Sunday, 2020-10-25, 2:57 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » November » 19 » Josipa Lisac - Diskografija (1969-2010)
3:35 PM
Josipa Lisac - Diskografija (1969-2010)

______________________________________________
Josipa Lisac - Diskografija (1969-2010)
______________________________________________
1969 - Nasa Ljubav (Singl)
1969 - Zivim Samo Za Tebe (Singl)
1970 - Kapetane Moj (Singl)
1970 - Zivot Moj (Singl)
1971 - 1941. Poema Branka Copica (Korni Grupa, Dado Topic)
1971 - Oluja (Singl)
1971 - Samujem U Samoci Sama (Singl)
1972 - Dok Razmisljam O Nama (Singl)
1972 - Raduj Se, Srce Moje (Singl)
1973 - Dnevnik Jedne Ljubavi
1973 - Na, Na, Na, Na (Singl)
1974 - Najveci Uspjesi (1968-1973)
1974 - Omer-Beze (Singl)
1974 - Ostajes Mi Samo Ti (Singl)
1975 - Gubec Beg (Rock Opera) (Krajac-Metikos-Prohaska)
1975 - Josipa Lisac & B.P.Convention Big Band International
1976 - Cinim Sve U Krivi Cas (Singl)
1979 - Made In U.S.A
1980 - Hir,Hir,Hir
1982 - Lisica
1983 - Hocu Samo Tebe
1987 - Balade
1987 - Boginja
1987 - Danas Sam Luda (Promo Singl)
1993 - Cestit Bozic (Akademski Zbor Ivan Goran Kovacic)
1993 - Live In Lap
1995 - Koncert U Cast Karla Metikosa
1997 - Antologija Vol. I (Najveci Uspjesi '67-'93)
1997 - Antologija Vol. II (Dnevnik Jedne Ljubavi)
1997 - Antologija Vol. III (Gubec Beg)
1997 - Antologija Vol. IV (Josipa Lisac & B. P. Covention Big Band - Made In USA)
1997 - Antologija Vol. V (Hir, Hir, Hir - Lisica)
1997 - Antologija Vol. VI (Hocu Samo Tebe - Boginja)
1997 - Antologija Vol. VII (Live In Lap)
1997 - Antologija Vol. VIII (Cestit Bozic)
2000 - Zivot
2002 - Live CD 1
2002 - Live CD 2
2007 - The Platinum Collection CD 1
2007 - The Platinum Collection CD 2
2009 - Dnevnik Jedne Ljubavi (1973)
2009 - O Jednoj Mladosti-Live In Lap & 4 Velika Hita
2009 - Zivim Po Svome
2010 - The Best Of
______________________________________________

______________________________________________
1969 - Nasa Ljubav (Singl)
Nasa Ljubav
Nitko Nije Kao Ti

1969 - Zivim Samo Za Tebe (Singl)
Zivim Samo Za Tebe
Prijatelji

1970 - Kapetane Moj (Singl)
Kapetane Moj
I Tece, Tece Vrijeme

1970 - Zivot Moj (Singl)
Zivot Moj
Spustila Se Kisa

1971 - 1941. Poema Branka Copica (Korni Grupa, Dado Topic)
1941 A Strana
1941 B Strana

1971 - Oluja (Singl)
Oluja
Osamljenost

1971 - Samujem U Samoci Sama (Singl)
Samujem U Samoci Sama
Sve Majke Svijeta Uz More

1972 - Dok Razmisljam O Nama (Singl)
Dok Razmisljam O Nama
Bez Tebe

1972 - Raduj Se, Srce Moje (Singl)
Raduj Se, Srce Moje
Jos Te Cekam

1973 - Dnevnik Jedne Ljubavi
O Jednoj Mladosti
Srela Sam Se S Njim
Sreca
Po Prvi Put
Placem
Jedna Kratka Vijest
Lezaj Od Suza
Ne Prepoznajem Ga
Vjerujem Ti Sve
Kao Stranac

1973 - Na, Na, Na, Na (Singl)
Na, Na, Na, Na
Vece U Luna Parku
______________________________________________
______________________________________________
   
______________________________________________

______________________________________________
1974 - Najveci Uspjesi (1968-1973)
Sto Me Cini Sretnom
Krenule Su Ladje
Igra Valova U Mom Sjecanju
Jos Te Cekam
Zivot Moj
Oluja
Kapetane Moj
I Tece, Tece Vrijeme
Dok Razmisljam O Nama
Na, Na, Na, Na

1974 - Omer-Beze (Singl)
Omer-Beze
Niz Polje Idu, Babo, Sejmeni

1974 - Ostajes Mi Samo Ti (Singl)
Ostajes Mi Samo Ti
Lezaj Od Suza

1975 - Gubec Beg (Rock Opera) (Krajac-Metikos-Prohaska)
Uvertira
Legenda O Dori Arlandovoj
Mogaiceva Molba
U Tahyjevom
Janino Ludilo
Ave Marija
Pijanci
Gupceva Zakletva Macu
Finale

1975 - Josipa Lisac & B.P.Convention Big Band International
Ljudi (People)
Nema Sunca (Ain't No Sunshine)
Nesto (Something)
Ti Si Sunce Mog Zivota (You Are The Sunshine Of My Life)
Willie And Laura Mae Jones
Jucer (Yesterday)
Intima (Intime)
Zar Ne (Didn't We)
Covek S Tisucu Mana (Son A Preacher Man)
Moj Smijesni Djecace (My Funny Valentine)

1976 - Cinim Sve U Krivi Cas (Singl)
Cinim Sve U Krivi Cas
Covjek

1979 - Made In U.S.A
Ti Si Genije (You're My Handy Man)
Budi Dobar (He's My Pilot)
Opet Sam Slobodna (I'm Over You)
Zivot S'njim (Crazy Love)
Svako Zlo Nosi Nesto Dobrog (When You Find Someone Who Loves You)
Ne Stedi Se (Love Is Alive)
Bila Sam Zena (Soon As I Touched Him)
Nasa Zvijezda Gubi Svoj Sjaj ((Take This Heart)
Carobna Moc Mjeseca (Moon Dance )
Tko Zna Kog Vidis U Meni (What You See Is Who I Am)

1980 - Hir,Hir,Hir
Pazi,Ostar Pas
Rendez-Vous Sa Sotonom
Magla
Ne Budi Lud
Mister Gaf
Make Up
Knock Down
Hir,Hir,Hir
U Mislima

1982 - Lisica
I Mama Mi Je Rekla To
Karte Na Stol
Mali Kljuc Od Zlata
Postao Si Drugi Covjek
Daj Mi Rijec
Hazarder
Divlji Brak
Godisnjica
Nocna Ptica
Bedz Za Rock And Roll

1983 - Hocu Samo Tebe
Ti Znas
Vlak Bez Dolaska
Hocu Da Te Pratim Svud
Vjernost
Veceras
Hocu Samo Tebe
Sve Vrti Se U Krug
Da Li Sam Ti Rekla Da Te Volim
Ides
Sanjala Sam
______________________________________________
______________________________________________
   
______________________________________________

______________________________________________
1987 - Balade
Ja Bolujem
Magla
Dok Razmisljam O Nama
Crazy Love
U Mislima
Ave Maria
Blijede Sjene (Whiter Shade Of Pale)
Ljudi (People)
Soon As I Touched Him
Gdje Dunav Ljubi Nebo
Welcome My Friend (Dobro Mi Dosel Prijatelj)

1987 - Boginja
Boginja
Jutro
Danas Sam Luda
Mozda Sam Se I Zaljubila
Dobre Vibracije
Nismo Mi Bez Cilja
Lazes Da Si Moj
Gdje Dunav Ljubi Nebo
Ti Si K'o Led
Kraljica Divljine

1987 - Danas Sam Luda (Promo Singl)
Danas Sam Luda
Lazes Da Si Moj

1993 - Cestit Bozic (Akademski Zbor Ivan Goran Kovacic)
Kyrie Eleison
Veseli Se, Majko Bozja
U Se Vrijeme Godista
Tiha Noc
Tri Kralja Jahahu
Narodi Nam Se
Djetesce Ti Moje Drago
Spavaj, Sinko
Radujte Se, Narodi
Svim Na Zemlji

