Sunday, 2020-10-25, 2:17 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » October » 2 » Prslook Band - Diskografija (1997-2012)
0:50 AM
Prslook Band - Diskografija (1997-2012)

____________________________________
____________________________________
1997 - Druga Strana Mora
1999 - Objektivne Lazi
2000 - Pusti Perje Neka Leti
2002 - So Na Ranu
2012 - Singlovi
Bonus ('92-'94)
____________________________________
1997 - Druga Strana Mora
Da Duvamo (Rodjendan)
Tvoj Osmeh
Zasto Pravis Slona Od Mene Feat Lee Man
Porno
Oprosti Ako Malo Ti Je To
Sex Junkie
Mama
Sladoled
Jedan Sprat
Supreman
L'italiano
Funky Punky
Jos Ovu Noc
Plutam
Kazi Kad
Y.C.L.W.T.
Ostavljam Sve
I Dalje To Sam Ja

1999 - Objektivne Lazi
Objektivne Lazi
Ostala Si Sasvim Sama
Sta Cu Ti Ja
Jovana
Ostavljam Sve
Nek' Propadnem
Acilah Korkore
Da Te Diram
Nogu Pred Nogu
Vagabundo

2000 - Pusti Perje Neka Leti
Ja Samo Znam
Pocepajte Sve Sa Mene
Pismo
Dodji Duso
Ej Da Sam Krio
Lola
Evo Mene Opet
Prezali Me
Deca Kaznjena Za Sve
I Dalje To Sam Ja

2002 - So Na Ranu
Ne Salji Mi Pismo
Barem Slazi Me
A Be, Da Be
Neverna Si Neverna
Otrov'o Sam Suzama
Pijan Cekam Nocima
Hajde Sipaj Pice
Jos Cekam Te
Nestani
Ako Sam To Zasluzio
A Be, Da Be (Radio Edit)

2012 - Singlovi
Ostavljam Sve (2012)
Kad U Tvoje Ime (2008)
Hajde Sipaj Pice Feat Highway (2007)
Letnja Sema (2007)
Od Nisa Do Beograda (Ksenija, DLZ)
Kazi Kad Feat Jellena
Nerevgreen Feat Shabanotti

Bonus ('92-'94)
Ti Si Muzika (Od Srca)
Sladoled (Od Srca)
Ostani Tu
Senke
____________________________________
____________________________________
    
____________________________________
Category: Diskografija | Views: 1849 | Added by: Zukas | Tags: Prslook Band, Diskografija | Rating: 5.0/1
Total comments: 1
0
1 farkas   [Entry]
Hvala ti puno za ovu kolekciju smile

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |