Sunday, 2020-10-25, 1:55 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » November » 9 » Karma - Diskografija (2001-2011)
5:42 PM
Karma - Diskografija (2001-2011)

Karma - Diskografija (2001-2011)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo
________________________________________
2001 - Sedam Dana
2002 - Zavrti Zivot
2003 - Karma Remixes (Maxi)
2003 - Megamix
2003 - Remixes
2003 - Zavrti Zivot (Platinova Edice)
2004 - Malo Pomalo
2004 - Malo Pomalo (Platinova Edice)
2005 - Zadovoljna (Maxi)
2006 - Avantura
2006 - Kraljica Leda (Maxi)
2006 - Mirne Duse (Maxi)
2006 - Seven Days
2006 - Pusti Da Te Vodi Ritam (Maxi)
2006 - Queen Of Ice (Promo Single)
2007 - Remixes
2007 - Avantura (Special Edition)
2007 - The Best Of CD 1
2007 - The Best Of CD 2
2008 - Tempereatura (Maxi)
2009 - Party Do Zore
2011 - Recept Za Krizu (CDS)
________________________________________

________________________________________
2001 - Sedam Dana
Sedam Dana
Bio Si Mi Sve
Stara Vremena
Da Sam Ja Tvoja Jedina
Samo Za Nas Colonia Remix
Stalo Je Sve
Zaboravi
Glavo Luda
Reci Mi Ne
Zaustavite Zemlju
Slovo Po Slovo
Sound Of Karma
Lutka
Preko Noci
Da Te Netko Drugi Sanja
Gdje Si Ti Sad
Bio Si Mi Sve Neno Dj Remix

2002 - Zavrti Zivot
Intro Karma
Prije Nego Mi Haljinu Svuces
Hladnija Od Leda
Hajdemo U Planine
Ako Odes
Kockar
Zapali Me Pogledom
Otrove Moj
Sava Tiho Tece
Molitva
Da Sam Ja Tvoja Jedina
Zavrti Zivot
Koraci Slave
Ljubavi Mi Daj
Bozicna Pjesma
Sedam Dana (Remix)

2003 - Karma Remixes (Maxi)
Vrati Se
Andele
Zauvek
Suti Moj Djecace Plavi

2003 - Megamix
Megamix (By Dj Dani)

2003 - Remixes
Tony Cetinski (Blago Onom Tko Te Ima)
Dora (Prvo Pijanstvo)
Colonia (Za Tvoje Snene Oci)
Jasmin Stavros (Kad Se Prijatelji Rastaju)
Sandi Cenov (Malena)
Minea (Rano)
Ivana Banfic (Ti Si Bolji)
Jasmin Stavros (Megamix)
Colonia (Takvi Kao Ti)
Molitva (Extended)
Bobby G. (Trebas Mi Nocas)
Heaven No. 7 (Andele Feat. Dj Lovro)
Senna M (Tuc Tuc)
Ako Odes (Diabolic Mix)

2004 - Malo Pomalo
Intro
Amore Mio
Zadovoljna
Lutka Za Bal
Oci Zelene
Malo Pomalo
Ti Vise Nemas Prava
Sreca
Livin On A Prayer
Hej Hej
Zora Je
Nostalgija
Suti Moj Djecace Plavi
Every Time You Leave
Palim Se Na Tebe

2005 - Zadovoljna (Maxi)
Zadovoljna (Dj Storm Rmx)
Zadovoljna (Karma Vs. Pipi Rmx)
Zadovoljna (Neno Dj Remix)
Satisfied Radio (Album Ver.)
Satisfied (Extended (Album Version))
Satisfied (Karma Vs. Pipi Remix)
Satisfied (Neno Dj Rmx)
Satisfied & Zadovoljna (Mix)
________________________________________
________________________________________
   
