Sunday, 2020-10-25, 2:00 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » November » 15 » Zafir Hadzimanov - Diskografija (1963-2007)
10:45 PM
Zafir Hadzimanov - Diskografija (1963-2007)

_____________________________________________
_____________________________________________
1963 - Sanjam (EP)
1964 - Momci (EP)
1966 - Crvene Ruze Za Tuznu Damu (EP)
1967 - Lepa Flamingo (EP)
1967 - Opomena (Muzika Iz Filma Noz) (EP)
1969 - Bio Je Maj (Singl)
1970 - Zemi Momce Makedonce (Singl)
1973 - Ciganske Oci (Singl)
1973 - Kako (Singl)
1973 - Ukrascu Te (Singl)
1975 - Od Sunca Do Sna (Singl)
1986 - Makedonija Pjeva
1995 - Kiselo Veseli Pesni
1998 - Merak Pesme
2007 - Bio Je Maj
_____________________________________________
1963 - Sanjam (EP)
Sanjam
Voli Me
Poigraj Devojko
Glas Na Divinata

1964 - Momci (EP)
Momci (Boys)
Zelim Da Budemo Sami (I Want To Stay Here)
Zar Svemu Je Kraj (The End Of The World)
Stari Cadjavi Voz (Old Smokey Locomotion)

1966 - Crvene Ruze Za Tuznu Damu (EP)
Crvene Ruze Za Tuznu Damu
Znam Jedno Mesto
Placi
Slatka Paola

1967 - Lepa Flamingo (EP)
Lepa Flamingo
Kad Covek Voli Zenu
Slozna Braca
Umreti Ili Ziveti

1967 - Opomena (Muzika Iz Filma Noz) (EP)
Opomena
Takav Sam
Cekanje Po Grigu
Tko Ce Biti

1969 - Bio Je Maj (Singl)
Bio Je Maj

1970 - Zemi Momce Makedonce (Singl)
Zemi Momce Makedonce
Adrijana

1973 - Ciganske Oci (Singl)
Ciganske Oci
Kako Vardar

1973 - Kako (Singl)
Kako
Zasto

1973 - Ukrascu Te (Singl)
Ukrascu Te
Sanjam Te

1975 - Od Sunca Do Sna (Singl)
Od Sunca Do Sna
Prolece Je Svanulo 

1986 - Makedonija Pjeva
Ima Li
Lenka
Umlena
Pesnata I Godinite
Cvetovi
T' Ga Za Jug
Poraka
Zalez
Vezilka
Zrno
Sanok Sedam Treno

1995 - Kiselo Veseli Pesni
Toa
Zelena Vijulica
Od Ljubov Ne Se Bega
Naroden Peac
More
Poet
Pijana Pesna
Molitva (Meto Jovanovski)
Poroj Pesna
Zalez
Pesna Za Peenje
Trena
Merak Pesna
Pocetok
Ednostavna Pesna
Bratska Pesna
Pedeset
Zivot E Zivot
Oko
Margareta
Dusman Pesna
Ljubi Me I Glavata Gore (Zafir & Senka )
Odednas Pesna
Zajdi, Zajdi
Malecka Pesna

1998 - Merak Pesme
Romski Ocenas
Od Ljubov Se Ne Bega
Od Mladosti Pa Do Veka
Kazi Kazi Libe Stano
Dokle Tako Sonja
Tiho Suzo Tiho Noci
Jani Baci
Zajdi Zajdi Jasno Sonce
Sviraj Svirce Dok Zora Ne Svane
Sviraj Moj Maestro
Lenka
Spavaj
So Maki Sum Se Rodil Jas

2007 - Bio Je Maj
Uvelo Lisce
Bio Je Maj
Covjek Kao Ja
Tamara
Kako Vardar
Ciganske Oci
Drukcija Si
Nema Srecne Ljubavi
Mila
Mizerija
Plavi Zaket
Izabela
Margareta
Prava Stvar
Se Samo Sjeti
Zivot Je Zivot
Hteo Bih
Srce
Kad Bih Bio Bogat
Sa'nok Sedam Treno
_____________________________________________
_____________________________________________
   
_____________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1695 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Zafir Hadzimanov | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |