Saturday, 2019-10-19, 4:54 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » December » 22 » Severina - Diskografija (1989-2011)
5:06 PM
Severina - Diskografija (1989-2011)

Severina - Diskografija (1989-2011) 1.Deo - 2.Deo - 3.Deo
__________________________________________
1989 - Severina
1990 - Pobjednica Demo-X Radio Zagreba
1993 - Dalmatinka
1995 - Trava Zelena
1996 - Moja Stvar
1997 - Djevojka Sa Sela
1999 - Ja Samo Pjevam
1999 - Paloma Nera (Uzivo)
2001 - Pogled Ispod Obrva
2002 - Virujen U Te (Najbolje Uzivo!)
2004 - Bojate Bane Buski (CDS)
2004 - Severgreen
2005 - Coctail
2006 - Karlovacko (Live)
2006 - The Platinum Collection CD 1
2006 - The Platinum Collection CD 2
2006 - Moja Stikla-Moj Sokole (CDS)
2006 - The Best Of
2008 - Zdravo Marijo
2010 - Najljepse Ljubavne Pjesme
2010 - Tridesete Uzivo CD 1
2010 - Tridesete Uzivo CD 2
2011 - Brad Pitt (CDS)
__________________________________________

__________________________________________
1989 - Severina
Idemo Se Ljubiti
Kad Si Sam
Budim Se Imenom Tvojim
Kazi Dal' Je Ljubav
Odlazim
Zakuni Se Ljubavi.Mp3
Tvoja Prva Djevojka
Zamisli
Baby Baby
Sve Sto Imam To Si Ti

1990 - Pobjednica Demo-X Radio Zagreba
Vodi Me Na Ples
Ljubimo Se
Ti Bi U Skuribandu
Sutra Odlazis
Tata Tata Cujes Muziku
Ti Si Suza Na Mom Jastuku
Slike Sve Mu Ljubim
Svirajte Mi Rokeri
Ako Odes Ljubavi
Sve Do Zore

1993 - Dalmatinka
Dalmatinka
Ljubi Me Nocas
Ne Bi Ti Oprostila
Maria Christina
Ti Si Moj
Paloma Nera
Adio Ljube
Ne Spavaj, Mala Moja
Mornarica Mlada
Covjek Kojeg Volim

1995 - Trava Zelena
Trava Zelena
Vatra I Led
Ti Si Srce Moje
Mr. Taliman
Boze Moj
Bambola
Lude Godine
Pozeli Me
Pruzi Mi Ruke
Ludo Moja

1996 - Moja Stvar
Uspavanka
Moja Stvar
Od Rodjendana Do Rodjendana
Spreman Za To
Zime, Ljeta, Jeseni...
Budi Happy
Slobodna
Ajajajaj
Milost

1997 - Djevojka Sa Sela
Djevojka Sa Sela
Prijateljice
Rastajem Se Od Zivota
Meni Fali On
Sija Sunce, Trava
Savrsena Zena
Priznajem
Prevara
Zaustavite Tramvaj
Marjane Moj

1999 - Ja Samo Pjevam
Ante
Ja Samo Pjevam
Dodirni Mi Koljena
Nedostajes Mi
Tuzna Pjesma
Da Si Moj
Bolna Ti Bolujem
Esmeralda
Daj Da Biram
Odavde Do Vjecnosti

1999 - Paloma Nera (Uzivo)
Paloma Nera (A Capella)
Paloma Nera
Ljubi Me Nocas
Kad Si Sam
Ti Si Moj
Maria Christina
Mornarica Mlada
Covjek Kojeg Volim
Dalmatinka
Adio Ljube
Tvoja Prva Djevojka
Mix

2001 - Pogled Ispod Obrva
Tako Je To
Mala Je Dala
Nocu, Danju
Mili Moj
Voli Me, Ne Voli
Pogled Ispod Obrva
Krivi Spoj
Parfem
Srce Je Moje Veliko Ko Kuca
Idi
More Na Ledja
Ajde, Ajde Zlato Moje (Mhj 2000.)
Virujen U Te (Mhj 2001.)
__________________________________________
__________________________________________
   
