Sunday, 2020-10-25, 2:31 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » November » 8 » Giuliano - Diskografija (1991-2012)
6:01 PM
Giuliano - Diskografija (1991-2012)

_______________________________________________
Giuliano - Diskografija (1991-2012) 1.Deo - 2.Deo
_______________________________________________
1991 - Ljubav Za Ljubav, Bol Za Bol (Apokalipsa)
1995 - Giuliano
1998 - Boje Ljubavi
1999 - U Lisinskom (Live)
2000 - Svijet Tvoje Carolije
2001 - Best Of
2003 - Ugasi Zedj
2007 - Moje 80-e
2010 - Najljepse Ljubavne Pjesme
2012 - Sad Imam Sve
_______________________________________________

_______________________________________________
1991 - Ljubav Za Ljubav, Bol Za Bol (Apokalipsa)
Dzungla Bola
Posljednji Striptiz
Ime Na Usnama
Karta Za Pakao
Mladi, Ludi...I Apsolutno Svorc
Njezna Zvijer
Alcatraz
Ljubav Za Ljubav (Bol Za Bol)

1995 - Giuliano
Tama
Odlazim
Prolaze Dani
Sjaj U Ocima Otkriva Te
Ti Snagu Dajes Mi
A Di Si, A Kako Si
Cista Laz
I Sad Opet Dodje Mi
Hej Ti
Kreni Dalje
Ne Misli Na Mene (Disco Mix)
To Si Htjela
Dance Mix

1998 - Boje Ljubavi
Jugo
Evo Noc
Kap Po Kap
Zivot Si Moj Potrosila
Izblidile Su Boje
Krenuo Sam
Kao, Smijem Se
Zovem Prijatelje Moje
Dobro Je
Pijan I Mamuran
S Desne Strane Ljubavi
Hej, Draga, Dobar Dan
Oci Peku
Snagom Ljubavi

1999 - U Lisinskom (Live)
Jugo-Uvertira
Tama
Kreni Dalje
Ti Snagu Dajes Mi
Dobro Je
Zivot Si Moj Potrosila
Evo Noc
Snagom Ljubavi
Sjaj U Ocima Otkriva Te
Izblidile Su Boje
Hej, Ti
Zovem Prijatelje Moje
Dobro Mi Dosla, Ljubavi
Jugo
Zivot Si Moj Potrosila (Bis)
Jugo (Bis)

2001 - Best Of
Gori More
Jugo
Izblidile Su Boje
Sjaj U Ocima Otkriva Te
Dobro Mi Dosla Ljubavi
Da Je Do Mene
Zovem Prijatelje Moje
Tama
Svijet Tvoje Carolije
Nedjelja
Cista Laz
Srna I Vuk
Kap Po Kap
Zivot Si Moj Potrosila
Kao, Smijem Se
Ne Volim Jesen
S Desne Strane Ljubavi
Tisucu
_______________________________________________
_______________________________________________
   
_______________________________________________

_______________________________________________
2000 - Svijet Tvoje Carolije
Svijet Tvoje Carolije
Ti Si Presudila
Da Je Do Mene
Tisucu
Znak
Ne Volim Jesen
Srna I Vuk
Kad Kazem Dobro Je
Nina Nana
U Vrijeme Praznika
Dobro Mi Dosla Ljubavi
Kasno Je Sad
Znak (Instrumental)

2003 - Ugasi Zedj
Tko Si Sad Ti
Kako Cu Volit To Ludo More
Ugasi Zedj
A Jos Sam Tu
Ne Cekaj Me
Ako Ti Ikad Na Pamet Padne
Moja Lipa
Padam Na Koljena
Kapja Moga Mora
Ako Sada Odes
Zapjevaj
S Tvojih Usana
Cutin Se Lipo

2007 - Moje 80-e
Andrea
A Ti Me Iznevjeri
Fafala Si Mi Ti, Fala Ti (Feat. Zuhra)
24 Sata
Sve Ove Godine
Stranica Dnevnika
Moja Prva Ljubav
Sa Tvojih Usana (Feat. Goran Visnjic)
Srce Na Cesti
Ti Si Mi U Krvi
Milena
Lazes
Ne Zovi Mama Doktora
Ostala Si Uvijek Ista
Kao Ptica Na Mom Dlanu
Lipoto Moja

2010 - Najljepse Ljubavne Pjesme
Gori More
Lipoto Moja
Cutin Se Lipo
Steta Duse, Steta Tila
Pismom Te Ljubi Milijun Mandolina
Moja Lipa
Ako Sada Odes
Ljube Moja
Kako Cu Volit To Ludo More
Cvite Kameni
I Sad Opet Dodje Mi
Moja Draga
Bjezi Od Mene
Srna I Vuk
Dobro Mi Dosla Ljubavi
Sjaj U Ocima Otkriva Te
Daj, Ugasi Zedj
Da Je Do Mene
Tama

2012 - Sad Imam Sve
Anestezija
Drugovi Moji Svi
Pridat Cu Te
Ljube Moja
Moja Ljubav Ti Si
Bizi Sa Mnom Mala Moja
Sada Imam Sve
Sto Zene Vole
Pakao U Haljini
Blue
Nema Nacina
Meni Smeta Nepravda
Duse Su Nam Vezane
_______________________________________________
_______________________________________________
   
_______________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1088 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Giuliano | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |