Sunday, 2020-10-25, 2:27 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » November » 11 » Skabo - Diskografija (2003-2011)
2:45 PM
Skabo - Diskografija (2003-2011)

___________________________________________________
___________________________________________________
2003 - Sam
2005 - PVO
2008 - Remek Delo
2010 - Deset Dina Glasa Na Matrici
2010 - Muzika Za Demonstracije (BS)
2011 - Vuk (EP)
___________________________________________________
2003 - Sam
Poslednja 2 Minuta
Kurconi
Drina Rural Ekspirijens
Seti Se Devedesetih
Slatke Tore Potice
Klub Je Vruc
Saopstenje (Ft Djolodjolo)
Poslednji Udar
Suvise Mlad Za Umiranje
Zaraza
Zatocenik
Maestro 2
Kurve
Sta Cu Vam Ja
Sam...

2005 - PVO
PVOratnik
Nas Proizvod
Gejnije
Cetvrto (Murija)
Surovo 1. Epizoda
General Bozo Skapo
P.V.O
Krv
Palimo U Rio
Moji Ortaci (Ft. Ortaci)
Sto Lazes! (Ft. Kojot)
Surovo 2. Epizoda
Moj Dorcol (Ft. Hor KUD Dadi Stojanovic)
Coko, Moja Coko (Ft. Talija)
Original
Duh (Ft. Dajs Ro Zmaj)
Surovo Finale

2008 - Remek Delo
Intro (Feat. Bad Copy)
Sam Protiv Sebe
Dorcol (Feat. Dj Ape,Sonsi Ras & Dej Uce)
Ljubomorni
Pojacaaj!
Smisao
Braca
Zmaj Reda
Porodica (Feat. Rados Culibrk)
Remek Delo (Feat. Rados Culibrk)
Bice Sve Okej (Feat. Wikluh Sky)

2010 - Deset Dina Glasa Na Matrici
Mx
MUP (Mafija U Plavom)
Pakt Sa Djavolom
Beli Shengeni-Bela Lista
Stanje Stvari
Mi Cemo Pobediti
Ko Kanidja
Lezerni Stil
Dupli Klik
Trening
Savana
Prijatelju Stari
Novi Svet
Ronin
Duh Iz Skoljke
Porodica (Side1 Drum'n'Bass Remix)
Intro (Twinetrax Remix)

2010 - Muzika Za Demonstracije (BS)
Muzika Za Demonstracije
Blagoslov
100
Otudjenje
Seti Se Devedesetih 2
Da Komsiji Crkne Krava (Feat. Delfagor)
92
Propaganda (Feat. Cistychov)
Gorece
Cisticete Ulice (Feat. Drakula)
Sve Lepo
Zlatna (Ft Brana)
Normalac (Vs Jon Lajoie)
Come Get Me (Nameless Kx, Wu)

2011 - Vuk (EP)
Vuk
Vuk Vuku Nikad Covek
Revolucija Po Vucima
Sloboda
Prijatelju Stari (Pseca Prica)
Samotnjak I Stene
(K)Raj
___________________________________________________
___________________________________________________
   
___________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 791 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Skabo | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |