Sunday, 2023-02-05, 3:26 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » Diskografija
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 32 33 »
______________________________________________
______________________________________________
1971 - Sto Je Babi Milo (Singl)
1972 - Azdaja Svom Cedu Tepa (EP)
1972 - Hej Curo Medena (Singl)
1972 - More I Mornari (Singl)
1972 - Sta Da Cinim Kad Sam Furest (Singl)
1975 - Glasovi Jugoslavije
______________________________________________
1971 - Sto Je Babi Milo (Singl)
Sto Je Babi Milo
Daleko Je Zavicaj
 
Category: Diskografija | Views: 726 | Added by: Zukas | Date: 2013-12-08 | Comments (0)


______________________________________________
______________________________________________
2004 - Zbog Tebe
2007 - Litar Neba
2011 - Za Tebe I Mene
______________________________________________
2004 - Zbog Tebe
Moj Andjeo Si Ti
Krio Sam
Ako Povrijedim Te Ja
Tebi Je Lako [Suncane Skale 2003.]
Zbog Tebe...
Za Svaki Slucaj
Ako Se Nekad Vratis
I Kad Sanjam Tebe Vidim
Vise Te Nema [Suncane Skale 2002.]
Sad Znam
Ne Postoje Razlike
Category: Diskografija | Views: 987 | Added by: Zukas | Date: 2013-12-08 | Comments (0)


________________________________________________
________________________________________________
1. Poglede Dovodis (3:26)
2. Kad Te Netko Spomene (3:35)
3. Ti Bez Rijeci Znas (4:00)
4. Korake Ne Gledaj (4:04)
5. Usne Usnule (3:19)
6. Samo Da Znas (3:43)
7. Tragovi (Feat. Zanil Tataj) (4:05)
8. Djavolji Grad (3:15)
9. Srce Ne Laze (Feat. Vladimir Kmonicek) (4:36)
10. Ne, Nisam Ja (3:51)
11. Do Prvog Dodira (Feat. Ivana Peters) (3:47)
________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1019 | Added by: Zukas | Date: 2013-12-07 | Comments (0)

________________________________________________
________________________________________________
1986 - Demo (Studeni Studeni)
1989 - Demo (Studeni Studeni)
1990 - Cisto Kao Suza (Studeni Studeni)
1993 - Deguelo
1996 - Blues Juzne Pruge
1999 - Licem Prema Zemlji
2007 - Ko Je Sunce Ubio
2008 - Radulizam
2013 - Proklet
________________________________________________
1986 - Demo (Studeni Studeni)
Da Li Me Volis!
... Read more »
Category: Diskografija | Views: 796 | Added by: Zukas | Date: 2013-12-07 | Comments (0)


______________________________________________
______________________________________________
1974 - Ne Znam Sta Cu S Njom (Singl)
1974 - Sutra Je Svadba Tvoja (Singl)
1976 - Gorko Je Vino (Singl)
1977 - Mala Moja Iz Osnovne Skole (Singl)
1991 - Srbina Cuva Slava I Bog
2002 - Kako Cu Sutra Bez Tebe
2010 - Srescemo Se Veruj Sigurno
______________________________________________
1974 - Ne Znam Sta Cu S Njom (Singl)
Ne Znam Sta Cu S Njom
Stani Dragi Pr ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 776 | Added by: Zukas | Date: 2013-12-05 | Comments (1)


______________________________________________
______________________________________________
1971 - Tako Je Plakala Isidora (Singl)
1971 - Zbogom, Mari (Singl)
1972 - Bez Tebe Lepse Zivim (Singl)
1972 - Bila Je Moja Poslednja Ljubav (Singl)
1972 - Viki, Viki, Violeta (Singl)
1973 - Dva Prstena Zlatna (Singl)
1973 - Kada Suze Prestanu (Singl)
1974 - Zalim Zalim (Singl)
1975 - Aleksandra (Singl)
1975 - Suze Na Telefonu (Singl)
1981 - Prepusten Sam Samom Sebi ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 708 | Added by: Zukas | Date: 2013-12-05 | Comments (0)


______________________________________________________
______________________________________________________
1972 - Oprosti Mi
1972 - Prosti
1973 - Taj Zivot Nas
1974 - Idi Duso Moja
1974 - Moje Sunce
1974 - Nasa Poslednja Noc
1975 - Dragan Mijalkovski
1975 - Festival Revolucionarne I Rodoljubive Pjesme
1975 - Zbogom Draga, Zbogom
1976 - Ti Ces Uvek Biti Sama
1976 - Uspomena Jednog Ljeta
1977 - Cuvas Li Jos Moja Pisma
1977 - Dinar P ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1204 | Added by: Zukas | Date: 2013-12-05 | Comments (0)