________________________________________

________________________________________
2003 - Zavrti Zivot (Platinova Edice)
Sladke Mameni 2003 (Radio Version)
Sladke Mameni 2003 (Extended Dj Mix)
Da Sam Ja Tvoja Jedina (Fabbri Dj Mix)
Ako Odes (Neno Dj Diabolic Mix)
Molitva (Neno Dj Rmx)
Prije Nego Mi Haljinu Svuces (Claudio Fabbri Mix)

2004 - Malo Pomalo (Platinova Edice)
Decibely Lasky 2004 (Radio Edit)
Decibely Lasky 2004 (Extended)
Amore Mio (Karma Vs. Pipi Remix)
Amore Mio (Neno Dj Remix Extended)
Every Time You Leave (Pipi's Babka Extended Rmx)
Every Time You Leave (Neno Dj Loco Loco Extended Rmx)
Oci Zelene (Extended)

2006 - Avantura
Kraljica Leda
Pusti Da Te Vodi Ritam (Karma Vs Pipi Rmx)
Anakonda
Sasa 2006 (Karma Rmx)
Mirne Duse
Paparazzi
Od Danas Sam Tvoja
Avantura
Uspomene
Pusti Me Na Miru (Bastino Free Q)
Priznaj Mi (D.Z. Shark & M Dee J Original Radio)
Decko Ajde Oladi 2006 (Karma Rmx)
Sedam Dana 2006 (Dee Jay Time By D.Z. Shark & M Dee J Original Radio)
How Do You Want Me
Amore Mio (D3 Summer Groove Radio)
Pusti Da Te Vodi Ritam (Neno Dj's Retro Extended Rmx)
Pusti Da Te Vodi Ritam (Karma Vs Pipi Extended Rmx)
Pusti Da Te Vodi Ritam (Eurosong Mix)

2006 - Kraljica Leda (Maxi)
Kraljica Leda (Radio Edit)
Kraljica Leda (Extended)
Kraljica Leda (Neno Dj's Ice Mix)
Kraljica Leda (Karma Vs. Pipi Remix)
Kraljica Leda (Dj Vanja Remix)

2006 - Mirne Duse (Maxi)
Mirne Duse (Radio Cut)
Mirne Duse (Radio Mix)
Mirne Duse (Extended Version)

2006 - Seven Days
Seven Days 2006 (Dz Shark & M Dee Original Radio)
Let The Rhythm Move You (Karma Vs Pipi Rmx)
A Reason
I Need A Sign (Karma Vs Pipi Rmx)
Every Time You Leave
Satisfied (Karma Vs Pipi Rmx)
Tell Me (Hey Hey)
Amore Mio (Radio Edit)
How Do You Want Me
(Baby Baby) Can't You See
Fantasy (Neno Dj Rmx)
Livin' On A Prayer (Radio)
as long as
Every Time You Leave (Age Pee Remix)
Amore Mio (Pipi's Trance Mix)
Every Time You Leave (Ken-Bow Remix)
Amore Mio (Neno Dj's Happy Mix)

2007 - Remixes
Dlouha Noc (Karma Remix)
Amore Mio (English Radio Cut)
Sedam Dana (Tara Vesrion)
Sasa (2006 Remix)
Fantasy (Neno Dj Remix)
As Long As (Radio Cut)
Let The Rhythm Move You (Dance Radio)
Nocas Te Nedam Nikome (Dance Mix)
How Do You Want Me (Pipi`s Pop Mix)
I Need A Sign (Remix 2006)
Priznaj Mi (Dz Shark & M Dee J Remix)
Who Is She (Neno Dj Bum Bum Remix)
Pusti Da Te Vodi Ritam (Karma Vs. Pipi Remix)
Amore Mio (Pipi`s Trance Cut Mix)
Pusti Me Na Miru (Bastino Free Q)
Sedam Dana (Pop Version)
Karma Megamix
________________________________________
________________________________________
   