__________________________________________

__________________________________________
2002 - Virujen U Te (Najbolje Uzivo!)
Intro
Tvoja Prva Djevojka
Dodirni Mi Koljena
Tako Je To
Mili Moj
Daj Mi Daj
Daj Da Biram
Dalmatinka
Pogled Ispod Obrva
Prijateljica
Od Rodjendana Do Rodjendana
Moja Stvar (Live)
Trava Zelena
Ante
Mala Je Dala
Ja Samo Pjevam
Virujen U Te
Vrati Se Pod Hitno
Tko Je Kriv (Feat. Boris Novkovic)

2004 - Bojate Bane Buski (CDS)
Bojate Bane Buski
Bojate Bane Buski (Instrumental)

2004 - Severgreen
Adam I Seva (Turkish Chicken)
Bros (Recuerdo)
Hrvatica
Niti S Tobom, Nit' Bez Tebe (Samoca)
Sama Na Sceni (Minijatura)
Bojate Bane Buski
Ma Daj (French Connection)
Tuga Od Sna
Iz Glave
Sta Me Sad Pitas Sta Mi Je

2005 - Coctail
Bojate Bane Buski
Ja Samo Pjevam
Mala Je Dala
Ante
Raste Trava Zelena
Mili Moj
Pogled Ispod Obrva
Sama Na Sceni
Daj Mi Daj
Dalmatinka
Prijateljice
Daj Da Biram
Tvoja Prva Djevojka
Tako Je To
Virujen U Te

2006 - Karlovacko (Live)
Hrvatica
Adam I Seva
Tvoja Prva Djevojka
To Je Moja Stvar
Pogled Ispod Obrva
Prijateljice
Hajde, Hajde Zlato Moje
Djevojka Sa Sela
Krivi Spoj
Mala Je Dala
Ja Samo Pjevam
Virujem U Te
Gardelin (Promo)

2006 - The Platinum Collection CD 1
Tvoja Prva Djevojka
Kad Si Sam
Dalmatinka
Paloma Nera
Adio, Ljube
Covjek Kojeg Volim
Trava Zelena
Boze Moj
Pozeli Me
Vatra I Led
Moja Stvar
Od Rodjendana Do Rodjendana
Djevojka Sa Sela
Prijateljice
Sija Sunce, Trava Mirise
Ante
Dodirni Mi Koljena
Nedostajes Mi
Daj, Da Biram (Gosti Sarr E Roma)

2006 - The Platinum Collection CD 2
Ja Samo Pjevam
Daj Mi Daj
Ajde, Ajde Zlato Moje
Da Si Moj
Krivi Spoj
Mala Je Dala
Virujen U Te
Mili Moj
Srce Je Moje Veliko K'o Kuca
Pogled Ispod Obrva
Hrvatica
Sama Na Sceni (Minijatura)
Moja Stikla
Maria Christina (Duet Matteo)
Ti Si Srce Moje (Duet Zera)
Rastajem Se Od Zivota (Duet Zeljko Bebek)
Kreni (Duet Leo)
'ko Je Kriv (Duet Boris Novkovic)
Rodjena Da Budem Prva (Duet Lana)
__________________________________________
__________________________________________
   
__________________________________________

__________________________________________
2006 - Moja Stikla-Moj Sokole (CDS)
Moja Stikla (Eurosong 2006)
Moja Stikla (Instrumental Version)
Adam I Seva (Silver Club Mix)
Ma Daj
French Connection
Moj Sokole

2006 - The Best Of
Adam I Seva
Vrati Se Pod Hitno
Ko Je Kriv (Duet B. Novkovic)
Iz Glave
Niti S Tobom, Nit Bez Tebe
Ja Samo Pjevam
Ti Si Srce Moje
Djevojka Sa Sela
Rastajem Se Od Zivota
Da Si Moj
Tvoja Prva Djevojka
Trava Zelena
Od Rodjendana Do Rodjendana
Ante
Prijateljice
Kreni
Dalmatinka
Sta Me Sad Pitas Sta Mi Je

2008 - Zdravo Marijo
Gas Gas
Pucajte U Tamburase
Muskarcu Samo Treba Kurva
Gade
Da Nisi Mozda Gej!
Ljute Cigare
Haljinica Boje Lila
Sta To Ona Ima Sto Ja Nemam
Tridesete
Zdravo Marijo

