Tuesday, 2022-12-06, 1:16 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » Diskografija
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 32 33 »

__________________________________________
Prljavo Kazaliste - Diskografija (1978-2011)
__________________________________________
1978 - Televizori (Singl)
1979 - Moj Je Otac Bio U Ratu (Singl)
1979 - Prljavo Kazaliste
1980 - Crno Bijeli Svet
1980 - Crno Bijeli Svijet (Singl)
1980 - Koncert Live
1981 - Heroj Ulice
1983 - Korak Od Sna
1985 - Zlatne Godine
Category: Diskografija | Views: 1323 | Added by: Zukas | Date: 2013-12-30 | Comments (1)


_________________________________________________
_________________________________________________
1997 - Voodoo Epopeye
2000 - Epopeye 2
2003 - Tubed Sellotape
2004 - Sikter Feler
2007 - Svi Unutra
+ Bonus
_________________________________________________
1997 - Voodoo Epopeye
Voodooinstallater
Nije Ti Fazon
Katrin
Dop Gun
Ubica Ratara
Obican Dan
Kalambur
Pro File Crises
Rap Sodia
Karantin
Category: Diskografija | Views: 1218 | Added by: Zukas | Date: 2013-12-29 | Comments (0)


___________________________________________
Cubismo - Diskografija (1997-2007) 1 Deo - 2 Deo
___________________________________________
1997 - Cubismo
1998 - Viva La Habana!
1999 - Alegrate Mi Pueblo
2000 - Cuban Party At Piazza
2000 - Motivo Cubano
2002 - Comparsa (Single)
2002 - Junglesalsa
2004 - Amigos
2007 - Autobus Calypso
2007 - Vip Vam Predstavlja Cubismo
___________________________________________
Category: Diskografija | Views: 748 | Added by: Zukas | Date: 2013-12-27 | Comments (0)


_________________________________________________
Zabranjeno Pusenje - Diskografija (1981-2010) 1.Deo - 2.Deo
_________________________________________________
1981 - Demo
1984 - Das Ist Walter
1985 - Dok Cekas Sabah Sa Sejtanom 1
1985 - Dok Cekas Sabah Sa Sejtanom 2
1987 - Pozdrav Iz Zemlje Safari
1989 - Male Price O Velikoj Ljubavi
1996 - Nikad Robom, Vazda Taxijem (Best Of 1)
1997 - Fildzan Viska
1997 - Ja Nisam Odavle
1998 - Black Cat White Cat (Soundtrack)
1998 - R ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1284 | Added by: Zukas | Date: 2013-12-26 | Comments (0)

________________________________________________
________________________________________________
1979 - I Tako Svaki Dan (Singl) (Muzej Sarvan)
1984 - Asime Spasi Me
1990 - Najveci Hitovi Grupe S Vremena Na Vreme (Ljuba I Asim)
2003 - U Potrazi Za Dobrim Odgovorom
2007 - Ajde Jano Kucu Da Ne Damo (Asim Sarvan I Prijatelji)
________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 828 | Added by: Zukas | Date: 2013-12-26 | Comments (0)


__________________________________________________
__________________________________________________
1996 - Guarda Toma!
1998 - Igracka Placka
2000 - Become
2005 - Prekidi Stvarnosti
2008 - Deveti Zivot
2011 - Manifest
__________________________________________________
1996 - Guarda Toma!
Priroda
Toma Bebic
Category: Diskografija | Views: 919 | Added by: Zukas | Date: 2013-12-26 | Comments (0)


__________________________________________
__________________________________________
1991 - Ti I Ja
1993 - Kao Lavina
1995 - Sunce U Ocima
1996 - Jedina
1997 - Ljubav Nema Vlast
1999 - Nezno I Opasno
2001 - Za Ljubav Stvorena
2003 - Kad Zena Voli
2006 - Stara Sokolova (Made In Serbia)
2008 - Da Mi Ime Ne Zaboravis
__________________________________________
1991 - Ti I Ja
Ti I Ja
Kada O Tebi Mislim
... Read more »
Category: Diskografija | Views: 547 | Added by: Zukas | Date: 2013-12-25 | Comments (0)


_______________________________________________
_______________________________________________
1984 - Dvadeseti Vijek
1986 - Plavi Vojnik
1986 - Singl
1988 - Skidam Te Pogledom
1989 - S Ove Strane Ljubavi
1996 - Kolekcija Hitova
2006 - Sve Najbolje CD 1
2006 - Sve Najbolje CD 2
______________________________
1984 - Dvadeseti Vijek
Dvadeseti Vijek
Nemoj Da Se Sakrivas
Promjeni Nesto U ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 679 | Added by: Zukas | Date: 2013-12-25 | Comments (0)


_____________________________________
_____________________________________
1999 - Melody (Ortodox Spiritual Music)
2000 - Zivonosni Istocnik
2002 - Pravoslavna Duhovna Muzika
2002 - Slovoslovije
2004 - Liturgija U Manastiru Vavedenje
2006 - Koncerti
2006 - Mysteres Byzantins
2007 - Hristos Se Rodi
_____________________________________
1999 - Melody (Ortodox Spiritual Music)
Aksion Estin
Kirie Eleison
Dostojno Jest
Asomen Odin To Teo
Djeva ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1390 | Added by: Zukas | Date: 2013-12-24 | Comments (0)


_________________________________________
_________________________________________
1994 - Lazi Me
1995 - Za Tebe Cuvam Sebe
1997 - Alkatraz
1998 - The Best Of Alka
1999 - Balkan Girl
2001 - Profesionalka
2004 - Cirkus
2011 - Singlovi I Dueti
_________________________________________
1994 - Lazi Me
Lazi Me
Ne Trazi Me
Winnetou
Bas Me Briga
Misliti Na Zivot
Od Kad Te Nema
Ne Vjerujte Majkama
Category: Diskografija | Views: 971 | Added by: Zukas | Date: 2013-12-23 | Comments (0)


Severina - Diskografija (1989-2011) 1.Deo - 2.Deo - 3.Deo
__________________________________________
1989 - Severina
1990 - Pobjednica Demo-X Radio Zagreba
1993 - Dalmatinka
1995 - Trava Zelena
1996 - Moja Stvar
1997 - Djevojka Sa Sela
1999 - Ja Samo Pjevam
1999 - Paloma Nera (Uzivo)
2001 - Pogled Ispod Obrva
2002 - Virujen U Te (Najbolje Uzivo!)
2004 - Bojate Bane Buski (CDS)
2004 - Severgreen
2005 - Coctail ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1725 | Added by: Zukas | Date: 2013-12-22 | Comments (0)


Riblja Corba - Diskografija (1978-2011)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo - 4.Deo - 5.Deo - 6.Deo - 7.Deo
___________________________________
1978 - Singl I
1979 - Kost U Grlu
1979 - Singl II
1980 - Pokvarena Masta I Prljave Strasti
1980 - Singl III
1981 - Mrtva Prirod ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1256 | Added by: Zukas | Date: 2013-12-20 | Comments (0)


____________________________________________
____________________________________________
2001 - Ne Brini
2002 - Nista Licno
2005 - Stereo Ljubav
2005 - The Best Of
2008 - Ljubav, Vera, Nada
2009 - Best Of
2010 - Ne Valjam
2011 - Platinum Collection
2012 - Singl
____________________________________________
2001 - Ne Brini
Ne Brini
Decko Ti Si Lud
Samo Si Moj
Miris
Lazi Me
Praznikom I N ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 672 | Added by: Zukas | Date: 2013-12-16 | Comments (0)


______________________________________________
______________________________________________
1992 - Sarmer I Skitnica
1994 - Nedjelja Popodne
2000 - Ja Sam Tvoja Zena
2004 - Za Dusu .. Mix
2007 - 100 Minuta Feste CD 1
2007 - 100 Minuta Feste CD 2
2007 - Tulum
2011 - Bonus
______________________________________________
1992 - Sarmer I Skitnica
Sarmer I Skitnica
Samo Bog Zna
Ljubila Sam, Ljubila
Nek Ljubi Te, Tko Ima Te ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 943 | Added by: Zukas | Date: 2013-12-10 | Comments (0)


Valentino - Diskografija (1984-2010) 1.Deo - 2.Deo
______________________________________
1984 - No. 1
1985 - No. 2
1987 - No. 3
1988 - No. 4
1989 - Ponekad Nocu Dok Spava Grad
1992 - Najbolje
1996 - Moja Kuca Putujuca
1998 - Naj
2001 - Sve Su Se Moje Cure Udale
2004 - 20 Pjesama 20 Godina
2005 - Live Zajecarska Gitarijada
2006 - No. 7
2007 - The Platinum Collection
... Read more »
Category: Diskografija | Views: 737 | Added by: Zukas | Date: 2013-12-08 | Comments (0)

Kategorije
Search
Calendar
«  December 2022  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |