Sunday, 2020-10-25, 1:35 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » November » 6 » Jellena - Diskografija (2001-2013)
5:50 PM
Jellena - Diskografija (2001-2013)

_____________________________________
_____________________________________
2001 - Kazi Kad (Maxi Single)
2002 - Jellena
2004 - Znam
2006 - Uzivo BN
2012 - The Best Of Me
2013 - Singlovi I Festivali
_____________________________________
2001 - Kazi Kad (Maxi Single)
Hej Stani Duso
Kazi Kad
Nisam Ti Se Dugo Nadala
Srecan Ti Rodjendan

2002 - Jellena
Plakaces K'o Zena
Nece Grom
Stanje Opsadno
Prezivecu
Greska
Ja Tebe Zavodim
Nek' Bude Svatova
Nemam Veze S' Tim
Zauvek Tvoja
Gorane
Hej Stani Duso (Club Mix)
Ja Se Ne Predajem
Svetica (Bonus)
Sve (Bonus)
Ljudi Smo (Bonus)
Srecan Ti Rodjendan (Bonus)

2004 - Znam
Znam
Za Dodir Tvojih Usana
Ziva Sam
Svi Ste Vi Isti
Vreme Kajanja
Tebi Je Lako
Prevaricu Te
Carobnjak
Evo Ti Ruka
Znam (Bonus)

2006 - Uzivo BN
Cik Pogodi
Mito Bekrijo
Crven Konac
Nano
Zelene Oci
Grome Moj
Kad Zamirisu Jorgovani
Moj Zivote
Svetica

2012 - The Best Of Me
Do Kraja Dama
A Ti Si Lep
Postepeno
Kamen
Plakaces Ko Zena
U Mislima
Umri Za Mnom
Havarija
Nece Grom
Nemam Veze S Tim
Hej Stani Duso
Za Dodir Tvojih Usana
Znam
Vreme Kajanja
Carobnjak
Ne Pada Mi Na Pamet
Prekovremeno
Svi Ste Vi Isti
Stanje Opsadno
Srecan Ti Rodjendan
Daleko Od Svih

2013 - Singlovi I Festivali
Prevaricu Te (2003)
Umri Sa Mnom (2004)
Postepeno (2007)
U Mislima (2008)
Kako Da Ti Verujem (Ivan Plavsic) (2008)
Prekovremeno (2009)
Daleko Od Svih (2009)
Havarija (2010)
Do Kraja Dama (2011)
_____________________________________
_____________________________________
   
_____________________________________
Category: Diskografija | Views: 1265 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Jellena | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |