
Cicibanove Igracke
Eho
Po Ruski
Paranoja
Bonbonjera

1984 - Martin ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1018 | Added by: Zukas | Date: 2013-10-02 | Comments (0)


_______________________________________
_______________________________________
1991 - Ima Da Me Slusas
1993 - Vol 1
1995 - Promo Tape
1997 - Spleen
2007 - Ne Predaj Se!
2011 - Superheroin
_______________________________________
1991 - Ima Da Me Slusas
Pad
Da Je Jug Pobedio
Crna Udovica
Krst U Plamenu

1993 - Vol 1
Jamaica
Instrumental
New Centur ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 708 | Added by: Zukas | Date: 2013-10-01 | Comments (0)


_______________________________________
Vesna Pisarovic - Diskografija (2000-2012)
_______________________________________
2000 - Da Znas
2001 - Za Tebe Stvorena
2002 - Everything I Want
2002 - Kao Da Je Vrijeme
2003 - Best Of
2003 - Pjesma Mi Je Sve
2005 - Peti
2007 - Zlatna Kolekcija
2011 - Najljepse Ljubavne Pjesme
2012 - With Suspicious Minds
_______________________________________
Category: Diskografija | Views: 1243 | Added by: Zukas | Date: 2013-10-01 | Comments (0)


________________________________________________
Tose Proeski - Diskografija (1997-2011) 1.Deo 2.Deo - 3.Deo
________________________________________________
1997 - Singl
1998 - Singl I
1998 - Singl II
1999 - Nekade Vo Nokta
1999 - Singl
2000 - Singl
2000 - Sinot Bozji
2001 - 1200 Milja
2001 - Singl
2002 - Ako Me Pogledas U Oci
2002 - Ako Me Poglednes Vo Oci (Mak.Izdanje)
2004 - Dan Za Nas
Category: Diskografija | Views: 1578 | Added by: Zukas | Date: 2013-09-30 | Comments (0)


________________________________________
________________________________________
2000 - Jas Imam Pesna
2002 - Zosto Sonot Ima Kraj
2003 - Kad Zvezde Nam Se Sklope...Kao Nekada
2003 - Znaes Kolku Vredam
2005 - Vo Zaborav
2006 - U Zaboravu
2008 - Makedonsko Devojce
2011 - Kap Ispod Neba
________________________________________
2000 - Jas Imam Pesna
Bez Ogled Na Se
Sakaj Me
Srcevo Ne Ce Izdrzi
Zasekog ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1058 | Added by: Zukas | Date: 2013-09-29 | Comments (1)


_________________________________
_________________________________
1990 - Hajde Da Ludujemo
1990 - Hajde Da Ludujemo (Let's Go Crazy)
1990 - Let's Go Crazy (Maxi 45)
1991 - Bube U Glavi
1992 - Singlovi (1987 - 1992)
2004 - Zlatna Kolekcija
2011 - Najljepse Ljubavne Pjesme
+ Bonus Video
_________________________________
1990 - Hajde Da Ludujemo
Hajde Da Ludujemo
Let's Go Crazy

1990 - Hajd ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1176 | Added by: Zukas | Date: 2013-09-29 | Comments (0)


___________________________________________
Hari Mata Hari - Diskografija (1982-2009)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo
___________________________________________
1982 - Zadnja Rupa Na Svirali (Hari Varesanovic)
1984 - Zlatne Kocije
1985 - Skini Haljinu (Hari Varesanovic)
1985 - U Tvojoj Kosi
1986 - Ne Bi Te Odbranila Ni Cijela Jugoslavija
1988 - Ja Te Volim Najvise Na Svijetu
1989 - Volio Bi' Da Te Ne Volim ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1620 | Added by: Zukas | Date: 2013-09-28 | Comments (1)


Pro Arte & Cobi - Diskografija (1969-2008) 1.Deo - 2.Deo - 3.Deo
______________________________________________
1969 - Takav Je Zivot (Singl)
1970 - Dat Cu Sve (Singl)
1970 - Lola (Singl)
1970 - Pruzi Mi Ruku Ljubavi (LP)
1970 - Pruzi Mi Ruku Ljubavi (Singl)
1970 - Ti Srca Nemas (Singl)
1971 - Elena (Singl)
1971 - Pro Arte & Indexi U Bugarskoj
1971 - Tike-Tike-Tacke (Singl)
1971 - Zivot Mi Je Prazan (Singl)
1972 - Co ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1017 | Added by: Zukas | Date: 2013-09-25 | Comments (0)


Zana - Diskografija (1980-2006) 1.Deo - 2.Deo
__________________________________________________
1980 - Nastavnice (Singl)
1981 - Leto (Singl)
1981 - Moj Deda (Singl)
1981 - Rege Za Pivsku Flasu
1982 - Dodirni Mi Kolena
1983 - Natrag Na Voz
1985 - Crvene Lale
1986 - Live (ORA Letenka)
1986 - Nocas Pevam Samo Tebi (Zana Nimani)
1987 - Otkinimo Nocas Zajedno
1988 - Vojna Posta
1989 - Nocni Voz Za Istanbul
1991 - Nisam, Nisam
1993 - Trazim
... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1122 | Added by: Zukas | Date: 2013-09-24 | Comments (2)


Sergej Cetkovic - Diskografija (2000-2012) 1 Deo - 2 Deo
________________________________________
2000 - Kristina
2003 - Budi Mi Voda
2005 - Kad Ti Zatreba
2005 - The Best Of
2006 - Sava Centar 2006 (Live)
2007 - Pola Moga Svijeta
2008 - The Platinum Collection
2010 - 2 Minuta
2010 - Live Collection
2011 - Najlepse Balade
2012 - Zbog Nas (Singl)
2013 - Jos Volim Te (Singl)
________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1660 | Added by: Zukas | Date: 2013-09-23 | Comments (0)


_________________________________
Magazin - Diskografija (1982-2011)
_________________________________
1982 - Slatko Stanje
1983 - Kokolo
1984 - O La La
1985 - Pisi Mi
1986 - Put Putujem
1987 - Magazin
1988 - Besane Noci
1989 - Dobro Jutro
1990 - Svi Najveci Hitovi (1983 - 1990) CD 1
1990 - Svi Najveci Hitovi (1983 - 1990) CD 2
1991 - Da ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1764 | Added by: Zukas | Date: 2013-09-22 | Comments (2)

_______________________________________
Jasna Zlokic - Diskografija (1983-2010)
_______________________________________
1983 - Pusti Me Da Prodjem
1984 - Skitnica
1984 - Skitnica (Singl)
1985 - Vjeruj Mi
1987 - Ja Sam Ti Jedini Drug
1988 - Lutajuce Srce
1989 - Vrijeme Je Uz Nas
1990 - Kad Odu Svi
1990 - Tiho Sviraj Pjesmu Ljubavnu
1992 - Bez Predaha (29 Hita)
1993 ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1270 | Added by: Zukas | Date: 2013-09-22 | Comments (1)


________________________________________________
________________________________________________
1978 - Sijavica (Singl)
1979 - Ona Ima Svoju Dragu Mamu (Singl)
1979 - U Tetrapaku
1980 - Da Mi Je Biti Morski Pas (Singl)
1981 - Ratatatatija
1982 - Majmun Radi Sto Majmun Vidi (Singl) (Jappa)
1982 - Majmuni (Jappa)
________________________________________________
1978 - Sijavica (Singl)
Sijavica
Gastarbajterska

Category: Diskografija | Views: 659 | Added by: Zukas | Date: 2013-09-21 | Comments (0)

Kategorije
Search
Calendar
«  April 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2024 | Website builderuCoz |