Friday, 2024-02-23, 1:41 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » Diskografija
« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 32 33 »

Karma - Diskografija (2001-2011)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo
________________________________________
2001 - Sedam Dana
2002 - Zavrti Zivot
2003 - Karma Remixes (Maxi)
2003 - Megamix
2003 - Remixes
2003 - Zavrti Zivot (Platinova Edice)
2004 - Malo Pomalo
2004 - Malo Pomalo (Platinova Edice)
2005 - Zadovoljna (Maxi)
2006 - Avantura
2006 - Kraljica Leda (Maxi) ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1397 | Added by: Zukas | Date: 2013-11-09 | Comments (1)


_______________________________________________
_______________________________________________
1997 - Ulaz Se Otvara Cesce
1998 - Jahrastaffaraj
2004 - 004
_______________________________________________
1997 - Ulaz Se Otvara Cesce
Intro
Jahrastaffaraj
Malo Srece
Straight Gangsterism
Beograd ('93 Unrealised)
Sin Mafije
Apple Juice
Jutro
Fuck Shop
Marijaana
Ljubavna
Zan Nemozan
Down (3rd Remix)
Outro
... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1467 | Added by: Zukas | Date: 2013-11-08 | Comments (0)


_______________________________________________
Giuliano - Diskografija (1991-2012) 1.Deo - 2.Deo
_______________________________________________
1991 - Ljubav Za Ljubav, Bol Za Bol (Apokalipsa)
1995 - Giuliano
1998 - Boje Ljubavi
1999 - U Lisinskom (Live)
2000 - Svijet Tvoje Carolije
2001 - Best Of
2003 - Ugasi Zedj
2007 - Moje 80-e
2010 - Najljepse Ljubavne Pjesme
2012 - Sad Imam Sve
_______________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1411 | Added by: Zukas | Date: 2013-11-08 | Comments (0)


_____________________________________
_____________________________________
2001 - Kazi Kad (Maxi Single)
2002 - Jellena
2004 - Znam
2006 - Uzivo BN
2012 - The Best Of Me
2013 - Singlovi I Festivali
_____________________________________
2001 - Kazi Kad (Maxi Single)
Hej Stani Duso
Kazi Kad
Nisam Ti Se Dugo Nadala
Srecan Ti Rodjendan

2002 - Jellena
Plakaces K'o Zena
Category: Diskografija | Views: 1434 | Added by: Zukas | Date: 2013-11-06 | Comments (0)


_____________________________________
_____________________________________
1999 - Koktel
2000 - Ljudi Smo
2001 - Pazi Se
2002 - Doza Prejaka
2004 - Avantura
2006 - Live
2007 - Sedam
2010 - Platinum Collection
2012 - Zavedi Me (Singl)
_____________________________________
1999 - Koktel
Pijem Vino
Leptir
Samo Me Ostavi
Da Te Nema
Svetla Grada
Potrazi Me U Predgradju
Svetica
Category: Diskografija | Views: 1288 | Added by: Zukas | Date: 2013-11-06 | Comments (0)

________________________________________________
________________________________________________
1988 - !OBK
1988 - Live In Budapest
1989 - Forever Punk
1989 - Moja Sloboda
1990 - Pozovi 93
1992 - Za Jedan Korak
1997 - Svetlo Ludila
2001 - (Ne) Menjajte Stanicu
2003 - Drugarska Stvar
________________________________________________
1988 - !OBK
Forever Punk
Mi Smo... Milion Glasova
Borba Za ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 837 | Added by: Zukas | Date: 2013-11-03 | Comments (0)


_________________________________________
Bijelo Dugme - Box Set 1974-1988 (Remaster 2004)
_________________________________________
1974 - Kad Bi' Bio Bijelo Dugme
1975 - Sta Bi Dao Da Si Na Mom Mjestu
1976 - Eto! Bas Hocu!
1977 - Koncert Kod Hajducke Cesme (Uzivo)
1979 - Bitanga I Princeza
1980 - Singlice (1974-1980) CD 1
1980 - Singlice (1974-1980) CD 2
1980 - Dozivjeti Stotu
1983 - Uspavanka Za Radmilu M
1984 - ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1394 | Added by: Zukas | Date: 2013-11-03 | Comments (0)


_________________________________________
_________________________________________
1968 - Beograde Moj
1968 - Izvodi Svetske Hitove
1968 - Volim Te, Volis Me
1969 - Svadjamo Se
1970 - Ajde Kato, Ajde Zlato
1970 - In The Summertime
1972 - The Montenegro Five
2009 - Soul Finger (1967-72)
_________________________________________
1968 - Beograde Moj
Beograde Moj
Glorija
Cetinje
Mozda Je Kasno, Mozda Je Rano
Category: Diskografija | Views: 911 | Added by: Zukas | Date: 2013-10-31 | Comments (0)


_____________________________________
_____________________________________
1961 - Opatija 61
1961 - Ostavljas Me Samu
1961 - Svitanje
1962 - Eurovision '62
1962 - Nije Ljubomora
1962 - Opatija 62
1962 - Prica Jedne Ljubavi
1962 - Zagreb 62
1963 - Seti Se
1964 - Matador
1965 - Kap Veselja
1966 - Beogradsko Prolece 61
1966 - Mama, Mama
1966 - Ne, Ne Zalim Ni Za Cim
1966 - Tisina
... Read more »
Category: Diskografija | Views: 886 | Added by: Zukas | Date: 2013-10-31 | Comments (1)

_________________________________________________
Miso Kovac - Diskografija (1964-2012)
_________________________________________________
1964 - Ne Mogu Prestati Da Te Volim (Singl)
1965 - Melodije Tjedna VI
1966 - Ja Odlazim (EP)
1966 - Vrijeme Plakanja (E ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 2127 | Added by: Zukas | Date: 2013-10-29 | Comments (2)


___________________________________________
Cubismo - Diskografija (1997-2007) 1 Deo - 2 Deo
___________________________________________
1997 - Cubismo
1998 - Viva La Habana!
1999 - Alegrate Mi Pueblo
2000 - Cuban Party At Piazza
2000 - Motivo Cubano
2002 - Comparsa (Single)
2002 - Junglesalsa
2004 - Amigos
2007 - Autobus Calypso
2007 - Vip Vam Predstavlja Cubismo
___________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1181 | Added by: Zukas | Date: 2013-10-28 | Comments (0)

Bijelo Dugme - Diskografija (1973-2006)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo - 4.Deo
______________________________________________
1973 - VIS Jutro - Kad Bi Bio Bijelo Dugme
1973 - VIS Jutro - Na Vrh Brda Vrba Mrda
1974 - Boom Fest (Ljubljana)
1974 - Kad Bi' Bio Bijelo Dugme
1975 - Kongres Rock Majstora (Goran Bregovic & Bijelo Dugme)
1975 - Sta Bi Dao Da Si Na M ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 816 | Added by: Zukas | Date: 2013-10-27 | Comments (0)


_____________________________________
_____________________________________
1989 - Beerdrinkers Revenge
1993 - Ponekad Mi Dodje Da Puknem Od Jada
1996 - Beer Off
2000 - Feel So Good To Forget Some Things But
2002 - Friendshit
2004 - It Must Be Beeracle
2008 - Brewed In Novi Sad
_____________________________________
1989 - Beerdrinkers Revenge
Prolazna Faca
Poroci
Beer
Pijanstvo
Ne Veruj
Nobody Knows
Ludilo ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 769 | Added by: Zukas | Date: 2013-10-27 | Comments (0)


_________________________________________
_________________________________________
1983 - Psiho Klub
1984 - Ljubav Je Kad
1984 - Monsunski Vetrovi (Singl)
1988 - Samo Ljubav Moze To
1991 - Samo Za Tebe
_________________________________________
1983 - Psiho Klub
Psiho Klub
Predivna Stvar
Maloletnice
Sminka
Jos Jedna Votka
Moja Generacija
Divlja Ljubav
Mirela

1984 - Ljubav J ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1315 | Added by: Zukas | Date: 2013-10-22 | Comments (0)


Tutti Frutti Band - Diskografija (1986-2010)
_________________________________________
1986 - Brzi Vlak U Nogama
1987 - Gore Iznad Oblaka
1988 - Sjecanja Jednog Mangupa (Singl)
1988 - Stvari Lagane
1989 - Krila Leptira
1989 - Splitski Festival
1990 - Opusti Se I Uzivaj
1992 - Sjecanja Jednog Mangupa
1992 - Vozio Sam Cijelu Noc
1996 - Ruze I Vino
1997 - Stvari Lagane ... Hitovi
2007 - Zlatna Kolekcija CD 1
2007 - Zlat ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1549 | Added by: Zukas | Date: 2013-10-21 | Comments (0)

Kategorije
Search
Calendar
«  February 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2024 | Website builderuCoz |