Sunday, 2020-10-25, 2:50 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » November » 16 » Goblini - Diskografija (1994-2011)
8:54 PM
Goblini - Diskografija (1994-2011)
________________________________________________
Goblini - Diskografija (1994-2011) 1.Deo - 2.Deo
________________________________________________
1994 - Goblini
1994 - Istinite Price  I Deo
1995 - KST Live 38.08.'95
1996 - U Magnovenju
1997 - CD 1 (Turneja U Magnovenju '96-'97)
1997 - CD 2 (Istinite Price I Deo + Goblini)
1999 - Re Contra
2001 - Udarac Do Udarca
2004 - Najbolje Price
2010 - Crno Na Belo
2011 - U Odbrani Zla
________________________________________________
________________________________________________
1994 - Goblini
Cipjonka (Intro)
Komad Noci
Elesdi Se Vraca Kuci
Dan Posle
Mame
Keep Away From Children
Reci Da
Ja Mozda I Bi
Znam
Cipjonka (Base Erotic Remix)
 
1994 - Istinite Price  I Deo
Ponedeljak
Dan 'D'
Ja Mozda I Bi
Cipjonka
Sam-Phone-Glas
Elesdi Se Vraca Kuci
Godine Raspleta
Internacionala (Made In Serbia)
Dan Posle
Komad Noci
In Memoriam
Za Lorenu
 
1995 - KST Live 38.08.'95
Intro
Dan Posle
Komad Noci
Ona Misli Da Zna
Ponedeljak
Internacionala
U Magnovenju
Godine Raspleta
In Memoriam
Ne Mogu Vise
Commando
Sheena Is A Punk Rocker
Pesma O Ribaru Marinu, Marini I Moru
Minijatura
Kuda Idu Izgubljene Devojke (Tamara)
Elesdi Se Vraca Kuci
Cipjonka
Same Shit Different Day
 
1996 - U Magnovenju
U Magnovenju
Bolje Soko U Ruci Nego Guska U Krevetu
Vodja
On Je Ona Je
Ima Nas!
Petra
Ona
P 5
Privatni Rat
On
Anja, Volim Te
Kraj
 
1997 - CD 1 (Turneja U Magnovenju '96-'97)
On (Kragujevac 03. 08. 96.)
Ima Nas (Skopje 21. 09. 96.)
Godine Raspleta (Nis 30. 01. 97.)
Vodja (Nis 30. 01. 97.)
On Je Ona Je (Pogonik Pri Litiji 28. 06. 97.)
U Magnovenju (Ruski Krstur 12. 04. 97.)
No Fun (Vranje 01. 02. 97.)
Sam-Phone-Glas (Proslava Stotog Koncerta, Hard Rock Cafe Sabac 24. 01. 97.)
Petra (Beograd 28. 03. 97.)
Kraj (Beograd 28. 03. 97.)
Minijatura (Beograd 28. 03. 97.)
Ona (Ljubljana 29. 05. 97.)
Pet Cemetary (Beograd 28. 03. 97.)
P-5 (Ilirska Bistrica 04. 10. 96.)
Privatni Rat (Ilirska Bistrica 04. 10. 96.)
Anja, Volim Te (Beograd 28. 03. 97.)
Neon Forest (Beograd 28. 03. 97.)
Bolje Soko U Ruci Nego Guska U Krevetu (Beograd 28. 03. 97.)
In Memoriam (Kopar 08. 06. 97.)
Za Lorenu (Sombor 01. 03. 97.)
Punk's Not Dead (Bonus)
 
1997 - CD 2 (Istinite Price I Deo + Goblini)
Ponedeljak
Dan 'D'
Ja Mozda I Bi
Cipjonka
Sam-Phone-Glas
Elesdi Se Vraca Kuci
Godine Raspleta
Internacionala (Made In Serbia)
Dan Posle
Komad Noci
In Memoriam
Za Lorenu
Mame
Keep Away From Children
Znam
Reci Da
Cipjonka (Base Erotic Remix)
________________________________________________
________________________________________________
   
________________________________________________
________________________________________________
1999 - Re Contra
Trag
Nostalgija
Tv
Dr. Hoffman
Na Ivici
Ne Trebam Nikome
Telefon
Nagrada
Daleki Put
7
Znam
Voz
 
2001 - Udarac Do Udarca
Keep Away From Children
Petra
Dr. Hofmann
In Memoriam
Ja Mozda I Bi
Vodja
Tv
Ne Trebam Nikome
Kraj
On Je Ona Je
On
Ona
P 5
Ponedeljak
Za Lorenu
Privatni Rat
Reci Da
Telefon
Na Ivici
Trag
Voz
 
2004 - Najbolje Price
Pricas (Bonus)
Daleki Put
U Magnovenju
Petra
Znam
On Je Ona Je
Privatni Rat
Ima Nas
Bella Ciao
Cipjonka
Punks Not Dead
Ona
Sam-Phone-Glas
Dan Posle
Tamara
Ne Trebam Nikome
Vodja
Voz
Bolje Soko U Ruci Nego Guska U Krevetu
Elesdi Se Vraca Kuci
Za Lorenu
Anja Volim Te- Kraj
 
2010 - Crno Na Belo
Luna
Kao Da...
 
2011 - U Odbrani Zla
U Odbrani Zla
________________________________________________
________________________________________________
   
________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 803 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Goblini | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |