Saturday, 2022-06-25, 2:02 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2014 » May » 25 » Amajlija - Diskografija (1989-2009)
4:52 PM
Amajlija - Diskografija (1989-2009)

______________________________________________
Amajlija - Diskografija (1989-2009)
______________________________________________
1989 - Samo Ti
1990 - Zasto Si Tako Blesava I Luda
1992 - Vruce I Hladno
1993 - Cista Zabava, Cist Rock 'n' Roll
2009 - Prosula Si Sake Na Kimono

______________________________________________
1989 - Samo Ti
Ti Si Ti
Dobar Drug
Samo Ti
Kres
Al' Sam Tuzan
Pozuri Druze
Ucinio Bih Sve
Mrdaj
U Mislima
Bog Da Je Cuva

1990 - Zasto Si Tako Blesava I Luda
Glasnik
Ne Govori Mi
Verujem U Ljubav
Zasto Si Tako Blesava I Luda
To Je Bio Dan
Ceznem Da Te Zeznem
Kakvo Je Vrijeme Doslo
Marija
Peti Jahac

1992 - Vruce I Hladno
Drugovi
Imao Sam Sudar
Kako Tako
Ljubav
Nije Bilo Druge
Preko Tebe Zapalicu I Sebe
Ume Biti Gadno
Uzivaj
Vruce Hladno

1993 - Cista Zabava, Cist Rock 'n' Roll
Dala Si Mi
Ljubav Je To
Nedaj Nikom Da Te Dira
Zeppelin
Sad Znam
Prva Ljubav
Nikad Ne Reci Nikad
Svaki Dan
Sve Sto Zelim

2009 - Prosula Si Sake Na Kimono
Dobar Drug
Godine
Sveto Leto
Probudi Me
Tatjana
Zene
Opet Cu Ponovo
U Mislima
Zbogom Drugovi Moji
Kisne Kapljice
______________________________________________
Amajlija - Diskografija (1989-2009)
______________________________________________

     
______________________________________________

Category: Diskografija | Views: 926 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Amajlija | Rating: 0.0/0
Total comments: 2
0
2 Zile   [Entry]
Postovani,

Zaista cenim to sto radite i trudim se da ovaj blog pratim koliko mogu, ali bih vam dao jednu prijateljsku sugestiju bez namere da budem zlonameran.

Serveri koji se koriste za upload muzike su losi iz vise razloga:
1. Brisanje linkova posle izvesnog vremena, pa postoji potreba za ponovnim postavljanjem muzike,
2. Ogranicenje brzine preuzimanja ( uploaded i deposit files ).

Zbog toga bih vam predlozio da pored ovog servisa za skracivanje linkova, koristite sledece servere:

1. mega.co.nz
2. 4share
3. mediafire

oni ne brisu linkove, a i brzina preuzimanja je neogranicena.

Srdacan pozdrav i jos jednom naglasavam da je ovo bila prijateljska sugestija jer mrtvi linkovi mogu lose da se odraze i na popularnost bloga, a nikome se ne isplati obnavljanje istih na svakih 90 dana na koliko ovi lopovski serveri to traze...

0
1 Željko   [Entry]
Potrebna obnova linka
Hvala unapred!!!

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |