Thursday, 2022-07-07, 8:13 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » October » 21 » Tutti Frutti Band - Diskografija (1986-2010)
8:02 PM
Tutti Frutti Band - Diskografija (1986-2010)

Tutti Frutti Band - Diskografija (1986-2010)
_________________________________________
1986 - Brzi Vlak U Nogama
1987 - Gore Iznad Oblaka
1988 - Sjecanja Jednog Mangupa (Singl)
1988 - Stvari Lagane
1989 - Krila Leptira
1989 - Splitski Festival
1990 - Opusti Se I Uzivaj
1992 - Sjecanja Jednog Mangupa
1992 - Vozio Sam Cijelu Noc
1996 - Ruze I Vino
1997 - Stvari Lagane ... Hitovi
2007 - Zlatna Kolekcija CD 1
2007 - Zlatna Kolekcija CD 2
2010 - Pivo I Tequila
_________________________________________

_________________________________________
1986 - Brzi Vlak U Nogama
Brzi Vlak U Nogama
Ti Me Izludjujes
Sirup Od Malina
Do Vraga Sve
Mama
Lola
Nismo Svi Andjeli
Postar Ne Zvoni Dvaput
Tutti Frutti
U Tvojoj Ulici Stanuju Mangupi
Septembar 86
Nasloni Glavu Na Moje Rame

1987 - Gore Iznad Oblaka
Ne Bojim Se Drugova Tvoga Fraj
Ko Te Nocas Vozi Kuci
Gore Iznad Oblaka
Vojnik Rock'n'roll-A
Yu Go Go Amerika
Tutti Frutti Djevojka
Macak Februarac
Zasto Tvoja Mama Stalno Ulazi
Koliko
Sutra Rano Letim Ako Odledi

1988 - Sjecanja Jednog Mangupa (Singl)
Sjecanja Jednog Mangupa
Sta Ce Meni Barke Male

1988 - Stvari Lagane
Sjecanja Jednog Mangupa
Nemoj Da Mi Gasis Radio (Duet Vesna Ivic)
Da Li I Andjeli Gore Rade To
Stvari Lagane
Glavo Blesava
The Jogi Song
Sta Ce Meni Barke Male
Velike Djevojke
Ajda, Ajda, Opajda
A Ti Spavas Mirnim Snom
Da Si Sama Kao Ja

1989 - Krila Leptira
Krila Leptira
Zelenooka
Zatvori Oci, Ljubi Me
Nemoj Piti H2o
Dok Gitara Svira
Gola Kraljica
Budi Dobar I Fin
Biti Mlad
Dr. Rock & Roll
Flora I Fauna

1989 - Splitski Festival
Kad Sam Bio Lijep I Mlad

1990 - Opusti Se I Uzivaj
Da Li Si Me Sanjala
Hej, Mr. D.J
Pokreni Se
Hodajmo Po Zvijezdama
Bog Mi Dao Sve, Samo Tebe Ne
Opusti Se I Uzivaj
Ljubi Me I Sanjaj
Bella Dalmacija
Ti Palis Me
Ne Budi Tuzan
Shut Me Up If You Can (Usutkaj Me Ako Mozes)
Hirosima

1992 - Sjecanja Jednog Mangupa
Opusti Se I Uzivaj
Glavo Blesava
Da Li I Andjeli Gore Rade To
Gola Kraljica
Sjecanja Jednog Mangupa
The Jogi Song
Da Li Si Me Sanjala
Sta Ce Meni Barke Male
Ajda, Ajda, Opajda
Stvari Lagane
Krila Leptira
Hirosima
Ljubi Me I Sanjaj
Dok Gitara Svira
Velike Djevojke
Hodajmo Po Zvijezdama

1992 - Vozio Sam Cijelu Noc
Srce Srne Koja Drhti
Boze Daj Mi Krila Ljubavi
Dama I Skitnica
Stakleno Srce
Tajni Cuvar (Zorica Kon)
Vozio Sam Cijelu Noc
Dijete S Kraja Grada
Sex Machine
Kad Smo Sanjali
Na Tamnoj Strani Tvog Srca
_________________________________________
_________________________________________
    
_________________________________________

_________________________________________
1996 - Ruze I Vino
Jedina
Noz U Srcu
Sjeti Se
Ljubav
Ruze I Vino
4 Ljeta
Dodirni Me
Lutka
Sanjaj
Bozic

1997 - Stvari Lagane ... Hitovi
Nasloni Glavu Na Moje Rame
Gore Iznad Oblaka
Hirosima
Dok Gitara Svira
Krila Leptira
Stvari Lagane
Srce Srne Koja Drhti
Opusti Se I Uzivaj
Ljubi Me I Sanjaj
Da Si Sama Kao Ja
Crni Labud
Hodajmo Po Zvijezdama
Tajni Cuvar
Da Li Si Me Sanjala
Vozio Sam Cijelu Noc
Bog Mi Dao Sve, Samo Tebe Ne
Ti Me Izludjujes
Ne Bojim Se Drugova Tvoga Frajera

2007 - Zlatna Kolekcija CD 1
Krila Leptira
Stvari Lagane
Hodajmo Po Zvijezdama
Lola
Hirosima
Nasloni Glavu Na Moje Rame
Opusti Se I Uzivaj
Gore Iznad Oblaka
Jedina
Srce Srne Koja Drhti
Dok Gitara Svira
Velike Djevojke
Vozio Sam Cijelu Noc
Ruze I Vino
Boze, Daj Mi Krila Ljubavi
Bella Dalmacija
Zatvori Oci, Ljubi Me
Sjeti Se (Marinela)
Ljubav

2007 - Zlatna Kolekcija CD 2
Sjecanja Jednog Mangupa
Ti Me Izludjujes
Ne Bojim Se Drugova Tvoga Frajera
Da Li I Andjeli Gore Rade To
Brzi Vlak U Nogama
'ko Te Nocas Vozi Kuci
Nemoj Da Mi Gasis Radio
Glavo Blesava
Hey Mr. D.J.
Ne Budi Tuzan
Sta Ce Meni Barke Male
Gola Kraljice
Da Li Si Me Sanjala
A Ti Spavas Mirnim Snom
Zelenooka
Ajda, Ajda, Opajda
Noz U Srce
Kad Sam Bio Lijep I Mlad
The Jogi Song
Dalmacijo
Nemoj Piti H2o

2010 - Pivo I Tequila
Pivo I Tequila
Vjecna Ljubavii
More Ljubavi
Uvijek Ti Sve Oprostim
Romantican Od Sebe
Meni Je Lipo
Moja Ti Ljubav Vise Ne Treba
Sto Se Dogadja
Bozic
Nasloni Glavu Na Moje Rame
Krila Leptira
Stvari Lagane
_________________________________________
_________________________________________
    
_________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1351 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Tutti Frutti Band | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |