Wednesday, 2022-10-05, 7:42 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » Diskografija
« 1 2 3 4 ... 32 33 »
_______________________________________
Jasna Zlokic - Diskografija (1983-2010)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo
_______________________________________
1983 - Pusti Me Da Prodjem
1984 - Skitnica
1984 - Skitnica (Singl)
1985 - Vjeruj Mi
1987 - Ja Sam Ti Jedini Drug
1988 - Lutajuce Srce
1989 - Vrijeme Je Uz Nas
1990 - Kad Odu Svi
1990 - Tiho Sviraj Pjesmu Ljubavnu
1992 - Bez Predaha (29 Hita)
< ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 880 | Added by: Zukas | Date: 2014-05-05 | Comments (0)

Kemal Monteno - Diskografija (1967-2010)
_____________________________________
1967 - Vas Slager Sezone
1968 - Vas Slager Sezone (Sabina Varesanovic)
1969 - Sviraj Gitaro Moja (Singl)
1969 - Vas Slager Sezone (Sabina Varesanovic)
1971 - Sto Sam Ti Skrivio,Zivote Moj (Singl)
1971 - Tuzna Je Muzika (Singl)
1972 - Laz (Singl)
1973 - Duso Moja (Singl)
... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1105 | Added by: Zukas | Date: 2014-05-01 | Comments (0)

Crvena Jabuka - Diskografija (1986-2011)
____________________________________
1986 - Crvena Jabuka
1987 - Za Sve Ove Godine
1988 - Sanjati
1989 - Maxi Singl (Promo)
1989 - Tamo Gdje  Ljubav Pocinje
1990 - Uzmi Me Kad Hoces Ti (Live) 1
1990 - Uzmi Me Kad Hoces Ti (Live) 2
Category: Diskografija | Views: 979 | Added by: Zukas | Date: 2014-05-01 | Comments (0)

_______________________________________________
Merlin - Diskografija (1985-2011)
_______________________________________________
1985 - Kokuzna Vremena
1986 - Tesko Meni Sa Tobom A Jos Teze Bez Tebe
1987 - Merlin
1989 - Nesto Lijepo Treba Da Se Desi
1990 - Najveci Hitovi
Category: Diskografija | Views: 1029 | Added by: Zukas | Date: 2014-04-29 | Comments (0)

__________________________________________
__________________________________________
1973 - Novi Akordi
1975 - Drugi Nacin
1975 - Dugi Put
1976 - Jugoslavija
1978 - Prodje Ovaj Dan
1979 - Balada O Osmijehu
1982 - Ponovo Na Putu
1993 - Drugi Nacin
1998 - Svijet Po Kojem Gazim (Drugi Nacin-Nepocin)
1996 - Moje Najljepse Pjesme (Ismet Kurtovic)
__________________________________________
1973 - Novi ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 673 | Added by: Zukas | Date: 2014-04-24 | Comments (0)

Bijelo Dugme - Diskografija (1973-2006)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo - 4.Deo
______________________________________________
1973 - VIS Jutro - Kad Bi Bio Bijelo Dugme
1973 - VIS Jutro - Na Vrh Brda Vrba Mrda
1974 - Boom Fest (Ljubljana)
1974 - Kad Bi' Bio Bijelo Dugme
1975 - Kongres Rock Majstora (Goran Bregovic & Bijelo Dugme)
1975 - ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 762 | Added by: Zukas | Date: 2014-04-22 | Comments (0)

___________________________________________
___________________________________________
1978 - Novi Zivot
1979 - Svemu Dodje Kraj
1979 - Umoran Od Svega
1980 - Generacija 5
1981 - Spakuj Se Pozuri
1982 - Dubler
1994 - Najjaci Ostaju '78 - '94
1995 - Unplugged Live
1997 - Svet Je Tvoj
2000 - Pomoli Se Jos Jednom
2006 - Energija
_______________________________________ ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 714 | Added by: Zukas | Date: 2014-04-19 | Comments (0)

__________________________________________
Seid Memic Vajta - Diskografija (1977-2010) 1.Deo - 2.Deo - 3.Deo
__________________________________________
1977 - Narode, Narode (Singl)
1978 - Budi Dobra Do Oktobra (Singl)
1978 - Samo Jednom Srce Voli [Singl)
1979 - Balada O Ravnici (Singl)
1979 - Prevari Me Srce Moje (Singl)
1979 - Zlatna Ribica
1980 - Vajta 2
1981 - Leila (Singl)
< ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1060 | Added by: Zukas | Date: 2014-04-17 | Comments (1)

_________________________________________
_________________________________________
1989 - Oi Ain't Dead
1989 - Studio Bukovac Jun'89
1989 - The Early Years Matrix
1990 - Club Bunker
1991 - Nikog Nema
1993 - Breaking
1995 - Pogo Live
1996 - Zvuci Bola
2000 - 999
2002 - Exist To Resist
2002 - Poriv
2006 - IX
2010 - Paralelni Svet
____________________ ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 553 | Added by: Zukas | Date: 2014-04-16 | Comments (0)

________________________________________________
________________________________________________
1988 - !OBK
1988 - Live In Budapest
1989 - Forever Punk
1989 - Moja Sloboda
1990 - Pozovi 93
1992 - Za Jedan Korak
1997 - Svetlo Ludila
2001 - (Ne) Menjajte Stanicu
2003 - Drugarska Stvar
________________________________________________
1988 - !OBK
Forever Punk
Mi Smo... Milion Glasova ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 594 | Added by: Zukas | Date: 2014-04-16 | Comments (0)

_____________________________________
_____________________________________
1992 - Cisticete Ulice
1994 - Lesli Se Vraca Kuci
1996 - Singlovi
1999 - Cisticete Ulice-Lesli Se Vraca Kuci
2000 - Evo Vam Ga
2006 - Ua!
_____________________________________
1992 - Cisticete Ulice
Cisticete Ulice
Ide Voz
Njoj
Umoran I Nikakav
Bando Crvena
Ko Je Svetski Sampion Duda< ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 609 | Added by: Zukas | Date: 2014-04-16 | Comments (0)

_________________________________________________
1995 - Disko, Sminka I Opanci
1997 - Izuvantis Totalis
2000 - Gospoda Drugovi
2001 - Gospoda Drugovi (Reizdanje)
2005 - Tironanija
2008 - Sahtom U Glavu
2012 - Cas Anatomije
_________________________________________________
1991 - Ti Zelis Oi
Intermezzo
Na Ulici
Category: Diskografija | Views: 887 | Added by: Zukas | Date: 2014-04-16 | Comments (0)

_____________________________________________________
_____________________________________________________
1995 - Dalje Neces Moci...Plati Pa Ces Proci
1998 - Lako Cemo
2007 - Ma Kome Majku
2012 - Evropa (Singl)
_____________________________________________________
1995 - Dalje Neces Moci...Plati Pa Ces Proci
Zurka
Cvikam Zicu
Vreme Krize
Votka
Dalje Neces Moci
Daj Pare
Bus
Mars Po Petarde
Deal Preko Reda
Dole ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 691 | Added by: Zukas | Date: 2014-04-16 | Comments (0)

__________________________________________
__________________________________________
1997 - Mjesec Iznad Oblaka
1999 - Utorak
2003 - Sporke Rici
2004 - Uzivo (Split 2004)
2005 - Uvertira (1995-2005)
2007 - The Platinum Collection CD 1
2007 - The Platinum Collection CD 2
__________________________________________
1997 - Mjesec Iznad Oblaka
Volim I Postojim
Mjesec Iznad Oblaka
Nisam Vise Sa Njom
Otkad N ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 918 | Added by: Zukas | Date: 2014-04-13 | Comments (0)

Galija - Diskografija (1979-2009) 1.Deo - 2.Deo - 3.Deo
_____________________________________________
1979 - Prva Plovidba
1980 - Druga Plovidba
1982 - Ipak Verujem U Sebe
1984 - Bez Naglih Skokova
1986 - Digni Ruku
1988 - Daleko Je Sunce
1989 - Korak Do Slobode
1990 - Jos Uvek Sanjam (Najveci Hitovi)
1991 - Istorija Ti I Ja
1991 - Ni Rat Ni Mir (Singl)
1991 - Ni Rat ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 866 | Added by: Zukas | Date: 2014-04-01 | Comments (0)

Kategorije
Search
Calendar
«  October 2022  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 2
Guests: 2
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |