Saturday, 2019-10-19, 5:30 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » December » 10 » Marina Tomasevic - Diskografija (1992-2011)
7:16 PM
Marina Tomasevic - Diskografija (1992-2011)

______________________________________________
______________________________________________
1992 - Sarmer I Skitnica
1994 - Nedjelja Popodne
2000 - Ja Sam Tvoja Zena
2004 - Za Dusu .. Mix
2007 - 100 Minuta Feste CD 1
2007 - 100 Minuta Feste CD 2
2007 - Tulum
2011 - Bonus
______________________________________________
1992 - Sarmer I Skitnica
Sarmer I Skitnica
Samo Bog Zna
Ljubila Sam, Ljubila
Nek Ljubi Te, Tko Ima Te
Ne Placi, Majko
Bolujem Ti, Duso
Ispod Bijelog Pokrivaca
Ti Si Moja Stara Navika
Sine Mili
Nek Nam Zadnju Pjesmu Sviraju

1994 - Nedjelja Popodne
Amour-Cherie
Putujem
Ne Budi Lud
Uspomene
Nesretna
Nedjelja Popodne 1
Svidja
Bili Cvit
Plava Kosulja
Kamen Zivota
Da Te Ne Volim
Nedjelja Popodne 2

2000 - Ja Sam Tvoja Zena
Tu Sam Rodjena
Boli Me Istina
Ja Sam Tvoja Zena
Moj Zivot Si Bio
Gdje Da Nadjem Mir
Daj, Marina
Da Mi Je
Sviraj Pjesmu
Ljubi Il' Ostavi
Sve Sam Tebi Ja Oprostila
Plava Rijeka
Odnio Je Boze Dio Mene

2004 - Za Dusu .. Mix
Mix 1
Mix 2
Mix 3
Mix 4
Mix 5
Mix 6

2007 - 100 Minuta Feste CD 1
Mix 1
Mix 2
Mix 3
Mix 4
Mix 5

2007 - 100 Minuta Feste CD 2
Mix 6
Mix 7
Mix 8
Mix 9

2007 - Tulum
Bili Cvit
Skoljka Bisera
Oprosti Duso
Plovila Mala Barka (Vinko Coce I Klapa Lanterna)
Dalmacija Mix
Majka Dalmacijo
Veceras Je Nasa Festa Mix
Konoba Mix
Dalmacijo
Romantika Mix
Zauvek Zaspat Cu Ti (Klapa Kadena)

2011 - Bonus
Ka Bili Cvit
Nova Zena
Super YU Mix
Da Nam Nije Pisme Dalmatine (Klapa Maslina)
Skoljka Bisera
Kriva Sam Ja
Bolujem Ti Duso (Nova Verzija)
______________________________________________
______________________________________________
  
______________________________________________
Category: Diskografija | Views: 761 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Marina Tomasevic | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2019 | Website builderuCoz |