Sunday, 2023-02-05, 3:57 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » Diskografija
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 32 33 »

___________________________________________
___________________________________________
2001 - Hodajmo Po Zvjezdama
2004 - Zlatna Kolekcija
2013 - Svi Moji Festivali CD 1
2013 - Svi Moji Festivali CD 2
2013 - Svi Moji Festivali CD 3
___________________________________________
2001 - Hodajmo Po Zvjezdama
Hodajmo Po Zvijezdama
Vatra
Tako Lako
Dobar Dan Ti, Duso (Toni Cetinski)
Vrati Ga, More
Zarobljena
Ludo Sam Te Voljela
Ljubav
Category: Diskografija | Views: 1502 | Added by: Zukas | Date: 2013-11-25 | Comments (0)


_________________________________________
_________________________________________
1980 - Sve Je Neobicno Ako Te Volim
1981 - Cementna Prasina
1981 - Samo Tako
1982 - Jedanaest I Petnaest
1983 - Balkanska Korida
1993 - Da Je Bolje Ne Bi Valjalo
1995 - 15 Godina I 16 Zena Marina Limica
1998 - Obecanje
2009 - Zlatna Kolekcija CD 1
2009 - Zlatna Kolekcija CD 2
_________________________________________
1980 - Sve Je Neobicno Ak ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 759 | Added by: Zukas | Date: 2013-11-25 | Comments (0)


________________________________________
Danijela Martinovic - Diskografija (1996-2013) 1.Deo - 2.Deo
________________________________________
1996 - Zovem Te Ja
1998 - Neka Mi Ne Svane (CDS)
1998 - To Malo Ljubavi
2000 - I Po Svijetlu I Po Mraku
2001 - Najbolje Godine
2001 - Plesi Sa Mnom
2003 - Bozic Sa Danijelom
2005 - Oaza
2006 - Canta Y Baila Con Danijela
2006 - Zlatna Kolekcija CD 1
2006 - Zlatna Kolekcija CD 2
2008 - Nek' Zivi Ljubav (Megamix)
... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1488 | Added by: Zukas | Date: 2013-11-20 | Comments (1)


______________________________________________
Josipa Lisac - Diskografija (1969-2010)
______________________________________________
1969 - Nasa Ljubav (Singl)
1969 - Zivim Samo Za Tebe (Singl)
1970 - Kapetane Moj (Singl)
1970 - Zivot Moj (Singl)
1971 - 1941. Poema Branka Copica (Korni Gr ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1391 | Added by: Zukas | Date: 2013-11-19 | Comments (0)


_____________________________________
Viktorija - Diskografija (1982-2010) 1.Deo - 2.Deo
_____________________________________
1982 - Disko Rock (Aska)
1982 - Halo, Halo (Singl) (Aska)
1984 - Katastrofa (Aska)
1985 - Singlovi (Aska)
1988 - Spavaces Sam
1990 - Ja Verujem
1991 - Ja Verujem (Hitovi)
1995 - Ja Znam Da Je Tebi Krivo
1998 - Kada Guzva Prodje
2000 - Nostalgija (Moje Pesme Nisu Vise Ljubavne)
2010 - Singlovi
_____________________________________
Category: Diskografija | Views: 1329 | Added by: Zukas | Date: 2013-11-17 | Comments (0)

________________________________________________
Goblini - Diskografija (1994-2011) 1.Deo - 2.Deo
________________________________________________
1994 - Goblini
1994 - Istinite Price  I Deo
1995 - KST Live 38.08.'95
1996 - U Magnovenju
1997 - CD 1 (Turneja U Magnovenju '96-'97)
1997 - CD 2 (Istinite Price I Deo + Goblini)
1999 - Re Contra
2001 - Udarac Do Udarca
2004 - Najbolje Price
2010 - Crno Na Belo
2011 - U Odbrani Z ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 939 | Added by: Zukas | Date: 2013-11-16 | Comments (0)


_____________________________________________
_____________________________________________
1963 - Sanjam (EP)
1964 - Momci (EP)
1966 - Crvene Ruze Za Tuznu Damu (EP)
1967 - Lepa Flamingo (EP)
1967 - Opomena (Muzika Iz Filma Noz) (EP)
1969 - Bio Je Maj (Singl)
1970 - Zemi Momce Makedonce (Singl)
1973 - Ciganske Oci (Singl)
1973 - Kako (Singl)
1973 - Ukrascu Te (Singl)
1975 - Od Sunca Do Sna (Singl)
1986 - Makedonija Pjeva
1995 - Kiselo Ve ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1985 | Added by: Zukas | Date: 2013-11-15 | Comments (0)


