Saturday, 2019-10-19, 5:39 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » December » 25 » ITD Band - Diskografija (1984-2006)
2:16 PM
ITD Band - Diskografija (1984-2006)

_______________________________________________
_______________________________________________
1984 - Dvadeseti Vijek
1986 - Plavi Vojnik
1986 - Singl
1988 - Skidam Te Pogledom
1989 - S Ove Strane Ljubavi
1996 - Kolekcija Hitova
2006 - Sve Najbolje CD 1
2006 - Sve Najbolje CD 2
______________________________
1984 - Dvadeseti Vijek
Dvadeseti Vijek
Nemoj Da Se Sakrivas
Promjeni Nesto U Sebi
Ja Se Budim
Zena Ptica
Treba Izazvat Neprilike
Mala Soba
Slavenska Minijatura
Ponocne Vijesti
Prica Sa Zapadne Strane

1986 - Plavi Vojnik
Vojnicka
Gradske Cure
Elena
Rodjen U Zagrebu
Sonja
Dusa Iste Siziliste
Veza 202
Ad Fines
Samo Je Tvoje Lice
Zivot Zivot
Petak 13

1986 - Singl
Vojnicka
Elena

1988 - Skidam Te Pogledom
Majko Zemljo
Skidam Te Pogledom
Ponovo Te Volim Ono
Drazesna Meri
Osvajam Beograd
Lagano Umirem (U Tvojem Sjecanju)
Tekila-Sila
Sara
Stalno Mislis Na Se
Gledam Kroz Prozor

1989 - S Ove Strane Ljubavi
Ukrala Si Mi Srce
Dim Za Tatu, Dim Za Mamu
Juzna Strana Tvoga Srca
Krv Divljeg Jelena
Kud Idemo, Tud' Pjevamo
S Ove Strane Ljubavi
Sanjam Te Natasa
Plesi (Vatreni Krugovi)
Odavde Do Raja
Sto To Ima U Njemu
Slavenska Minijatura

1996 - Kolekcija Hitova
Lagano Umirem
Tekila Sila
Stalno Mislis Na Sex
Gradske Cure
Majko Zemljo
Skidam Te Pogledom
Osvajam Beograd
Elena
Sonja
Vojnicka
Ponovo Te Volim Onom Istom Tugom
Drazesna Meri
Sara
Gledam Kroz Prozor
Veza 202
Samo Je Tvoje Lice
Zivot, Zivot
Dusa Iste Siziliste
Rodjen U Zagrebu

2006 - Sve Najbolje CD 1
Rodjen U Zagrebu
Veza 202
Sonja
Gradske Cure
Elena
Dusa Iste Siziliste
Saloon
Vojnicka
Zivot, Zivot
20. Vijek
Samo Je Tvoje Lice
Petak 13
Treba Izazivati Neprilike
Slavenska Minijatura
Ad Fines
Ponovo Te Volim

2006 - Sve Najbolje CD 2
Skidam Te Pogledom
Lagano Umirem (U Tvojem Sjecanju)
Majko Zemljo
S Ove Strane Ljubavi
Osvajam Beograd
Ponovo Te Volim Onom Istom Tugom
Stalno Mislis Na Sex
Ja Sam Svoje Tjerao Do Kraja
Sara
Ja Se Budim
Tekila Sila
Mala Soba
Ponocne Vijesti
Promijeni Nesto U Sebi
Gledam Kroz Prozor
Drazesna Meri
_______________________________________________
_______________________________________________
   
_______________________________________________
Category: Diskografija | Views: 523 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, ITD Band | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2019 | Website builderuCoz |