Saturday, 2019-10-19, 6:11 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » December » 20 » Riblja Corba - Diskografija (1978-2011)
4:53 PM
Riblja Corba - Diskografija (1978-2011)

Riblja Corba - Diskografija (1978-2011)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo - 4.Deo - 5.Deo - 6.Deo - 7.Deo
___________________________________
1978 - Singl I
1979 - Kost U Grlu
1979 - Singl II
1980 - Pokvarena Masta I Prljave Strasti
1980 - Singl III
1981 - Mrtva Priroda
1982 - Buvlja Pijaca
1982 - U Ime Naroda (Live)
1984 - Ne Budi Me Bez Razloga (Rajko Kojic)
1984 - Prica O Ziki Zivcu (Singl)
1984 - Veceras Vas Zabavljaju Muzicari Koji Piju
1985 - Istina
1985 - Nema Lazi, Nema Prevare (Uzivo ZG)
1986 - Osmi Nervni Slom
1987 - Singl IV
1987 - Ujed Za Dusu
1987 - Zadnji Voz Za Cacak (Singl)
1988 - Bora Prica Gluposti
1988 - Prica O Ljubavi Obicno Ugnjavi
1988 - Riblja Corba 10
1989 - The Fish Dish
1990 - Koza Nostra
1992 - Labudova Pesma
1993 - Zbogom Srbijo
1996 - Najbolje
1996 - Bolje Od Najboljeg
1996 - Njihovi Dani
1996 - Od Vardara Pa Do Triglava CD 1
1996 - Od Vardara Pa Do Triglava CD 2
1996 - Ostalo Je Cutanje
1997 - Balade
1997 - Treci Srpski Ustanak
1997 - Beograd Uzivo '97 CD 1
1997 - Beograd Uzivo '97 CD 2
1999 - Nojeva Barka
2000 - To Je Bilo Neko Lepse I Srecnije Vreme (Balade)
2000 - To Je Bilo Neko Lepse I Srecnije Vreme Vol.1
2000 - To Je Bilo Neko Lepse I Srecnije Vreme Vol.2
2001 - Pisanje Uz Vetar
2004 - 1994-2004
2004 - Ovde CD 1
2004 - Ovde CD 2
2005 - 19 Najvecih Hitova
2005 - Trilogija 1 (Nevinost Bez Zastite)
2006 - Trilogija 2 (Devicanska Ostrva)
2006 - Trilogija 3 (Ambasadori Lose Volje)
2008 - Gladijatori U BG Areni CD 1 (Uzivo)
2008 - Gladijatori U BG Areni CD 2 (Uzivo)
2009 - Minut Sa Njom
2010 - Niko Nema Ovakve Ljude CD 1
2010 - Niko Nema Ovakve Ljude CD 2
2011 - CD 01 Kost U Grlu (1978)
2011 - CD 02 Pokvarena Masta I Prljave Strasti (1981)
2011 - CD 03 Mrtva Priroda (1981)
2011 - CD 04 U Ime Naroda (1982)
2011 - CD 05 Buvlja Pijaca (1982)
2011 - CD 06 Veceras Vas Zabavljaju Muzicari Koji Piju (1984)
2011 - CD 07 Istina (1985)
2011 - CD 08 Osmi Nervni Slom (1985)
2011 - CD 09 Ujed Za Dusu (1987)
2011 - CD 10 Prica O Ljubavi Obicno Ugnjavi (1988)
2011 - CD 11 Koza Nostra (1990)
2011 - CD 12 Singlovi I Rariteti
___________________________________

___________________________________
1978 - Singl I
Lutka Sa Naslovne Strane
On I Njegov BMW

1979 - Kost U Grlu
Rock 'n' Roll Za Kucni Savet
Zvezda Potkrovlja I Suterena
Rasprodaja Bola
Pozajmila Je Pare, Poludela Skroz, Kupila Je Kartu I Sela Je U Voz
Ja Sam Jos Ona Ista Budala
Jos Jedan Sugav Dan
Hej Cale
Mirno Spavaj
Egoista
Ostani Djubre Do Kraja

1979 - Singl II
Rock 'n' Roll Za Kucni Savet
Valentino Iz Restorana

1980 - Pokvarena Masta I Prljave Strasti
Srecan Put Piso Moja Mala
Nemoj Sreco, Nemoj Danas
Vidis Da Sam Gadan, Kad Sam Tebe Gladan
Vrlo, Vrlo Zadovoljan Tip
Neke Su Zene Pratile Vojnike
Ostacu Slobodan
Hajde Sestro Slatka
Lak Muskarac
Dva Dinara, Druze
Evo Ti Za Taksi
Rekla Je

1980 - Singl III
Nazad U Veliki Prljavi Grad
Mirno Spavaj

1981 - Mrtva Priroda
Volim, Volim, Volim, Volim Zene
Ne Veruj Zeni Koja Pusi Drinu Bez Filtera (Ostavi Je)
Ja Sam Se Lozio Na Tebe
Prevara
Pobeci Negde
Pekar, Lekar, Apotekar
Odlazak U Grad
Vetar Duva, Duva, Duva
Na Zapadu Nista Novo
Necu Da Ispadnem Zivotinja

1982 - Buvlja Pijaca
Draga, Ne Budi Peder
U Dva Ce Cistaci Odneti Djubre
Baby, Baby I Don't Wanna Cry
Slusaj Sine, Obrisi Sline
Kad Ti Se Na Glavu Srusi Citav Svet
Ja Ratujem Sam
Pravila, Pravila
Kako Je Lepo Biti Glup
Necu Da Zivim U Bloku 65
Dobro Jutro

1982 - U Ime Naroda (Live)
Vidis Da Sam Gadan Kad Sam Tebe Gladan
Egoista
Prevara
Ostacu Slobodan
Dva Dinara Druze
Evo Ti Za Taxi
Ostani Djubre Do Kraja
Vetar Duva, Duva, Duva
Lutka Sa Naslovne Strane
Necu Da Ispadnem Zivotinja
Volim, Volim, Volim, Volim Zene

1984 - Ne Budi Me Bez Razloga (Rajko Kojic)
Lazes
Ne Budi Me Bez Razloga
I To Sve Iz Ljubavi
Gresnik Pod Nebeskom Kapom

1984 - Prica O Ziki Zivcu (Singl)
Prica O Ziki Zivcu
Kad Hodas

1984 - Veceras Vas Zabavljaju Muzicari Koji Piju
Kazablanka
Muzicari Koji Piju
Mangupi Vam Kvare Dete
Dzukele Ce Me Dokusure
Nemoj Da Kazes Mome Decku
Gluposti
Prica O Ziki Zivcu
Besni Psi
Kad Hodas
Minut Cutanja
Ravnodusan Prema Placu

1985 - Istina
Ajde Bezi
Necu Da Te Volim
Hleba I Igara
Sacekaj
Alo
Disko Misic
Verno Pseto
Dvorska Budala
Pogledaj Dom Svoj, Andjele

1985 - Nema Lazi, Nema Prevare (Uzivo ZG)
Draga, Ne Budi Peder
Dvorska Budala
Rock 'n' Roll Za Kucni Savet
Necu Da Ispadnem Zivotinja
Dva Dinara, Druze
Evo Ti Za Taksi
Egoista
Hleba I Igara
Alo
Prevara
Kad Hodas
Sacekaj
Kako Je Lepo Biti Glup
Dzindzer (Solo)
Ajde Bezi
Odlazak U Grad
Ostacu Slobodan
Volim, Volim, Volim, Volim Zene
Necu Da Te Volim
Prica O Ziki Zivcu

1986 - Osmi Nervni Slom
Nemoj Da Ides Mojom Ulicom
Juzna Afrika '85 (Ja Cu Da Pevam)
Jedan Covek
Ljuti Rock 'n' Roll
Sutra Ma Probudi
Amstardam
Tu Nema Boga, Nema Pravde
Crno Je Dole
Cava
Prokleto Sam
___________________________________
___________________________________
   
___________________________________

___________________________________
1987 - Singl IV
Nesrecnice, Nije Te Sramota
Zasto Kuce Arlauce

1987 - Ujed Za Dusu
Svirao Je Dejvid Bovi
Kada Padne Noc (Upomoc)
Ne Spavaj Gola
Zadnji Voz Za Cacak
Crvena Su Dugmad Pritisnuta
Lud Sto Posto
Propala Noc
Clan Mafije
Neke Cudne Materije
Da, To Sam Ja

