Sunday, 2019-11-17, 0:57 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » Diskografija
1 2 3 ... 32 33 »
__________________________________________
__________________________________________
1985 - Alisa
1987 - Da Li Si Cula Pesmu Umornih Slavuja
1988 - Hiljadu Tona Ljubavi
1989 - Glupo Je Spavati Dok Svira Rock'n'roll
2001 - Alisa
2008 - Best Of
__________________________________________
1985 - Alisa
Sanja
Ludi Ivan
Vojskovodja
Mikada
Tanja
Ti Razumes Sve
Gospodar Zemlje Cudesa
Category: Diskografija | Views: 648 | Added by: Zukas | Date: 2014-07-13 | Comments (1)

________________________________________
________________________________________
1989 - Samoizdanje
1990 - Roze Poze
1992 - Besindzer I Dilindzer
1993 - Rokenrol Dendi
1995 - Da Li Si To Ti
1996 - Daj Gol (Najveci Hitovi 1990-1995)
2002 - Zakopano Blago
2010 - Ko Je Rek'o Rokenrol?
________________________________________
1989 - Samoizdanje
Daj Gol!
Novine Za Sedenje
Pogodi Broj
Naj ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 557 | Added by: Zukas | Date: 2014-06-21 | Comments (0)

________________________________________________
________________________________________________
1976 - Luduj S Nama (Single)
1976 - Zadnja Avantura
1977 - Domovino Moja (Single)
1977 - Prle Upeco Ribu (Single)
1979 - Domovino Moja
2003 - The Best Of
________________________________________________
1976 - Luduj S Nama (Single)
Luduj S Nama
Mala Vjestica
 
Category: Diskografija | Views: 407 | Added by: Zukas | Date: 2014-05-29 | Comments (1)

________________________________________________
________________________________________________
1979 - I Tako Svaki Dan (Singl) (Muzej Sarvan)
1984 - Asime Spasi Me
1990 - Najveci Hitovi Grupe S Vremena Na Vreme (Ljuba I Asim)
2003 - U Potrazi Za Dobrim Odgovorom
2007 - Ajde Jano Kucu Da Ne Damo (Asim Sarvan I Prijatelji)
________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 543 | Added by: Zukas | Date: 2014-05-28 | Comments (0)

______________________________________________
Amajlija - Diskografija (1989-2009)
______________________________________________
1989 - Samo Ti
1990 - Zasto Si Tako Blesava I Luda
1992 - Vruce I Hladno
1993 - Cista Zabava, Cist Rock 'n' Roll
2009 - Prosula Si Sake Na Kimono

______________________________________________
1989 - Samo Ti
Ti Si Ti
Dobar Drug
Samo Ti
Kres
Al' Sam Tuzan
Pozuri Druze
Ucinio Bih Sve
Mrdaj
U Mislima
Bog Da Je Cuva

... Read more »

Category: Diskografija | Views: 739 | Added by: Zukas | Date: 2014-05-25 | Comments (2)

_________________________________________________
_________________________________________________
2004 - Amira (Feat. Mostar Sevdah Reunion)
2005 - Rosa
2009 - Live
2010 - Zumra (Feat. Merima Kljuco)
2011 - Amulette
_________________________________________________
2004 - Amira (Feat. Mostar Sevdah Reunion)
U Djul Basci
Jutros Mi Je Ruza Procvjetala
Mene Majka Jednu Ima
Si Zaljubiv Edno Mom ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 707 | Added by: Zukas | Date: 2014-05-24 | Comments (1)

_________________________________________
Oliver Dragojevic - Diskografija (1974-2013)
7.Deo - 8.Deo - 9.Deo - 10.Deo
____________ ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 843 | Added by: Zukas | Date: 2014-05-23 | Comments (2)

_________________________________________________
Miso Kovac - Diskografija (1964-2012)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo - 4.Deo - 5.Deo - 6.Deo - 7.Deo - 8.Deo
_________________________________________________
1964 - Ne Mogu Prestati Da Te Volim (Singl)
1965 - Melodije Tjedna VI
1966 - ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 811 | Added by: Zukas | Date: 2014-05-23 | Comments (1)