________________________________________

________________________________________
2006 - Pusti Da Te Vodi Ritam (Maxi)
Pusti Da Te Vodi Ritam (Eurosong Mix)
Pusti Da Te Vodi Ritam (Karma Vs. Pipi Extended Remix)
Pusti Da Te Vodi Ritam (Karma Vs. Pipi Remix)
Pusti Da Te Vodi Ritam (Neno's Retro Extended Remix)
Pusti Da Te Vodi Ritam (Neno's Retro Remix)

2006 - Queen Of Ice (Promo Single)
Queen Of Ice (Radio Edit)
Queen Of Ice (Karma Vs. Pipi Remix)

2007 - Avantura (Special Edition)
Ko Je Ta (Radio Edit)
Kraljica Leda
Pusti Da Te Vodi Ritam (Karma Vs. Pipi Rmx)
Anakonda
Sasa 2006 (Karma Rmx)
Mirne Duse
Od Danas Sam Tvoja
Avantura
Uspomene
Pusti Me Na Miru (Bastino Free Q)
Decko Ajde Oladi 2006 (Karma Rmx)
Sedam Dana 2006 (Dee Jay Time By D.Z. Shark & M Deej Original Radio)
Who Is She
Ko Je Ta (Vanja Dj Rmx)
Ko Je Ta (Karma Vs. Pipi Rmx)
Ko Je Ta (Neno Dj Bum Bum Rmx)
Queen Of Ice
Kraljica Leda (Bany Dj's Vs. Mr.Vee Radio Edit)

2007 - The Best Of CD 1
Sedam Dana
Ako Odes
Prije Nego Mi Haljinu Svuces
Kraljica Leda
Malo Pomalo
Molitva
Amore Mio
Nocas Te Nedam Nikome (Dance Mix)
Dlouha Noc (Karma Rmx)
Oci Zelene
Mirne Duse
Zadovoljna
Pusti Da Te Vodi Ritam (Karma Vs. Pipi Rmx)
Da Sam Ja Tvoja Jedina
Ko Je Ta
Sedam Dana (Pop Version)

2007 - The Best Of CD 2
Amore Mio (English Radio Cut)
Sladke Mameni
Sasa 2006 Rmx
Fantasy (Neno Dj Rmx)
Hajdemo U Planine
Baby Baby
Od Danas Sam Tvoja
Decibely Lasky
How Do You Want Me (Pipi`s Pop Mix)
I Need A Sign (Rmx 2006)
Priznaj Mi (Dz Shark & M Dee J)
Who Is She (Neno Dj Bum Bum Rmx)
Let The Rhythm Move You (Dance Radio)
Amore Mio (Pipi`s Trance Cut Mix)
Pusti Me Na Miru (Bastino Free Q)
As Long As (Radio Cut)
Karma Megamix

2008 - Tempereatura (Maxi)
Temperatura (Hrf Verzija-Radio Edit)
Temperatura (Karma Vs. Pipi Rmx-Radio Edit)
Temperatura (Vanja Dj Rmx)
Temperatura (Havana Nights Mix)
Temperatura (Karma Vs. Pipi Rmx-Extended)

2009 - Party Do Zore
Party Do Zore (Hrf 2010)
Temperatura
Nek' Padnu Maske
Bolje Biti Pijan Nego Star 2009 (Karma Rmx)
Zivim Za Tebe
Uzmi Il' Idem
Nisam Ja Iluzija
Da Te Mogu Pismom Zvati (Karma Rmx)
Okovi Od Ljubavi
Tocno U Ponoc
Ne To Ne Moze (Dance Radio Edit)
Ja Ti Ne Trebam
Zeljo Moja (Karma Rmx)
Kad Kazem Stop
Ponoc Je

2011 - Recept Za Krizu (CDS)
Recept Za Krizu (M Dee J Radio Remix)
Recept Za Krizu [Promo]
Recept Za Krizu (M Dee J Extended Remix)
________________________________________
________________________________________
   
________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1096 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Karma | Rating: 5.0/1
Total comments: 1
0
1 leanhdung1994   [Entry]
Can somebody reup this huge Discography of Karma smile

All links are dead  sad

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |