Saturday, 2019-10-19, 4:57 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » December » 5 » Opatijski Suveniri - Diskografija (1971-2005)
4:06 PM
Opatijski Suveniri - Diskografija (1971-2005)

___________________________________________
___________________________________________
1971 - Marija, Marija (Singl)
1972 - Kad Nekog Volis (Singl)
1972 - Tri Palme Na Otoku Srece (Singl)
1973 - Ne Ostavljaj Me Ti (Singl)
1973 - Reci Da Volis Me (Singl)
1974 - Kraljica Si Mogla Biti (Singl)
1974 - Sve Pticice Iz Gore (Singl)
1977 - Ti Si Moja Slatka Mala (Singl)
1978 - Ti Ne Volis, E, Pa Neka (Singl)
1979 - Marinela (Singl)
1986 - Zapjevajte S Nama 1
1988 - Zapjevajte S Nama 2
2005 - Mega Mix
___________________________________________
1971 - Marija, Marija (Singl)
Marija, Marija
Daj Mi Ljubav

1972 - Kad Nekog Volis (Singl)
Kad Nekog Volis
Suncan Dan

1972 - Tri Palme Na Otoku Srece (Singl)
Tri Palme Na Otoku Srece
Cekajmo Sutrasnji Dan

1973 - Ne Ostavljaj Me Ti (Singl)
Ne Ostavljaj Me Ti
Pjevajmo O Ljubavi

1973 - Reci Da Volis Me (Singl)
Reci Da Volis Me
Sve Je Nestalo

1974 - Kraljica Si Mogla Biti (Singl)
Kraljica Si Mogla Biti
Ne Mogu Vise

1974 - Sve Pticice Iz Gore (Singl)
Sve Pticice Iz Gore
Na Bijelom Zalu

1977 - Ti Si Moja Slatka Mala (Singl)
Ti Si Moja Slatka Mala
Ti Si Slika Moga Sna

1978 - Ti Ne Volis, E, Pa Neka (Singl)
Ti Ne Volis, E, Pa Neka
Ljubav Je Stvorena Jedino Za Nas

1979 - Marinela (Singl)
Marinela
Dindola Se Barka

1986 - Zapjevajte S Nama 1
Ribara Starog Kci
Oj More Duboko
Ciribiribela Mare Moja
Nisam Ja Varosanka
Fala
Opatijo Opatijo
U Pivnici
Ti Si Sudbina Zivota Mog
Na Svijetu Ja Nikoga Nemam
Samo Nemoj Ti Majci Kazati
Evo Ti Prsten Vracam
Sjedi Djeva U Toj Divnoj Noci
Opatijske Ostarije
Zaljubljena Mlada Djeva
Domovino Moja
Rosamunda

1988 - Zapjevajte S Nama 2
Domovino Moja
Rosamunda
Santa Lucija
Gdje Si Bila Micika
Oh Marie
Rodjendanska Zdravica
U Pivnici
Ti Si Sudbina Zivota Mog
Vracam Ti Se Rodni Grade
Nasa Staza
Sjecanje Na Zavicaj
Stenta
Domovino Moja (Instrumental)

2005 - Mega Mix
Mega Mix I (Moja Domovina-O More Duboko-Marijana-Evo Ti Prsten Vracam)
Mega Mix II (Ljubav Je Stvorena-Dindola Se Barka-Jadranski Vali-Lipa Moja Kate)
Mega Mix III (Marija Izabel-Marinela-Daj Mi Ljubav-Ti Si Moja Slatka Mala)
Mega Mix IV (Ribara Starog Kci-Mom Zavicaju-Vracam Ti Se Rodni Grade)
Mega Mix V (U Pivnici-Viva L'amor (Zivjela Ljubav)-Svi Gremo Za Opatiju-Plomin Je Lepi Grad-Ljubav Je Bol)
Mega Mix VI (Tri Palme-Marija, Marija-Tu Je Jubav Moja-Serenada Opatiji)
Mega Mix VII (Opatijske Ostarije-Stenta-O, Rijeko, Mili Grade-Opatijo, Opatijo)
Mega Mix VIII (Gradicu Moj Lepi-Ti Si Slika Moga Sna-Ti Si Sudbina Zivota Mog-Goodbye America)
___________________________________________
___________________________________________
    
___________________________________________
Category: Diskografija | Views: 701 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Opatijski Suveniri | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2019 | Website builderuCoz |