Friday, 2024-02-23, 2:19 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » Diskografija
« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 32 33 »

___________________________________________
___________________________________________
2004 - Dubioza Kolektiv
2006 - Dubnamite
2006 - Open Wide [EP]
2008 - Firma Ilegal
2009 - Singlovi
2010 - 5 Do 12
2010 - 5 Do 12 (ReMixed)
2011 - Wild Wild East
___________________________________________
2004 - Dubioza Kolektiv
Bosnian Rastafarian
Be Highirly
The Identity
Bring The System Down ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 821 | Added by: Zukas | Date: 2013-10-19 | Comments (0)


_______________________________________
_______________________________________
Heroji
1986 - Singl
1987 - Singl
1988 - '88
Djura I Mornari
1995 - Mastarije
1997 - Mediteran
1998 - The Best Of Djura
2000 - Tropikalizam
2005 - Letnja Terasa
_______________________________________
1986 - Singl
Bilder
Instruktor Skijanja

Category: Diskografija | Views: 778 | Added by: Zukas | Date: 2013-10-19 | Comments (0)


_________________________________________
_________________________________________
1996 - Good Boy
1996 - Vrapci I Komarci
1998 - E, Pa Neka
2000 - Mimo Zakona
2001 - Kad Smo ... Ono Znas
2003 - Sve Najbolje
2004 - Hitovi '95 - '99
2005 - Sve U Cetiri Oka
2013 - Singlovi
_________________________________________
1996 - Good Boy
Good Boy
Jos Volim Ga
Ljubav Je Pjesma Ptice Slijepe
Kad Si S Njom

Category: Diskografija | Views: 965 | Added by: Zukas | Date: 2013-10-18 | Comments (0)


_________________________________________
Ivana Banfic (I Bee) - Diskografija (1991-2013) 
_________________________________________
1991 - Vozi Me Polako
1993 - Ne Pitaj Za Mene
1994 - Istinite Price Vol.1 (I Bee)
1995 - Mala Skola ABC (I Bee)
1996 - Bogovi Su Pali Na Tjeme (I Bee)
1997 - Ko Bi Doli (Maxi Singl)
1998 - Kalypso (I Bee)
1999 - Zena Devedesetih
2001 - Ona Zna
2003 - ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1407 | Added by: Zukas | Date: 2013-10-18 | Comments (0)


______________________________________
______________________________________
1991 - U Osvit Zadnjeg Dana
1994 - Bjesovi
1997 - Sve Sto Vidim I Sve Sto Znam
2002 - Na Zivo
2003 - KST Beograd Live
2009 - Bolje Ti
+ Bonus
______________________________________
1991 - U Osvit Zadnjeg Dana
Zasto Ovo Ne Bi Bila Ljubav
Dzordzija
Mislim Na Nju
On Je Sam
Meni Ne Treba Ljubav
Dodji
Vule Bule
Dok Posto ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 842 | Added by: Zukas | Date: 2013-10-18 | Comments (0)


________________________________________________________
________________________________________________________
2000 - Punk, Sex, Alkohol
2008 - U Facu
2009 - Nece Da Boli
2010 - A Para Nigde Nema
________________________________________________________
2000 - Punk, Sex, Alkohol
Favorit
Never Made It
Porodica Svinjic
Seljacina
Ona
Punk Sex Alkohol
Funky G
Ovo Nije Beograd
Jutro Nove Nade
Category: Diskografija | Views: 700 | Added by: Zukas | Date: 2013-10-17 | Comments (0)


___________________________________________________
Twins - Diskografija (1993-2007) 1.Deo - 2.Deo
___________________________________________________
1993 - Stranac
1995 - Da Li To Vidi Bog
1997 - Palim Se Na Suze
1998 - TwinsologY
1999 - Etnomaniak
2000 - Ranjeni Lav
2001 - Adam Ili Eva
2002 - Mixomania
2003 - Twinsomnia
2005 - Best Of Volume 1
2007 - Best Of Volume 2
___________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 4005 | Added by: Zukas | Date: 2013-10-16 | Comments (0)


Block Out - Diskografija (1994-2011) 1.Deo - 2.Deo
_________________________________________
1994 - Crno, Belo I Srebrno
1996 - Godina Sirotinjske Zabave
1998 - San Koji Srecan Sanjas Sam
2001 - Izmedju Dva Zla - Live CD 1
2001 - Izmedju Dva Zla - Live CD 2
1997 - Live Zajecar 28.06.97 CD 1
1997 - Live Zajecar 28.06.97 CD 2
2001 - Za Ovde Ili Za Poneti (Nikola Vranjkovic)
2004 - Ako Imas S Kim I Gde
2007 - Live Dom Omladine 2005 CD 1
2007 - Live Dom Omladine 2005 CD 2< ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 864 | Added by: Zukas | Date: 2013-10-15 | Comments (0)


____________________________________
____________________________________
1989 - Rock Me (Maxi Single) (Riva)
1989 - Rock Me (Riva)
1990 - Srce Laneta (Riva)
1994 - Emilia (CDM)
1995 - 100% Emilia
1996 - Ostavi Trag
1999 - S Moje Strane Svemira
2001 - Ja Sam Tu
2008 - Cime Sam Te Zasluzila
2009 - English
____________________________________
1989 - Rock Me (Maxi Single) (Riva)
Rock Me (Extended)
... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1006 | Added by: Zukas | Date: 2013-10-14 | Comments (0)


_________________________________________
_________________________________________
2000 - Milkano
2006 - Igra Za Dvoje
2008 - Intima
2011 - Dance For Two
_________________________________________
2000 - Milkano
Milkano (Instr)
Ajde Jano 
Cocek 
Kosovka 
Dema Devla 
Karanfile 
Ja Vstretil Vas 
Nizamski Rastanak
Milkano
Oj Devojko
Sto Se Bar Ne Pokrijes Kad Spav ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 977 | Added by: Zukas | Date: 2013-10-12 | Comments (0)

_________________________________________
Oliver Dragojevic - Diskografija (1974-2013)
_________________________________________
1974 - Andjela, Andjela (S ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 2142 | Added by: Zukas | Date: 2013-10-09 | Comments (1)


__________________________________________
Pop Design - Diskografija (1987-2010)
__________________________________________
1987 - Pusti Soncu V Srce
1989 - Slava Vojvodine Kranjske
1990 - Cerkev Domaca
1992 - Pop Design
1992 - Zaspi Pri Meni Nocoj
1993 - Ko Si Na Tleh
1993 - Dreams
1995 - Potepuh
1996 - Instrumental
1996 - Volk Samotar
1996 - Zatreskan Sem Vate
1997 - Nebo Je ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1325 | Added by: Zukas | Date: 2013-10-06 | Comments (0)


_____________________________________
Alen Slavica - Diskografija (1981-2008) 1.Deo - 2.Deo
_____________________________________
1981 - Alen
1982 - Alen 2
1983 - Budi Dobra
1984 - Prsten-Mary-Ann
1986 - Stepenice Do Neba
1987 - Sarene Oci
1988 - Ispod Tvog Jastuka
1989 - Dao Sam Ti Dusu
1995 - Ti Si Moja Sretna Zvijezda
1997 - Pod Krilima Neba
2000 - The Best Of
2003 - Kradem Te
2007 - Toliko Malo
2008 - Zlatna Kolekcija CD ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1591 | Added by: Zukas | Date: 2013-10-05 | Comments (1)

_______________________________________________
Merlin - Diskografija (1985-2011)
_______________________________________________
1985 - Kokuzna Vremena
1986 - Tesko Meni Sa Tobom A Jos Teze Bez Tebe
1987 - Merlin
1989 - Nesto Lijepo Treba Da Se Desi
1990 - Najveci Hitovi
1990 - Peta Strana Svijeta
... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1542 | Added by: Zukas | Date: 2013-10-05 | Comments (1)


Gabi Novak - Diskografija (1959-2006) 1.Deo - 2.Deo
____________________________________________
1959 - Sretan Put
1960 - Suku Suku
1961 - Peva Gabi Novak
1962 - Vrijeme Za Twist
1964 - Gabi Novak
1965 - Ti
1968 - Gdje Je Moj Dom
1970 - Obziri
1970 - Singl
1971 - Gazi Dragi Srce Moje
1973 - Gabi
1974 - Samo Zena
1976 - Susret
1977 - Gabi
1978 - Najveci Uspesi
1979 - Pamtim Samo Sretne Dane ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1781 | Added by: Zukas | Date: 2013-10-03 | Comments (0)

Kategorije
Search
Calendar
«  February 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2024 | Website builderuCoz |