___________________________________________
___________________________________________
1971 - Marija, Marija (Singl)
1972 - Kad Nekog Volis (Singl)
1972 - Tri Palme Na Otoku Srece (Singl)
1973 - Ne Ostavljaj Me Ti (Singl)
1973 - Reci Da Volis Me (Singl)
1974 - Kraljica Si Mogla Biti (Singl)
1974 - Sve Pticice Iz Gore (Singl)
1977 - Ti Si Moja Slatka Mala (Singl)
1978 - Ti Ne Volis, E, Pa Neka (Singl)
1979 - Marinela (Singl)
1986 - Zapjevajte S Nama 1
Category: Diskografija | Views: 878 | Added by: Zukas | Date: 2013-12-05 | Comments (0)


___________________________________________
___________________________________________
1974 - Kad Nezne Svirke Zamre Ton
1976 - Mjesecev San
1979 - Ti Si Moj Sledeci Promasaj
1980 - Odnosis Mi Srce Moje
1981 - Izmedju Nas
1981 - Ne Podnosim Dan
1982 - Bi}e Sve U Redu
1995 - Bele Njive LP
1996 - Bele Njive CD
2008 - Festivali (1974-2008) 1
2008 - Festivali (1974-2008) 2
___________________________________________
Category: Diskografija | Views: 859 | Added by: Zukas | Date: 2013-12-03 | Comments (0)


___________________________________________
Vice Vukov - Diskografija (1961-2013) 1.Deo - 2.Deo - 3.Deo
___________________________________________
1961 - Ciganska Noc (EP)
1963 - Brodovi (Singl)
1963 - Veceras Placam Ja (EP)
1963 - Zagreb '63 (Singl)
1965 - Mama (EP)
1965 - Sva Bogatstva Ovog Svijeta (EP)
1966 - Sve Je Daleko (EP)
1966 - Zbogom Momacki Dani (Singl)
1967 - Bokeljska Noc (Flexi)
1968 - Dalmatinska Elegija (Singl)
1968 ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1486 | Added by: Zukas | Date: 2013-12-03 | Comments (0)


_______________________________________________
_______________________________________________
2000 - Cekaj Be, Vikam Kade Be, Malku!
2003 - Trumano
2004 - Live Skopski Saem
2008 - ...I Sega Sto!
2012 - Afrika
_______________________________________________
2000 - Cekaj Be, Vikam Kade Be, Malku!
Di Da Da
Rade
Masenka
Gol
Nevazni Neshta
Optimi-Ska
Nova Kaledonija
Ljubezni Lugje
Mister Birokrat
Udar
Sosem Sam
... Read more »
Category: Diskografija | Views: 827 | Added by: Zukas | Date: 2013-11-30 | Comments (0)


______________________________________________________
Neda Ukraden - Diskografija (1969-2013)
______________________________________________________
1969 - Sve Sto Moje Srce Zna (Singl)
1969 - Vas Slager Sezone '69 (Ploca Br. 3) (EP)
1973 - Je l' To Taj (Singl)
1974 - Mlada Majka (Singl)
Category: Diskografija | Views: 1566 | Added by: Zukas | Date: 2013-11-30 | Comments (1)


_____________________________________________
_____________________________________________
1. Azra - Put Za Katmandu (3:01)
2. Idoli - Kenozoik (3:45)
3. Stidljiva Ljubicica - Osvrni Se Na Mene (2:57)
4. Zana - On (2:46)
5. Izazov - Ona Se Smije (2:41)
6. Zok - Zaboravi (3:03)
7. Animatori - Male Curice (2:56)
8. Labaratorija Zvuka - Zaboravljena Draga (3:30)
9. Film - Zona Sumraka (3:14)
10. Xenia - Povezi Me (3:23)
11. Aerodrom - Kad Je Sa Mnom Kvari Sve (2:53)
12. Elektricni Orgazam - Dokolica (2:26)
13. La Fortunjeros - Zat ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 769 | Added by: Zukas | Date: 2013-11-29 | Comments (0)


_____________________________________________
Ljupka Dimitrovska - Diskografija (1968-2008) 1.Deo - 2.Deo - 3.Deo
_____________________________________________
1968 - Moj Slatki Grad
1969 - Cibu-Ciba
1970 - Adio
1970 - Ciki, Ciki, Ci
1971 - Obecanje
1971 - Vetuvanje
1973 - Ne Igraj Se Sa Mnom
1974 - Zvoni Zvon
1975 - Ljutit Ce Se Moja Majka
1976 - Cao
1976 - Ja Ga Hocu A On Mene Nece
1976 - Nek Samo Pricaju ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1557 | Added by: Zukas | Date: 2013-11-27 | Comments (0)


__________________________________________
__________________________________________
1995 - Da Li Imas Pravo
1996 - Gru 2
1999 - Vetrenjace
2002 - 1995-2002 Izmedju Redova
2003 - Beogard
2009 - The Ultimate Collection
2010 - I Dalje Me Zele (Singl)
2011 - Ti To Zoves Ljubav (Singl)
__________________________________________
1995 - Da Li Imas Pravo
Gru In
Da Li Imas Pravo
Mf Gru
Zasto Sam Tu
Pravo U Raj
Geto
Zivot Ni ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 4775 | Added by: Zukas | Date: 2013-11-26 | Comments (0)

Kategorije
Search
Calendar
«  February 2023  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2023 | Website builderuCoz |