2010 - Najljepse Ljubavne Pjesme
Virujen U Te
Pogled Ispod Obrva
Mili Moj
Ja Samo Pjevam
Dalmatinka
Covjek Kojeg Volim
Pozeli Me
Od Rodjendana Do Rodjendana
'ko Je Kriv (Duet Boris Novkovic)
Ludo Moja
Odavde Do Vjecnosti
Rastajem Se Od Zivota (Duet Zeljko Bebek)
Trava Zelena
Tvoja Prva Djevojka
Ti Si Moj
Sve Sto Imam, To Si Ti
Boze Moj
Zakuni Se Ljubavi
Ti Si Srce Moje (Duet Zera)

2010 - Tridesete Uzivo CD 1
Oda Radosti-Zdravo Marijo
Dodirni Mi Koljena
Djevojka Sa Sela
Krivi Spoj
Mili Moj
Da Nisi Mozda Gej
Ljute Cigare
Pogled Ispod Obrva
Sta Me Sad Pitas Sta Mi Je
Muskarcu Samo Treba Kurva
Da Si Moj
Daj Da Biram
Ajde Ajde Zlato Moje
Moja Stikla
Haljinica Boje Lila

2010 - Tridesete Uzivo CD 2
Dalmatinka
Prijateljice
Ederlezi
Tridesete
Gade
Pucajte U Tamburase
Adam I Seva
Ante
Gas Gas
Ja Samo Pjevam
Virujen U Te

2011 - Brad Pitt (CDS)
Brad Pitt
Lola
Ajde Ajde Zlato Moje
Moja Stikla
Tridesete
Virujen U Te
__________________________________________
__________________________________________
   
__________________________________________

_________________________________________
Severina - 50 Originalnih Hitova (2013) CD 1 - CD 2 - CD 3
_________________________________________
_________________________________________
1. Ja Samo Pjevam (3:37)
2. Krivi Spoj (3:26)
3. Djevojka Sa Sela (4:43)
4. Trava Zelena (4:16)
5. Moja Stvar (3:53)
6. Ti Si Srce Moje (Duet Zera) (4:09)
7. Sija Sunce, Trava Mirise (3:10)
8. Idemo Se Ljubiti (4:01)
9. Meni Fali On (4:06)
10. Lude Godine (4:15)
11. Voli Me, Ne Voli (4:08)
12. Kreni (Duet Leo) (3:34)
13. Ludo Moja (4:36)
14. Pozeli Me (4:56)
15. Covjek Kojeg Volim (4:12)
16. Odavde Do Vjecnosti (3:10)
17. Pogled Ispod Obrva (4:30)
_________________________________________
_________________________________________
    
_________________________________________
_________________________________________
1. Ante (3:06)
2. Ajde, Ajde Zlato Moje (3:39)
3. Daj, Da Biram (3:05)
4. Idi (3:02)
5. Da Si Moj (3:40)
6. Dodirni Mi, Koljena (4:31)
7. Srce Je Moje Veliko Ko Kuca (3:49)
8. Spreman Na To (4:00)
9. Ne Spavaj, Mala Moja (3:28)
10. Tvoja Prva Djevojka (4:50)
11. Tuzna Pjesma (3:45)
12. Sve Sto Imam, To Si Ti (3:48)
13. Boze Moj (4:21)
14. 'Ko Je Kriv (Duet Boris Novkovic) (4:48)
15. Parfem (3:38)
16. Mili Moj (4:16
_________________________________________
_________________________________________
    
_________________________________________
_________________________________________
1. Virujen U Te (4:29)
2. Dalmatinka (4:15)
3. Prijateljice (3:34)
4. Od Rodjendana Do Rodjendana (4:25)
5. Slobodna (4:12)
6. Kad Si Sam (4:09)
7. Zakuni Se Ljubavi (3:19)
8. Paloma Nera (3:39)
9. Rastajem Se Od Zivota (Duet Zeljko Bebek) (3:15)
10. Daj Mi, Daj (2:51)
11. Tako Je To (3:45)
12. Budim Se S Imenom Tvojim (3:50)
13. Adio, Ljube (3:15)
14. Ti Si Moj (4:23)
15. Rodjena Da Budem Prva (Duet Lana) (3:56)
16. Nedostajes Mi (3:47)
17. Mala Je Dala (3:51)
_________________________________________
_________________________________________
    
_________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1354 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Severina | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2019 | Website builderuCoz |