________________________________________
Boris Bizetic - Diskografija (1972-2008)
________________________________________
1972 - Kako Da Ti Kazem (EP)
1972 - Mi Vodimo Ljubav (EP)
1972 - Nesto Mi Govori, Vrati Se (Singl)
1972 - Ponos Je Mrijeti (Singl)
1972 - Seti Se (Singl)
1973 - Bombasi (Muzika Iz Filma) (Singl)
1973 - Kako Si (Singl)
1973 - Nekad Bili Smo Mali (Singl)
Category: Diskografija | Views: 1628 | Added by: Zukas | Date: 2013-11-14 | Comments (1)


______________________________________________
______________________________________________
1967 - Sampioni Jugoslavije (La Felicita)
1968 - Dedicated To The One I Love (EP)
1968 - Sunny Cry (EP)
1981 - Kameleoni
1994 - Kameleoni 66-67
1995 - Za Vse Generacije
2011 - The Ultimate Collection CD 1
2011 - The Ultimate Collection CD 2
______________________________________________
Category: Diskografija | Views: 743 | Added by: Zukas | Date: 2013-11-13 | Comments (0)


____________________________________________
Dusan Jaksic - Diskografija (1955-2013) 1.Deo - 2.Deo - 3.Deo
____________________________________________
1955 - Poslednji Put Sam Vidio Pariz (Singl)
1958 - Pjeva Melodije Domacih Autora
1958 - Sad Znanci Smo Samo (Singl)
1959 - Kad Se Sretnemo Sutra (Singl)
1959 - Kristinka (Singl)
1959 - Ljubavna Pesma (Olivera Markovic) (Singl)
1959 - Marina (EP)
1959 - Usamljena Harmonika (EP)
1959 - Vrati Se (EP)
Category: Diskografija | Views: 1116 | Added by: Zukas | Date: 2013-11-12 | Comments (0)

____________________________________________
Dragan Stojnic - Diskografija (1965-2002) 1.Deo - 2.Deo
____________________________________________
1965 - Bila Je Tako Lijepa (EP)
1966 - Moj Zivot (EP)
1967 - Lamento (EP)
1967 - Vazna Je Ruza (EP)
1968 - Boni I Klajd (EP)
1969 - Zivot Kojim Zivim (EP)
1970 - Jelisejska Polja (EP)
1971 - Jedne Noci (Singl)
1972 - Dve Zene (Singl)
1976 - Maestro I Violina (Singl)
1981 - Dragan Stojnic
Category: Diskografija | Views: 3090 | Added by: Zukas | Date: 2013-11-12 | Comments (0)


___________________________________________________
___________________________________________________
2003 - De Facto
2006 - Puzzle Shock!
2008 - Treca Strana Medalje
2008 - Treca Strana Medalje (Bonus Disc)
2010 - Deca I Sunce
___________________________________________________
2003 - De Facto
Rec Na Rec
Kuca Na Promaji
Krem De La Krem Feat. Disciplinska Komisija (Frenky & Edo)
4 Ft. Shorty
Pismo Bratu
Bekstvo Feat. Elemental
Kafanska Spika
Category: Diskografija | Views: 1192 | Added by: Zukas | Date: 2013-11-11 | Comments (0)


___________________________________________________
___________________________________________________
2003 - Sam
2005 - PVO
2008 - Remek Delo
2010 - Deset Dina Glasa Na Matrici
2010 - Muzika Za Demonstracije (BS)
2011 - Vuk (EP)
___________________________________________________
2003 - Sam
Poslednja 2 Minuta
Kurconi
Drina Rural E ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1053 | Added by: Zukas | Date: 2013-11-11 | Comments (0)


____________________________________________
Ljiljana Petrovic - Diskografija (1961-2006)
____________________________________________
1961 - Sayonara (EP)
1962 - Andrija (EP)
1962 - Brigitte Bardot (EP)
1962 - Deca Pireja
1962 - Fascination (EP)
1962 - Studentski Festival 62 (EP)
1963 - Lalaika (EP)
1963 - Zagreb '63
1964 - Mlada Sam (EP)
1964 - Pevaj, Pevaj (EP)
1964 - Romanse (EP)
1965 - Moj Dec ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1434 | Added by: Zukas | Date: 2013-11-10 | Comments (0)


_______________________________________
_______________________________________
1991 - Ima Da Me Slusas
1993 - Vol 1
1995 - Promo Tape
1997 - Spleen
2007 - Ne Predaj Se!
2011 - Superheroin
_______________________________________
1991 - Ima Da Me Slusas
Pad
Da Je Jug Pobedio
Crna Udovica
Krst U Plamenu

1993 - Vol 1
Jamaica
Instrumental
New Centur ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 620 | Added by: Zukas | Date: 2013-11-09 | Comments (0)

Kategorije
Search
Calendar
«  February 2023  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2023 | Website builderuCoz |