Sunday, 2020-10-25, 1:02 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » November » 17 » Viktorija - Diskografija (1982-2010)
4:11 PM
Viktorija - Diskografija (1982-2010)

_____________________________________
Viktorija - Diskografija (1982-2010) 1.Deo - 2.Deo
_____________________________________
1982 - Disko Rock (Aska)
1982 - Halo, Halo (Singl) (Aska)
1984 - Katastrofa (Aska)
1985 - Singlovi (Aska)
1988 - Spavaces Sam
1990 - Ja Verujem
1991 - Ja Verujem (Hitovi)
1995 - Ja Znam Da Je Tebi Krivo
1998 - Kada Guzva Prodje
2000 - Nostalgija (Moje Pesme Nisu Vise Ljubavne)
2010 - Singlovi
_____________________________________

_____________________________________
1982 - Disko Rock (Aska)
Mix-A (Indexi & Bijelo Dugme)
Mix-B (Smak & Cocktail)

1982 - Halo, Halo (Singl) (Aska)
Halo, Halo
Bezim

1984 - Katastrofa (Aska)
Katastrofa
Htela Bih Da Si Tu
Ako Hoces, Ako Mozes
Pored Mene
Ulice Mracne Nisu Za Devojke
Sapat Tvoj
Pod Razno
Sviraj Jos Jednom Istu Pesmu

1985 - Singlovi (Aska)
Vozi Brze (Opatija 1985)
Hallo, Hallo (Engleska Verzija)
Ljubi Il Ostavi (Mesam 1985)

1988 - Spavaces Sam
Sami
Barakuda
Krene Mi Ponekad
Sto Si Drugu Ljubio
Spavaces Sam
Vapim Da Te Vratim
Sarene Ulice
Daj Ne Pitaj

1990 - Ja Verujem
Od Splita Do Beograda (Ove Noci)
Arija
Rat I Mir (Ljubav Je...)
Samo Teraj Ti Po Svome
Daj Mi Rec
Kanada
Insekt Rock
Ni Nebo Mi Nije Visoko
Kad-Tad
A Ja Bez Tebe
Isus

1995 - Ja Znam Da Je Tebi Krivo
Ja Znam Da Je Tebi Kriv
Avantura-Ljubomora
Ne Odustajem
Covek Los
Lokomotiva
Prezime
Da Li Za Mene Ona Zna
Kada Guzva Prodje
Ako Pridjes Blize
Uspavanka
_____________________________________
_____________________________________
   
_____________________________________

_____________________________________
1991 - Ja Verujem (Hitovi)
Sami
Barakuda
Sto Si Drugu Ljubio
Spavaces Sam
Sarene Ulice
Daj, Ne Pitaj
Od Splita Do Beograda (Ove Noci)
Arija
Rat I Mir
Samo Teraj Ti Po Svome
Kanada
Ni Nebo Mi Nije Visoko
Kad Tad
A Ja Bez Tebe
Isus
Ljubav Je Samo Rec

1998 - Kada Guzva Prodje
Kada Guzva Prodje
Arija
Rat I Mir (Duet Kiki Lesendric)
Ja Znam Da Je Tebi Krivo
Daj, Ne Pitaj
Lokomotiva
Barakuda
Samo Teraj Ti Po Svome
Od Splita Do Beograda (Ove Noci) (Duet Dino Dvornik)
Isus
Sarene Ulice
Daj Mi Rec
Kanada
Ni Nebo Mi Nije Visoko
Kad Tad

2000 - Nostalgija (Moje Pesme Nisu Vise Ljubavne)
Molitva
'Ajde Igraj
Andrea
Troje
Koketa
Bacila Je Sve Niz Rijeku
Seobe
Ne Cvikaj Generacijo
Crna Dama
Odlazim
Poludecu
Plava Ptica
Jugoslovenka
Svi Se Sada Njisu

2010 - Singlovi
Spas
Kazi Sestro
Odlazim
Rat I Mir (Aca Lukas Uzivo)
Kakva Sramota
Ljubav Je Samo Rec
_____________________________________
_____________________________________
   
_____________________________________
Category: Diskografija | Views: 1083 | Added by: Zukas | Tags: Aska, Diskografija, Viktorija | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |