Saturday, 2019-10-19, 6:04 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » December » 3 » Maja Odzaklijevska - Diskografija (1974-2008)
11:10 PM
Maja Odzaklijevska - Diskografija (1974-2008)

___________________________________________
___________________________________________
1974 - Kad Nezne Svirke Zamre Ton
1976 - Mjesecev San
1979 - Ti Si Moj Sledeci Promasaj
1980 - Odnosis Mi Srce Moje
1981 - Izmedju Nas
1981 - Ne Podnosim Dan
1982 - Bi}e Sve U Redu
1995 - Bele Njive LP
1996 - Bele Njive CD
2008 - Festivali (1974-2008) 1
2008 - Festivali (1974-2008) 2
___________________________________________
1974 - Kad Nezne Svirke Zamre Ton
Kad Nezne Svirke Zamre Ton
V Oblak Sonce

1976 - Mjesecev San
Mjesecev San
Sapni Mi

1979 - Ti Si Moj Sledeci Promasaj
Daljine
Ti Si Moj Sledeci Promasaj

1980 - Odnosis Mi Srce Moje
Odnosis Mi Srce Moje
Vracam Se

1981 - Izmedju Nas
Izmedju Nas
Tako Mora Biti

1981 - Ne Podnosim Dan
Ne Podnosim Dan
Slusam Te, Gledam Te

1982 - Bice Sve U Redu
Sreco, Reci
Bice Sve U Redu
Ti Si Moj Poslednji Voz
U Meni Postoji Nesto
Julija
Ne Podnosim Dan
Dopusti Da Bar Kazem Da Te Volim
Izmedju Nas
Daljine
Mogli Bi Se Opet Drzati Za Ruke
Djardini, Koje Smo Voljeli
Ti Si Moj Sledeci Promasaj

1995 - Bele Njive LP
Sve Ti Oprastam
Bele Njive
Sta To Bese Ljubav
Opusti Se
Daleko Od Istine
Budi Dobar Kao Sto Sam Ja
Vise Nisi Moj
Pocetak Ljubavi
Ne Me Dopiraj

1996 - Bele Njive CD
Sve Ti Oprastam
Bele Njive
Sta To Bese Ljubav
Opusti Se
Daleko Od Istine
Budi Dobar Kao Sto Sam Ja
Vise Nisi Moj
Pocetak Ljubavi
Ne Me Dopiraj
Sama
Daljine
Sreco Reci
Romansa O Nama
Amore Mio
Ti Si Mi Sve

2008 - Festivali (1974-2008) 1
Kad Nezne Svirke Zamre Ton (Hit Parada '74)
Mjesecev San (VSS '76)
Daljine (Beogradsko Prolece '79)
Odnosis Mi Srce Moje (Split '80)
Slusam Te, Gledam Te (Opatija '81)
Shila
Kako Nebo Sino (Opatija '78)
Julija '82
Kadenu Si Mi Dao (Split '83)
Antonio (Split '84)
Romansa O Nama (Mesam '84)
Samo Secanja (Opatija '84)
Igore Moj (Mesam '85)
Obala Ljubavi (Vss '88)

2008 - Festivali (1974-2008) 2
Oprosti (Zagrebfest '88)
Ne Idi, Duso (Split '89)
Sama (Beogradsko Prolece '94)
Amore Mio '95
Ti Si Mi Sve '95
Druge Se Pesme Cuju (Serija Gore-Dole '96)
Deo Duge Nama Ostaje (Suncane Skale '97)
Zagrli Me (Budva '97)
Gorim (Budva '03)
Anatema '04
Ne Verujem Ti (Rf '05)
More Lazi (Suncane Skale '06)
Padovi Do Dna (Rf '07)
Ruza Uvela (Suncane Skale '08)
___________________________________________
___________________________________________
    
___________________________________________
Category: Diskografija | Views: 663 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Maja Odzaklijevska | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 2
Guests: 2
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2019 | Website builderuCoz |