1987 - Zadnji Voz Za Cacak (Singl)
Zadnji Voz Za Cacak
Lud Sto Posto

1988 - Bora Prica Gluposti
Gluposti
Jos Malo Gluposti

1988 - Prica O Ljubavi Obicno Ugnjavi
Oko Mene
Proslosti (Nisi Bila Bog Zna Sta)
Znam Te (Drugoga Voli)
Kazi, Ko Te Ljubi Dok Sam Ja Na Strazi
Jos Jedna Cigareta Pre Spavanja
Avionu Slomicu Ti Krila
Napolju
Ljudi
Lupa Bubanj Zveci Zvecka
Celu Noc Te Sanjam

1988 - Riblja Corba 10
Lutka Sa Naslovne Strane
Ostani Djubre Do Kraja
Nazad U Veliki Prljavi Grad
Na Zapadu Nista Novo
Dva Dinara Druze
Dobro Jutro
Kad Hodas
Pogledaj Dom Svoj Andjele
Amstardam
Kad Padne Noc

1989 - The Fish Dish
Baby, Baby I Don't Wanna Cry
Dobro Jutro
Nemoj Da Ides Mojom Ulicom
Jedan Covek
Sutra Ma Probudi
Amstardam
Crno Je Dole
Prokleto Sam
Svirao Je Dejvid Bovi
Zadnji Voz Za Cacak
Kada Padne Noc (U Pomoc)
Lud Sto Posto
Clan Mafije
Da, To Sam Ja
Avionu Slomicu Ti Krila
Jos Jedna Cigareta Pre Spavanja
Lupa Bubanj Zveci Zvecka
Celu Noc Te Sanjam

1990 - Koza Nostra
Al Kapone
Ja Je Gledam Kako Spava
Deca
Bejbi
Hej Kako Ti Je Sad
Tito Je Vas
Gde Si U Ovom Glupom Hotelu
Milivoje Vatrogasac
Zikica Jovanovic Spanac
Crna Gora, Bar

1992 - Labudova Pesma
Dok Padaju Glave
Amin
Nocas Gubim Mec (Voleh Te Suvise)
Bahnhof
Boze
Rat Je Zavrsen
Kad Sam Bio Mlad
Idi Sad
Jebi Ga (Bonus)

1993 - Zbogom Srbijo
Tezga
Rapsodija U Plavam
Danas Nema Mleka
Zbogom Srbijo
Zelena Trava Doma Mog
Jedino Moje
Kopriva
Tamna Je Noc
Jak, Mlad I Glup
Kamenko I Kremenko

1996 - Najbolje
Pogledaj Dom Svoj, Andjele
Kada Padne Noc (Upomoc)
Nemoj Sreco, Nemoj Danas
Pekar, Lekar, Apotekar
Nemoj Da Ides Mojom Ulicom
Na Zapadu Nista Novo
Rock 'n' Roll Za Kucni Savet
Dobro Jutro
Avionu Slomicu Ti Krila
Egoista
Evo Ti Za Taksi
Dva Dinara, Druze
Amsterdam
Ostani Djubre Do Kraja
Kako Je Lepo Biti Glup
Volim, Volim, Volim, Volim Zene
U Dva Ce Cistaci Odneti Djubre
Gde Si U Ovom Glupom Hotelu
Necu Da Ispadnem Zivotinja
Ostacu Slobodan
___________________________________
___________________________________
   
___________________________________

___________________________________
1996 - Bolje Od Najboljeg
Lutka Sa Naslovne Strane
Ja Sam Se Lozio Na Tebe
Necu Da Te Volim
Vrlo, Vrlo Zadovoljan Tip
Celu Noc Te Sanjam
Znam Te
Clan Mafije
Prevara
Pravila, Pravila
Sutra Me Probudi
Kazi Ko Te Ljubi Dok Sam Ja Na Strazi
Srecan Put, Piso Moja Mala
Nazad U Veliki Prljavi Grad
Proslosti
Crno Je Dole
Vidis Da Sam Gadan Kad Sam Tebe Gladan
Jos Jedan Sugav Dan
Ja Ratujem Sam
Sacekaj
Jos Jedna Cigareta Pre Spavanja

1996 - Njihovi Dani
Diktator
Seljacine
Beograde, Beograde
Mesara Papak
Baba Jula
Zabela
Ko Ce Koga
Decu Ti Necu Oprostiti

1996 - Od Vardara Pa Do Triglava CD 1
Ostani Djubre Do Kraja
Ljuti Rock 'n' Roll
Tu Nema Boga, Nema Pravde
Kada Padne Noc (Upomoc)
Lud Sto Posto
Kazi Mi Ko Te Ljubi Dok Sam Ja Na Strazi
Proslosti (Nisi Bila Bog Zna Sta)
Neke Su Zene Pratile Vojnike
Nemoj Da Ides Mojom Ulicom
Juzna Afrika (Ja Cu Da Pevam)
Lutka Sa Naslovne Strane

1996 - Od Vardara Pa Do Triglava CD 2
Ostacu Slobodan
Znam Te (Drugoga Voli)
Propala Noc
Pogledaj Dom Svoj, Andjele
Celu Noc Te Sanjam
Napolju
Oko Mene
Amsterdam
Svirao Je Dejvid Bovi
Zadnji Voz Za Cacak
Avionu Slomicu Ti Krila
Clan Mafije

1996 - Ostalo Je Cutanje
Dzigi Bau Story
Ljubomorko
Nesto Je Trulo U Drzavi Danskoj
Gnjilane
Majko
Gasterbajterska Pesma
Deca Cveca
Gluvi Telefoni
Odlazi Od Mene, Ubico, Idi
Ostalo Je Cutanje

1997 - Balade
Lutka Sa Naslovne Strane
Ostani Djubre Do Kraja
Neke Su Zene Pratile Vojnika
Dobro Jutro
Nemoj Sreco, Nemoj Danas
Dva Dinara Druze
Prokleto Sam
Nazad U Veliki Prljavi Grad
Jos Jedan Sugav Dan
Jos Jedna Cigareta Pre Spavanja
Hajde Sestro Slatka
Necu Da Ispadnem Zivotinja
Jedino Moje
Pogledaj Dom Svoj Andjele
Kad Padne Noc
Zbogom Srbijo
Ostalo Je Cutanje
Kad Hodas

1997 - Treci Srpski Ustanak
Na Zapadu Nista Novo
Slusaj Sine, Obrisi Sline
Kako Je Lepo Biti Glup
Dzukele Ce Me Dokusuriti
Pogledaj Dom Svoj, Andjele
Snage Opozicije
Dvorska Budala
Tu Nema Boga, Nema Pravde
Ja Cu Da Pevam
Pacovi
Clan Mafije
Crni Mercdes
Al Kapone
Tito Je Vas
Zikica Jovanovic Spanac
Boze
Danas Nema Mleka
Rapsodija U Plavam
Seljacine
Diktator
Baba Jula
Volim I Ja Vas
___________________________________
___________________________________
  
___________________________________

___________________________________
1997 - Beograd Uzivo '97 CD 1
Zvezda Potkrovlja I Suterena
Volim I Ja Vas
Ljubomorko
Gnjilane
Prica O Dzigi Bauu
Gastarbajterska Pesma
Baba Jula
Danas Nema Mleka
Jedino Moje
Necu Da Ispadnem Zivotinja

1997 - Beograd Uzivo '97 CD 2
Dva Dinara Druze
Vetar Duva, Duva, Duva
Dobro Jutro
Juzna Afrika (Ja Cu Da Pevam)
Amsterdam
Avionu Slomicu Ti Krila
Zelena Trava Doma Mog
Kada Padne Noc (Upomoc)
Pogledaj Dom Svoj Andjele
Kad Sam Bio Mlad
Lutka Sa Naslovne Strane
Ostani Djubre Do Kraja

1999 - Nojeva Barka
16 Noci
Posle Dobrog Rucka
Pevac
Nojeva Barka
Izgubljen Slucaj
Gde Si
Gastarbajterska 2
Care
Leksilijum Pesma
Vreme Ti Isteklo
Princ

2000 - To Je Bilo Neko Lepse I Srecnije Vreme (Balade)
Lutka Sa Naslovne Strane
Ostani Djjubre Do Kraja
Jos Jedan Sugav Dan
Nazad U Veliki Prljavi Grad
Nemoj Sreco, Nemoj Danas
Neke Su Zene Pratile Vojnike
Rekla Je
Dva Dinara, Druze
Necu Da Ispadnem Zivotinja
Dobro Jutro
Kad Hodas
Pogledaj Dom Svoj, Andjele
Prokleto Sam
Kada Padne Noc (Upomoc)
Jos Jedna Cigareta Pre Spavanja
Jedino Moje
Zbogom Srbijo
Ostalo Je Cutanje

2000 - To Je Bilo Neko Lepse I Srecnije Vreme Vol.1
Lutka Sa Naslovne Strane
Rock'n'roll Za Kucni Savet
Hej Cale
Egoista
Zvezda Potkrovlja I Suterena
Ostani Djubre Do Kraja
Nemoj Sreco, Nemoj Danas
Vidis Da Sam Gadan Kad Sam Tebe Gladan
Ostacu Slobodan
Dva Dinara Druze
Evo Ti Za Taksi
Volim, Volim, Volim, Volim Zene
Ja Sam Se Lozio Na Tebe
Prevara
Pekar, Lekar, Apotekar
Na Zapadu Nista Novo
Draga, Ne Budi Peder
Baby, Baby I Don't Wanna Cry
Slusaj Sine, Obrisi Sline
Ja Ratujem Sam
Kako Je Lepo Biti Glup
Kazablanka
Muzicari Koji Piju
Prica O Ziki Zivcu

2000 - To Je Bilo Neko Lepse I Srecnije Vreme Vol.2
Pogledaj Dom Svoj Andjele
Hleba I Igara
Nemoj Da Ides Mojom Ulicom
Amsterdam
Tu Nema Boga Nema Pravde
Svirao Je Dejvid Bovi
Kad Padne Noc (Upompc)
Zadnji Voz Za Cacak
Lud Sto Posto
Clan Mafije
Kazi, Ko Te Ljubi Dok Sam Ja Na Strazi
Avionu Slomicu Ti Krila
Al Kapone
Gde Si U Ovom Glupom Hotelu
Crna Gora Bar
Amin
Kad Sam Bio Mlad
Zelena Trava Doma Mog
Ljubomorko
Gastabajterska Pesma
Gastabajterska Pesma II
___________________________________
___________________________________
  
___________________________________

___________________________________
2001 - Pisanje Uz Vetar
Crno Beli Svet
Srbin Je Lud
Ljubav Ovde Vise Ne Stanuje
Dusa Nije Na Prodaju
Civiluk
Po Livadi Rosnoj
Hocu, Majko, Hocu
Daj Mi Lovu
Neka Me Ubije Grom
Cekajuci Coveka
Prokockan Zivot
Zasto Sam Otisao Bluz
Nebeski Narod
Crno Beli Svet (I Opet)

2004 - 1994-2004
Ljubav Ovde Vise Ne Stanuje
Jedino Moje
Poslednja Pesma O Tebi
Princ
Ostalo Je Cutanje
Izgubljen Slucai
Baba Jula
Care
Nojeva Barka
Srbin Je Lud
100 Godina Samoce
Danas Nema Mleka
Ja Sam Roden Namrgoden
Volim I Ja Vas
Zasto Uvek Kurcu Sviram
Daj Mi Lovu
Gastarbajterska
Gastarbajterska 2
Hocu Majko Hocu
Crno Beli Svet
Zelena Trava Doma Mog

2004 - Ovde CD 1
Mobilni
Govnovalj
Poslednja Pesma O Tebi
Plajvaz
Ovde
100 Godina Samoce
Ko O Cemu
Ja Sam Rodjen Namrgodjen
Mrtvo More
Novi Svetski Poredak

2004 - Ovde CD 2
Zasto Uvek Kurcu Sviram
Pickin Dim

2005 - 19 Najvecih Hitova
Ljubav Ovde Vise Ne Stanuje
Jedino Moje
Poslednja Pesma O Tebi
Princ
Ostalo Je Cutanje
Nojeva Barka
Gastarbajterska
Srbin Je Lud
Care
Kad Hodas
Kad Padne Noc
Dobro Jutro
Pogledaj Dom Svoj Andjele
Kad Sam Bio Mlad
Ostani Djubre Do Kraja
Lutka Sa Naslovne Strane
Dva Dinara Druze
Amsterdam
Avionu Slomicu Ti Krila

2005 - Trilogija 1 (Nevinost Bez Zastite)
Sponzori
Jedini Nacin
Dijabola
Pomalo Tuzno

2006 - Trilogija 2 (Devicanska Ostrva)
Bilo Je Zena
Leti Cica Preko Bare
Devicanska Ostrva
Pesma Sa Porukama
Pandorina Kutija

2006 - Trilogija 3 (Ambasadori Lose Volje)
Sve I Svja
Usrana Motka
Ljudi Ko Ljudi
Pad
Prezir
___________________________________
___________________________________
  
___________________________________

___________________________________
2008 - Gladijatori U BG Areni CD 1 (Uzivo)
Ostacu Slobodan
Zvezda Potkrovlja I Suterena
Nojeva Barka
Srbin Je Lud
Jedini Nacin
Sve I Svja
Necu Da Ispadnem Zivotinja
Jedino Moje
Poslednja Pesma O Tebi
Bilo Je Zena
Sponzori
Gastarbajterska Pesma
Zelena Trava Doma Mog
Vetar Duva, Duva, Duva
Dva Dinara, Druze
Nemoj Sreco, Nemoj Danas

2008 - Gladijatori U BG Areni CD 2 (Uzivo)
Juzna Afrika 85 (Ja Cu Da Pevam)
Gde Si U Ovom Glupom Hotelu
Odlazak U Grad
Avionu Slomicu Ti Krila
Amsterdam
Kad Sam Bio Mlad
Ljubav Ovde Vise Ne Stanuje
Dobro Jutro
Kada Padne Noc (Upomoc)
Pogledaj Dom Svoj, Andjele
Ostani Djubre Do Kraja
Lutka Sa Naslovne Strane
Prezir

2009 - Minut Sa Njom
Radicu Sta God Hocu
Gde Li Je Ljubav
Boze, Koliko Je Volim
Krilati Pegazi
Odlazim
Minut Sa Njom
Uspomene
Moj Jenki Going Home
Musko Od Plastelina
Orfej
Razmazena Devojcica
Dan Zaljubljenih
Ja Se Zaista Ne Secam

2010 - Niko Nema Ovakve Ljude CD 1
Ravnodusan Prema Placu
Radicu Sta God Hocu
Nojeva Barka
Srbin Je Lud
Jedino Moje
Poslednja Pesma O Tebi
Minut Sa Njom
R`n`r Za Kucni Savet
Nemoj Da Ides Mojom Ulicom
Volim,Volim,Volim Zene
Vetar Duva,Duva,Duva
Dva Dinara Druze
Nemoj Sreco,Nemoj Danas
Musko Od Plastelina
Rekla Je
Al Kapone

2010 - Niko Nema Ovakve Ljude CD 2
Avionu Slomicu Ti Krila
Amsterdam
Krilati Pegazi
Ostacu Slobodan
Gde Si U Ovom Glupom Hotelu
Kada Padne Noc (Upomoc)
Pogledaj Dom Svoj Andjele
Boze Koliko Je Volim
Kad Sam Bio Mlad
Ostani Djubre Do Kraja
Lutka Sa Naslovne Strane
Odlazim
Ljubav Ovde Vise Ne Stanuje
Dobro Jutro
___________________________________
___________________________________
  
___________________________________

___________________________________
2011 - CD 01 Kost U Grlu (1978)
Rokenrol Za Kucni Savet
Zvezda Potkrovlja I Suterena
Rasprodaja Bola
Pozajmila Je Pare Poludela Je Skroz
Ja Sam Jos Ona Ista Budala
Jos Jedan Sugav Dan
Hej Cale
Mirno Spavaj
Egoista
Ostani Djubre Do Kraja

2011 - CD 02 Pokvarena Masta I Prljave Strasti (1981)
Srecan Put Piso Moja Mala
Nemoj Sreco,Nemoj Danas
Vidis Da Sam Gadan,Kad Sam Tebe Gladan
Vrlo,Vrlo Zadovoljan Tip
Neke Su Zene Pratile Vojnike
Ostacu Slobodan
Hajde Sestro Slatka
Lak Muskarac
Dva Dinara,Druze
Evo Ti Za Taksi
Rekla Je

2011 - CD 03 Mrtva Priroda (1981)
Volim,Volim,Volim,Volim Zene
Ne Veruj Zeni Koja Pusi Drinu Bez Filtera ( Ostavi Je )
Ja Sam Se Lozio Na Tebe
Prevara
Pobeci Negde
Pekar,Lekar,Apotekar
Odlazak U Grad
Vetar Duva,Duva,Duva
Na Zapadu Nista Novo
Necu Da Ispadnem Zivotinja