1993 - Live In Lap
O Jednoj Mladosti
Hir, Hir, Hir
Yesterday
Stormy Weather
Over The Rainbow
Sreca
Moondance
Round Midnight
Stand By Me
Dok Razmisljam O Nama
Lady Is A Tramp

1995 - Koncert U Cast Karla Metikosa
O Jednoj Mladosti
Vjerujem Ti Sve
Ja Bolujem
Daj Mi Rijec
Ave Maria
Dok Razmisljam O Nama
Da Li Sam Rekla Da Te Volim
Hazarder
Magla
Gubec Beg-Janino Ludilo
______________________________________________
______________________________________________
   
______________________________________________

______________________________________________
1997 - Antologija Vol. I (Najveci Uspjesi '67-'93)
Voljeti, To Je Radost
Sto Me Cini Sretnom
Krenule Su Ladje
Igra Valova U Mom Sjecanju
Jos Te Cekam
Zivot Moj
Oluja
Kapetane Moj
I Tece, Tece Vrijeme
Dok Razmisljam O Nama
Bez Tebe
Na, Na, Na, Na
Blijede Sjene
Ja Bolujem
Welcome My Friend
Pismo
Rusila Sam Mostove Od Sna

1997 - Antologija Vol. II (Dnevnik Jedne Ljubavi)
O Jednoj Mladosti
Srela Sam Se S Njim
Sreca
Po Prvi Put
Placem
Jedna Kratka Vijest
Lezaj Od Suza
Ne Prepoznajem Ga
Vjerujem Ti Sve
Kao Stranac

1997 - Antologija Vol. III (Gubec Beg)
Uvertira
Legenda O Dori Arlandovoj
Mogaiceva Molba
U Tahyjevom Taboru
Janino Ludilo
Ave Marija
Pijanci
Gupceva Zakletva Macu
Finale
Ljubavna Pjesma
Balada O Nesretnoj Ljhubavi
Bratska Zakletva
Naricajka nad objesenima

1997 - Antologija Vol. IV (Josipa Lisac & B. P. Covention Big Band - Made In USA)
Ljudi
Nema Sunca
Nesto
Ti Si Sunce Mog Zivota
Willie And Laura Mae Jones
Jucer
Intima
Zar Ne
Covjek S Tisucu Mana
Moj Smijesni Djecace
Ti Si Genije
Budi Dobar
Opet Sam Slobodna
Zivot S Njim
Svako Zlo Nosi Nesto Dobrog
Ne Stedi Me
Bila Sam Zena
Nasa Zvijezda Gubi Svoj Sjaj
Carobna Moc Mjeseca
Tko Zna Kog Vidis U Meni
______________________________________________
______________________________________________
   
______________________________________________

______________________________________________
1997 - Antologija Vol. V (Hir, Hir, Hir - Lisica)
Pazi, Ostar Pas
Rendez-Vous Sa Sotonom
Magla
Ne Budi Lud
Mister Gaf
Make Up
Knock Down
Hir, Hir, Hir
U Mislima
I Mama Mi Je Rekla To
Karte Na Stol
Mali Kljuc Od Zlata
Postao Si Drugi Covjek
Daj Mi Rijec
Hazarder
Divlji Brak
Godisnjica
Nocna Ptica
Bedz Za Rock And Roll

1997 - Antologija Vol. VI (Hocu Samo Tebe - Boginja)
Ti Znas
Vlak Bez Dolaska
Hocu Da Te Pratim Svud
Vjernost
Veceras
Hocu Samo Tebe
Sve Vrti Se U Krug
Da Li Sam Ti Rekla Da Te Volim
Ides
Sanjala Sam
Boginja
Jutro
Danas Sam Luda
Mozda Sam Se I Zaljubila
Dobre Vibracije
Nismo Mi Bez Cilja
Lazes Da Si Moj
Gdje Dunav Ljubi Nebi
Ti Si K'o Led
Kraljica Divljine

1997 - Antologija Vol. VII (Live In Lap)
O Jednoj Mladosti
Hir, Hir, Hir
Yesterday
Stormy Weather
Over The Rainbow
Sreca
Moondance
Round Midnight
Stand By Me
Dok Razmisljam O Nama
Lady Is A Tramp

1997 - Antologija Vol. VIII (Cestit Bozic)
Kyrie Eleison
Veseli Se, Majko Bozja
U Se Vrijeme Godista
Tiha Noc
Tri Kralja Jahahu
Narodi Nam Se
Djetesce Ti Moje Drago
Spavaj, Sinko
Radujte Se, Narodi
Svim Na Zemlji
______________________________________________
______________________________________________
   
______________________________________________

______________________________________________
2000 - Zivot
Ispocetka
Zivot Je Samo Most
Pjesma Za Tebe
Bijeg
Avantura
Vecer U Luna Parku
Gimme Some Lovin
Traje Noc
Pjesma Za Tebe (Remix)
Ispocetka (Remix)

2002 - Live CD 1
Ave Maria
O Jednoj Mladosti
Dok Razmisljam O Nama
Ne Prepoznajem Ga
Ja Bolujem
Pjesma Za Tebe
Boginja
Hir, Hir, Hir
Traje Noc

2002 - Live CD 2
Kraljica Divljine + Gde Dunav Ljubi Nebo
Avantura
Vecer U Luna Parku
Hazarder
Danas Sam Luda
Magla
Zivot Je Samo Most
Ispocetka
Lezaj Od Suza

2009 - Dnevnik Jedne Ljubavi (1973)
O Jednoj Mladosti
Srela Sam Se S Njim
Sreca
Po Prvi Put
Placem
Jedna Kratka Vijest
Ležaj Od Suza
Ne Prepoznajem Ga
Vjerujem Ti Sve
Kao Stranac

2009 - O Jednoj Mladosti-Live In Lap & 4 Velika Hita
O Jednoj Mladosti
Hir,Hir,Hir
Yesterday
Stormy Weather
Over The Rainbow
Sreca
Moondance
Round Midnight
Stand By Me
Dok Razmisljam O Nama
The Lady Is A Tramp
Sto Me Cini Sretnom
Dok Razmisljam O Nama.
Lezaj Od Suza
Gdje Dunav Ljubi Nebo
______________________________________________
______________________________________________
   
______________________________________________

______________________________________________
2007 - The Platinum Collection CD 1
Sto Me Cini Sretnom
Zivot Moj
Oluja
Kapetane Moj
Dok Razmisljam O Nama
Na, Na, Na, Na
O Jednoj Mladosti
Sreca
Po Prvi Put
Ne Prepoznajem Ga
Lezaj Od Suza
Ave Marija
Ti Si Genije
Magla
Hir, Hir, Hir

2007 - The Platinum Collection CD 2
U Mislima
Daj Mi Rijec
Hazarder
Nocna Ptica
Da Li Sam Ti Rekla Da Te Volim
Boginja
Danas Sam Luda
Nismo Mi Bez Cilja
Gdje Dunav Ljubi Nebo
Kraljica Divljine
Ja Bolujem
Pjesma Za Tebe
Zivot Je Samo Most
Vecer U Luna Parku
Traje Noc
Ispocetka (Remix)

2009 - Zivim Po Svome
1000 Razloga
Zivim Po Svom
Naivni
Zvira Voda
Svijet Oko Nas
Jos Se Zvijezde Sjaje
Istina
Helena Lijepa I Ja U Kisi (Live)

2010 - The Best Of
Magla
Dok Razmisljam O Nama
Gdje Dunav Ljubi Nebo
Zivot Moj
Oluja
Lezaj Od Suza
Hir,Hir,Hir
Danas Sam Luda
O Jednoj Mladosti
Kapetane Moj
U Mislima
Daj Mi Rijec
Da Li Sam Ti Rekla Da Te Volim
Boginja
Kraljica Divljine
Ave Maria
Ja Bolujem
______________________________________________
______________________________________________
   
______________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1101 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Josipa Lisac | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |