Sunday, 2020-10-25, 2:56 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » November » 6 » Koktel Bend - Diskografija (1999-2012)
5:47 PM
Koktel Bend - Diskografija (1999-2012)

_____________________________________
_____________________________________
1999 - Koktel
2000 - Ljudi Smo
2001 - Pazi Se
2002 - Doza Prejaka
2004 - Avantura
2006 - Live
2007 - Sedam
2010 - Platinum Collection
2012 - Zavedi Me (Singl)
_____________________________________
1999 - Koktel
Pijem Vino
Leptir
Samo Me Ostavi
Da Te Nema
Svetla Grada
Potrazi Me U Predgradju
Svetica
Letnja Noc (Nebojsa Ljubisic)
Zasto Duso
Alegrija
Srecan Ti Rodjendan
Svetla Grada A.C

2000 - Ljudi Smo
Sve
Kada Odem
Ne Pada Mi Na Pamet
Gazim
Ne Smem Da Se Radujem
Ne Lagano
Sladjana
Ja Te Zovem Sudbina
Ne Kuni Srce Moje
Ljudi Smo

2001 - Pazi Se
Nek Pukne Bol
Pazi Se
Daleko Ti Sreca
Testament
Pet Para
U Mojim Venama
Da Me Ostavis Ti
Neobicna
Evo Uzmi

2002 - Doza Prejaka
Snezna Kraljica
Od Sumraka Do Svitanja
Zlocin
Doza Prejaka
Stoj
Druze Moj
Dvadeset Ispod Nule
Izgubi Srce
Ako Bog Da

2004 - Avantura
Grmi Seva
Ej Da Je Srece
Zakuni Se
Avantura
Medena
Ko Zna
Sta Da Biram
Panika
Iza Osmeha
Izgubicu Glavu

2006 - Live
Daleko Ti Sreca
Napile Se Ulice
Ucini Mi Pravu Stvar
Zvao Sam Je Emili
Od Sumraka Do Svitanja
Ti I Ja
Sanjam
Doktor
Jutro Je
Kafana Je Moja Istina
Popij Me Kao Lek
Crne Kose
Grmi Seva
Mrak Pesma

2007 - Sedam
Prekobrojna
Zavedi Me
Menjam Zivot
Pokajanje
Bam, Bam
Drugarice
Bezobrazna
Lazi
Mrak Pesma
Vatrena
Boje

2010 - Platinum Collection
Grli Ljubi Me
Od Sumraka Do Svitanja
Grmi Seva
Nek Pukne Bol
Drugarice
Daleko Ti Sreca
Ej Da Je Srece
Pijem Vino
Svetica
Snezna Kraljica
Mrak Pesma
Avantura
Boje
Neobicna
Sve
Pet Para
Ako Bog Da
Evo Uzmi
Ja Te Zovem Sudbina
Vidi Mala
Svetla Grada
Pre Kise

2012 - Zavedi Me (Singl)
Zavedi Me
_____________________________________
_____________________________________
   
_____________________________________
Category: Diskografija | Views: 1061 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Koktel Bend | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |