Saturday, 2019-10-19, 4:48 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » December » 8 » Valentino - Diskografija (1984-2010)
10:52 PM
Valentino - Diskografija (1984-2010)

Valentino - Diskografija (1984-2010) 1.Deo - 2.Deo
______________________________________
1984 - No. 1
1985 - No. 2
1987 - No. 3
1988 - No. 4
1989 - Ponekad Nocu Dok Spava Grad
1992 - Najbolje
1996 - Moja Kuca Putujuca
1998 - Naj
2001 - Sve Su Se Moje Cure Udale
2004 - 20 Pjesama 20 Godina
2005 - Live Zajecarska Gitarijada
2006 - No. 7
2007 - The Platinum Collection
2010 - Live!! (Samo Sklopi Okice)
______________________________________

______________________________________
1984 - No. 1
Randevu
Pazi Na Ritam
Zaboravi Moj Broj
Crvena Svjetla Su Daleko
Djavo
Volim Te Jos
Spijuni
Pazi Da Ne Pokvaris Modernu Frizuru
Vostane Figure

1985 - No. 2
Najbolje Godine
Ja I Ti
Ne, Ne Boj Se
Vrela Usna
Bez Tebe
Ponekad Se Sjetim Da Postojis
U Vrelini Noci
Reci Kraj Mojim Rukama

1987 - No. 3
Nema Ja Nema
Potonule Ladje (Ne Daj Mi Da Govorim U Snu)
Lova Mi Ne Treba
Kada Sam Prvi Put Vidio Tebe
Oka Tvoja Dva
Ne Brinem Za Nas
Nisam Se Prodao
Kad Me Vise Ne Bude

1988 - No. 4
Ne Mogu, Ne Mogu
Samo Sklopi Okice
Idu Ptice Selice
Moje Zlato
Pile Moje
Gori Mi Gori (Padobranac)
Skloni Se Sa Moga Prozora

1989 - Ponekad Nocu Dok Spava Grad
Zima '90
Skorpija
Srce Dam
Moje Zjenice U Tvojim Ocima
Ponekad Nocu Dok Spava Grad
Samo Bog Zna
Rijeci Nocu Pises
Pricaj Mi O Njoj
Dovidjenja, Dovidjenja

1992 - Najbolje
Volim Te Jos
Djavo
Oka Tvoja Dva
Ne Daj Mi Da Govorim U Snu
Pricaj Mi O Njoj
Nema Je Nema
Moje Zjenice U Tvojim Ocima
Bez Tebe
Samo Sklopi Okice
Vostane Figure
Idu Ptice Selice
Najbolje Godine
Randevu
Srce Dam
Gori Mi Gori

2004 - 20 Pjesama 20 Godina
Mirise Na Tebe
Ti Govoris Dok Sutis
Megamix
Volim Te Jos (Loop Remix)
Oka Tvoja Dva
Potonule Ladje (Ne, Ne, Ne...)
Samo Sklopi Okice (Loop Remix)
Nema Je Nema
Bez Tebe (Djubre Volim Te)
Pazi Da Ne Pokvaris Modernu Frizuru (Loop Remix)
Najbolje Godine
Randevu (Loop Remix)
U Vrelini Noci
Pile Moje (Loop Remix)
Samo Bog Ti I Ja (Loop Remix)
Zima '90 (Loop Remix)
Kad Se Se Spuste Zavjese
Kada Struje Nestane
Sve Su Se Moje Cure Udale
Boja Tvojih Usana
______________________________________
______________________________________
  
______________________________________

______________________________________
1996 - Moja Kuca Putujuca
Nemam Vize, Ofentala, Duldunga
Kada Struje Nestane
Bile Kuca U Centru Grada
Iza Ponoci
Pisem Ti Pisma Svaki Dan
Moje Ime I Prezime
Trista Godina
Moja Kuca Putuje

1998 - Naj
Volim Te Jos
Zaboravi Moj Broj
Oko Tvoja Dva
Ne Daj Mi Da Govorim U Snu
Kad Me Vise Ne Bude
Nema Je,Nema
Kada Sam Prvi Put Vidio Tebe
Bez Tebe
Samo Sklopi Okice
Dovidjenja,Dovidjenja
Idu Ptice Selice
Ponekad Nocu Dok Spava Grad
Samo Bog Zna
Zima '90
Moje Zlato

2001 - Sve Su Se Moje Cure Udale
300 Godina
Boja Tvojih Usana
Come On
Iza Ponoci
Kucaces Na Vratima
Ljubi Zlato
Odlazim, Korak Naprijed, Nazad Dve
Kada Struje Nestane
Sve Su Se Moje Cure Udale
Upomoc
Kad Se Spuste Zavjese

2005 - Live Zajecarska Gitarijada
Bez Tebe
Ne Ne Ne Ne
Ne Mogu
Samo Bog Ti I Ja
Oka Tvoja Dva
Idu Ptice Selice
Volim Te Jos
Samo Sklopi Okice

2006 - No. 7
Skini Mi Se Bona Sa Mog Telefona
Samo Ljubi
Ja Te Mico Ne Volim
Boom
Ne Moze Da Gori More
Pazi Na Ritam
Moje Ime & Prezime
Volim Bass
Aspirin Protiv Ljubavi
Samo Ljubi (Unplugged)

2007 - The Platinum Collection
Suplje Cipele (Duet Marta Keler)
Mirise Mi Na Tebe
Megamix
Volim Te Jos
Oka Tvoja Dva
Potonule Lade (Ne Ne Ne)
Bez Tebe (Dubre Volim Te)
Samo Sklopi Okice
Nema Je Nema
Pile Moje
Ti Govoris Dok Sutis
Samo Ljubi
Ja Te Mico Ne Volim (Duet Stoja)
Moje Ime I Prezime
Skini Mi Se Bona
Boom
Pazi Na Ritam
Samo Ljubi (Unplugged)

2010 - Live!! (Samo Sklopi Okice)
Bez Tebe
Potonule Ladje
Nema Je Nema
Moje Ime I Prezime
Oka Tvoja Dva
Idu Ptice Selice
Skini Mi Se Bona Sa Mog Telefona
Volim Te Jos
Samo Sklopi Okice
______________________________________
______________________________________
   
______________________________________
Category: Diskografija | Views: 520 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Valentino | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2019 | Website builderuCoz |