______________________________________________
______________________________________________
1971 - Sto Je Babi Milo (Singl)
1972 - Azdaja Svom Cedu Tepa (EP)
1972 - Hej Curo Medena (Singl)
1972 - More I Mornari (Singl)
1972 - Sta Da Cinim Kad Sam Furest (Singl)
1975 - Glasovi Jugoslavije
______________________________________________
1971 - Sto Je Babi Milo (Singl)
Sto Je Babi Milo
Daleko Je Zavicaj
 
1972 - A ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 540 | Added by: Zukas | Date: 2014-05-20 | Comments (1)

________________________________________________
Goblini - Diskografija (1994-2011) 1.Deo - 2.Deo
________________________________________________
1994 - Goblini
1994 - Istinite Price  I Deo
1995 - KST Live 38.08.'95
1996 - U Magnovenju
1997 - CD 1 (Turneja U Magnovenju '96-'97)
1997 - CD 2 (Istinite Price I Deo + Goblini)
1999 - Re Contra
2001 - Udarac Do Udarca
2004 - Najbolje Price
2010 - Crno Na Belo
Category: Diskografija | Views: 656 | Added by: Zukas | Date: 2014-05-20 | Comments (2)

________________________________________________
________________________________________________
1986 - Demo (Studeni Studeni)
1989 - Demo (Studeni Studeni)
1990 - Cisto Kao Suza (Studeni Studeni)
1993 - Deguelo
1996 - Blues Juzne Pruge
1999 - Licem Prema Zemlji
2007 - Ko Je Sunce Ubio
2008 - Radulizam
2013 - Proklet
________________________________________________
1986 - Demo (Studeni Studeni)
Da Li Me Volis!
Okrutn ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 489 | Added by: Zukas | Date: 2014-05-20 | Comments (0)

________________________________________
Srebrna Krila - Diskografija (1978-2010) 1.Deo 2.Deo - 3.Deo
________________________________________
1978 - Ana (Singl)
1978 - Volio Sam Tanju (Singl)
1979 - Srebrna Krila
1979 - Zakuni Se Ljubavi (Singl)
1980 - Ja Sam Samo Jedan Od Mnogih
1980 - Ljubio Sam Nadu U Studentskom Gradu (Singl)
1980 - Sreo Sam Ljubav Iz Prve Pjesme
1981 - Kulminacija (Si ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 687 | Added by: Zukas | Date: 2014-05-20 | Comments (1)

Mladen Vojicic Tifa - Diskografija (1984-2009) 1.Deo - 2.Deo
_____________________________________________
1984 - Bijelo Dugme (Bijelo Dugme)
1986 - 100% R&R (Vatreni Poljubac)
1987 - Konji (Divlje Jagode)
1990 - Samo Ljubav Postoji
1993 - Demo
1994 - Sareni Dan
1995 - Dani Bez Tebe
1997 - Grbavica
1998 - No.1
2000 - Ostacu S' Tobom
2001 - Live Skenderija
2005 - Live Zajecar
2007 - Dom Mladih (Saraj ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 688 | Added by: Zukas | Date: 2014-05-18 | Comments (2)

___________________________________________________
Film (Jura Stublic) - Diskografija (1980-2009) 1.Deo - 2.Deo
___________________________________________________
1980 - Kad Si Mlad (Singl)
1981 - Jos Jucer Samo Na Filmu A Sada I U Vasoj Glavi
1981 - Live U 'Kulusicu'
1981 - Zamisli Zivot U Ritmu Muzike Za Ples (Singl)
1982 - Zagreb Je Hladan Grad (Singl)
1982 - Zona Sumraka
1982 - Zona Sumraka (Singl)
1983 - Boje Su U Nama (Singl)
1983 - Sva Cuda Svijeta
198 ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 563 | Added by: Zukas | Date: 2014-05-05 | Comments (0)

____________________________________________
Novi Fosili - Diskografija (1971-2013)
 1.Deo - 2.Deo - 3.Deo - 4.Deo
____________________________________________
1971 - Kad Nas Brod Plovi
1971 - Mladost Moga Grada
1971 - Nocas Cu Ti Reci Draga
1971 - Sjedi Ciro Na Vrh Grane
1972 - Karamela
1972 - Leptiri
1972 - Po Gorah Grmi In Se Bliska
1972 - Ti Jos Ne Znas ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1436 | Added by: Zukas | Date: 2014-05-05 | Comments (0)

Kategorije
Search
Calendar
«  November 2019  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2019 | Website builderuCoz |