2011 - CD 04 U Ime Naroda (1982)
Vidis Da Sam Gadan Kad Sam Tebe Gladan
Prevara
Egoista
Ostacu Slobodan
Dva Dinara, Druze
Nemoj Sreco, Nemoj Danas
Evo Ti Za Taxi
Ostani Djubre Do Kraja
Vetar Duva, Duva, Duva
Lutka Sa Naslovne Strane
Necu Da Ispadnem Zivotinja
Volim, Volim, Volim, Volim Zene

2011 - CD 05 Buvlja Pijaca (1982)
Draga, Ne Budi Peder
U Dva Ce Cistaci Odneti Djubre
Baby, Baby I Don't Wanna Cry
Slusaj, Sine, Obrisi Sline
Kad Ti Se Na Glavu Srusi Citav Svet
Ja Ratujem Sam
Pravila, Pravila
Kako Je Lepo Biti Glup
Necu Da Zivim U Bloku 65
Dobro Jutro

2011 - CD 06 Veceras Vas Zabavljaju Muzicari Koji Piju (1984)
Kazablanka
Muzicari Koji Piju
Mangupi Vam Kvare Dete
Dzukele Ce Me Dokusuriti
Nemoj Da Kazes Mome Decku
Gluposti
Prica O Ziki Zivcu
Besni Psi
Kad Hodas
Minut Cutanja
Ravnodusan Prema Placu

2011 - CD 07 Istina (1985)
'Ajde Bezi
Necu Da Te Volim
Hleba I Igara
Nema Zajebancije
Sacekaj
'Alo
Disko Misic
Verno Pseto
Dvorska Budala
Pogledaj Dom Svoj Andjele

2011 - CD 08 Osmi Nervni Slom (1985)
Nemoj Da Ides Mojom Ulicom
Juzna Afrika '85 (Ja Cu Da Pevam)
Jedan Covek
Ljuti Rock'n'roll
Sutra Me Probudi
Amsterdam
Tu Nema Boga, Nema Pravde
Crno Je Dole
Cava
Prokleto Sam

2011 - CD 09 Ujed Za Dusu (1987)
Svirao Je Dejvid Bovi
Kad Padne Noc (Upomoc)
Ne Spavaj Gola
Zadnji Voz Za Cacak
Crvena Su Dugmad Pritisnuta
Lud Sto Posto
Propala Noc
Clan Mafije
Neke Cudne Materije
Da, To Sam Ja

2011 - CD 10 Prica O Ljubavi Obicno Ugnjavi (1988)
Oko Mene
Proslosti ( Nisi Bila Bogzna Sta )
Znam Te (Drugoga Voli)
Kazi, Ko Te Ljubi Dok Sam Ja Na Strazi
Jos Jedna Cigareta Pre Spavanja
Avionu Slomicu Ti Krila
Napolju
Ljudi
Lupa Bubanj Zveci Zvecka (Trazi Se Zamena)
Celu Noc Te Sanjam

2011 - CD 11 Koza Nostra (1990)
Al Kapone
Ja Je Gledam Ona Spava
Deca
Bejbi
Hej Kako Ti Je Sad
Tito Je Vas
Gde Si U Ovom Glupom Hotelu
Milivoje Vatrogasac
Zikica Jovanovic Spanac
Crna Gora , Bar

2011 - CD 12 Singlovi I Rariteti
Lutka Sa Naslovne Strane (1978)
On I Njegov Bmw (1978)
Valentino Iz Restorana (1979)
Mirno Spavaj ( Originalna Verzija) (1979)
Nazad U Veliki Prljavi Grad (1980)
Nesrecnice Nije Te Sramota (1987)
Zasto Kuce Arlauce (1987)
Dzo Banana (1982)
Snage Opozicije (1986)
Orao (1986)
Hronicna Dosada (1987)
Zasto Kuce Arlauce (1987)
Pacovi ( Stavite Na Usta Flaster ) (1987)
Siroti Mali Hrcki (1987)
___________________________________
___________________________________
  
___________________________________
Category: Diskografija | Views: 995 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Riblja Corba | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2019 | Website builderuCoz |