Sunday, 2020-10-25, 2:00 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » November » 26 » Gru - Diskografija (1995-2011)
1:07 AM
Gru - Diskografija (1995-2011)

__________________________________________
__________________________________________
1995 - Da Li Imas Pravo
1996 - Gru 2
1999 - Vetrenjace
2002 - 1995-2002 Izmedju Redova
2003 - Beogard
2009 - The Ultimate Collection
2010 - I Dalje Me Zele (Singl)
2011 - Ti To Zoves Ljubav (Singl)
__________________________________________
1995 - Da Li Imas Pravo
Gru In
Da Li Imas Pravo
Mf Gru
Zasto Sam Tu
Pravo U Raj
Geto
Zivot Nije Uvek Lep
Samo Novi Dan
On Je Lud
Uzmi Pare I Bezi
Lovac Na Potezu
Zasto Sam Tu (Rmx)
Pravo U Raj (Rmx)
Gru Out

1996 - Gru 2
Leto
Bicu Tu
Srce
Petak
Petak (Out)
Kada Zavrsi Se Dan
Covek Je Coveku Vuk
Dosta Mi Je Svega
Sampion
Ja Ne Spadam Ovde
Preko (Daleko)

1999 - Vetrenjace
Ljuba Nudi Ljubav
Misel
Trip (Skit)
Adrenalin Dzanki
U Vasem Svetu
Sanjao Sam San
Lagana Lerka
Vegeta
Ozbiljna Veza
Pizza Vegetariana
U Vasem Svetu II
Necu
Vetrenjace
Putnik
Nebo Ispod Zemlje
Dok Si Bila Tu

2002 - 1995-2002 Izmedju Redova
Pravo U Raj
Da Li Imas Pravo
Mf Gru
Srce
Bicu Tu
Petak
Preko Daleko
Sampion
Adrenalin Dzanki
Lagana Lerka
Ljubav Nudi Ljubav
Misel
U Vasem Svetu II
Nebo Ispod Zemlje
Samo Sex....
Pizza Vegeterijana
MFGru-Ko Je Gru Rmx

2003 - Beogard
Komercijala
Preko Tvoga Ramena Feat. Marko 187
Skit
Pravi Broj Feat. Irina 2Hot
Doktore Feat. Bajaga
Moj Grad Feat. Vasil Hadzimanov
Kada Popnem Se Na Binu
Stara Skola, Nova Skola Feat. Shorty, Struka, Juice, Kiza Rh & Drej Witb
Kisa Feat. Tijana Dapcevic
Tamo Gde Si Ti
Bas Kao Ti

2009 - The Ultimate Collection
Pravo U Raj
Da Li Imas Pravo
Mf Gru
Srce
Bicu Tu
Petak
Preko Daleko
Sampion
Adrenalin Dzanki
Ljuba Nudi Ljubav
Misel
Lagana Lerka
U Vasem Svetu II
Nebo Ispod Zemlje
Samo Sex
Pizza Vegeteriana II
Pravi Broj
Stara Skola, Nova Skola

2010 - I Dalje Me Zele (Singl)
I Dalje Me Zele Ft Ajs Nigrutin

2011 - Ti To Zoves Ljubav (Singl)
Ti To Zoves Ljubav Feat. MVP
__________________________________________
__________________________________________
    
__________________________________________
Category: Diskografija | Views: 4641 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Gru | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |