Wednesday, 2020-08-12, 7:07 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » November » 14 » Boris Bizetic - Diskografija (1972-2008)
8:41 PM
Boris Bizetic - Diskografija (1972-2008)

________________________________________
Boris Bizetic - Diskografija (1972-2008)
________________________________________
1972 - Kako Da Ti Kazem (EP)
1972 - Mi Vodimo Ljubav (EP)
1972 - Nesto Mi Govori, Vrati Se (Singl)
1972 - Ponos Je Mrijeti (Singl)
1972 - Seti Se (Singl)
1973 - Bombasi (Muzika Iz Filma) (Singl)
1973 - Kako Si (Singl)
1973 - Nekad Bili Smo Mali (Singl)
1974 - Boris Bizetic Peva Svoje Kompozicije
1974 - Jedne Zime Voleli Se Dvoje (Singl)
1974 - Ne Verujem (Singl)
1975 - Ljubavi Mladosti Moje (Singl)
1975 - Srecko (Singl)
1975 - Zeka Peka (Singl)
1975 - Mene Si Volela (Singl)
1975 - Paloma Blanca (Singl)
1976 - Boris Bizetic
1976 - Crveno Vino (Singl)
1976 - Napred Plavi (Singl)
1976 - Rade Koncar (Singl)
1976 - Tamara (Singl)
1977 - Ana (Singl)
1977 - Armijo Bratstva (Singl)
1977 - Da Sam Brando Il Dzems Din (Singl)
1977 - Mama, Nisam Vise Mali (Singl)
1978 - Na Dnu Mora Lezi Kit (Singl)
1978 - Telefon Rok (Singl)
1979 - Ah, Jedan Mornar (Singl)
1979 - Ti Si ... (Singl)
1980 - Boris Bizetic
1982 - Ah! Merilin Monro
1982 - Muzika Za Zaljubljene
1986 - Nove Pesme O Ljubavi
1987 - Kupite Mi Deda Mraza
1992 - Vreme Ljubavi
1994 - Verovatno I Ti
1997 - Stare Ljubavi 1
1999 - Melanholija
2003 - Nova Izodjenja Starih Uspeha
2000 - Marina
2004 - Cena Ljubavi
2008 - Gusar
________________________________________

________________________________________
1972 - Kako Da Ti Kazem (EP)
Kako Da Ti Kazem
Neka Svira Jos
Festa
Uberi Me, Bicu Ti Cvet

1972 - Mi Vodimo Ljubav (EP)
Mi Vodimo Ljubav
Elegija Za Jelenu
Niko Nije Kriv
Sami Smo

1972 - Nesto Mi Govori, Vrati Se (Singl)
Nesto Mi Govori Vrati Se
Ne Pricaj Mi

1972 - Ponos Je Mrijeti (Singl)
Ponos Je Mrijeti
Lepo Stoji Partizanska Bluza

1972 - Seti Se (Singl)
Seti Se
Tema Za Dvoje

1973 - Bombasi (Muzika Iz Filma) (Singl)
Balada O Bombasima
Tema Bombasi

1973 - Kako Si (Singl)
Kako Si
Kazi

1973 - Nekad Bili Smo Mali (Singl)
Nekad Bili Smo Mali
Ti Ces Drugom Biti Lepa

1974 - Boris Bizetic Peva Svoje Kompozicije
Neka Bude Tako, Kako Je
Sami Smo Krivi
Trebaju Mi Pisma Duga
Setices Se Uvek Mene
Ne Verujem
Zasto Cutis
Tako Je Plakala Isidora
Moj Mali Beli Pas I Ja
Zbog Tebe
Gde Si Sad
Sad Kad Hocu Da Se Vratim
Dodi Sto Pre

1974 - Jedne Zime Voleli Se Dvoje (Singl)
Jedne Zime Voleli Se Dvoje
Pusti Nek Se Smiri

1974 - Ne Verujem (Singl)
Ne Verujem
Neka Bude Tako, Kako Je

1975 - Ljubavi Mladosti Moje (Singl)
Ljubavi Mladosti Moje
Ako Treba

1975 - Srecko (Singl)
Srecko
Pesma Odbojkasa

1975 - Zeka Peka (Singl)
Zeka Peka
Kos U Plavom

1997 - Stare Ljubavi 1
Ljubavi Mladosti Moje
Seti Se
Mene Si Volela
Kako Si
Kazi
Pusti, Nek' Se Smiri
Ne Verujem
Sami Smo Krivi
Treba Mi Jedna Pesma
Anabela I Vivaldi
Odvescu Te Veceras Nekud
Ugasi Svetlo
Tamara
Kada Vetar U Zoru Prestane
A Ja
Septembar
Setices Se Uvek Mene
Zar Sam Ja Tvoja Sudbina
Prazne Baste Restorana
Zar Da Te Vidim S' Njim
Ostao Sam Bez Teksta
________________________________________
________________________________________
   
________________________________________

________________________________________
1975 - Mene Si Volela (Singl)
Mene Si Volela
Mozda Spava

1975 - Paloma Blanca (Singl)
Paloma Blanca
Drugovi Iz Detinjstva

1976 - Boris Bizetic
Ugasi Svetlo
Suza Na Licu
Gde Su Sada Potamnela Pisma
Evo Me Još Sam Tu
Tamara
Kao Stranci
Kada Vetar U Zoru Prestane
Neceg Precutnog Ima
A Ja
Septembar

1976 - Crveno Vino (Singl)
Crveno Vino
Krmpote

1976 - Napred Plavi (Singl)
Napred Plavi

1976 - Rade Koncar (Singl)
Rade Koncar
XII Proleterska

1976 - Tamara (Singl)
Tamara
A Ja

1977 - Ana (Singl)
Ana
Lora

1977 - Armijo Bratstva (Singl)
Armijo Bratstva
Igra Mi Se

1977 - Da Sam Brando Il Dzems Din (Singl)
Da Sam Brando Il Dzems Din
Znamo Oboje

1999 - Melanholija
Hitovi Sedamdesetih (Koktel)
Istina
Sam Za Stolom
Mene Ne Ceka Niko
Daniam Setam Bez Cilja
Mlad U Dusi
Avanturi Je Kraj
Stalno Se Oprastam
Moram
Dve Karte Za Film
Kome Jos Treba Ova Stvar
Kad Lisce Pocne Da Opada
Godina, Duga Godina
Nije Moja
Vreme Ljubavi (Koktel)
Ne Gledaj Me Tako Zaljubljeno
Zelim Da Budem Bilo S' Kim
To Si Sto Si Sad
Njoj
Volim Zene

2003 - Nova Izodjenja Starih Uspeha
Setices Se Uvek Mene
Ne Verujem
Ja Jos Mislim Na Nju
Zivim Pored Zivota
Ugasi Svetlo
Crveno Vino
Da Sam Tvoje Zlato
Ti Nisi Moje Sunce
Mene Si Volela
Sad Nema Sunca U Liscu Lipe
Moj Mali Beli Pas I Ja
Kazi
Muzika Nek Svira Samo Za Nju
Tamara
Tako Je Plakala Isidora
Seti Se
S Kim Si Sada Kad Je Tuzno Vreme
Druga Ce Me Voleti
Ljubavi Mladosti Moje
Ako Jednom Vidis Mariju
________________________________________
________________________________________
   
________________________________________

________________________________________
1977 - Mama, Nisam Vise Mali (Singl)
Mama, Nisam Vise Mali
Ako Suze Nesto Znace

1978 - Na Dnu Mora Lezi Kit (Singl)
Na Dnu Mora Lezi Kit
Nikad Ne Zovi Stare Ljubavi

1978 - Telefon Rok (Singl)
Telefon Rok
Pesma Prijatelju

1979 - Ah, Jedan Mornar (Singl)
Ah, Jedan Mornar 
Nije Da Se Hvalim 

1979 - Ti Si ... (Singl)
Ti Si..
Elegija Za Jelenu

1980 - Boris Bizetic
Zar Sam Ja Tvoja Sudbina
U Meni Ona Stanuje Tajno
Prazne Baste Restorana
Ostani Jos Malo
Zasto Me Ne Volis Vise
Zar Da Te Vidim S Njim
Zaboli Pa Prode
Jos Jednom Se Nasmesi
Kasno Leto
Ona

1982 - Ah! Merilin Monro
Svetlucale Ti Na Vratu Perle
Ah! Merilin Monro
Vreme Je Ucinilo Svoje
Anabela I Vivaldi
Bas Si Zgodna
Odvescu Te Veceras Nekud
Veliki Oglas
Treba Mi Jedna Pesma
Dok Kisa Niz Okna Lije
Tvoja Cigareta

2000 - Marina
Marina
Bas Si Zgodna
Pusti Da Se Secam
Oglasavam
Tvoja Cigareta
Vreme Je Ucinilo Svoje
Zelim Da Budem Bilo S Kim
Ne Tuguj Srce
Vazno Je Samo Da Ti Je Jasno
Sada Tek Vidim
Mi Se Vidjamo Svakog Dana
Bio Sam Gnjurac
Ona Je Luda
Stolica Koja Se Ljulja
Ima Neki Djavo U Njoj
Mene Ne Ceka Niko
Mlad U Dusi
Tamara
Tamna Pozuda
Ostao Sam Bez Teksta
Prazne Baste Restorana
Kasno Leto
Moj Mali Beli Pas I Ja

2004 - Cena Ljubavi
Cena Ljubavi
Pogledaj Me Sad
Djevojke Koje Nece Biti Moje
Sta Hoce Ova Muzika Od Mene
Jedna Slika Sa Mature
Dora
Ti, Moja Ljubavi
Mozda
Problematican
Vazno Je Samo Da Ti Je Jasno
Divlje Visnje
Stari Trpezarijski Sto
U Mraku Stanice
Da Sam Znao Sve Sto Sad Znam
Tema Za Dvoje
Jedna Ledi Sa Svojim Psom
Tema Za Magdalenu
Tema Za Anitu
Tema Za Doris
________________________________________
________________________________________
   
________________________________________

________________________________________
1982 - Muzika Za Zaljubljene
Zasto Me Ne Volis Vise
Kasno Leto
U Meni Ona Stanuje Tajno
Ostani Jos Malo
Zaboli Pa Prodje
Prazne Baste Restorana
Zar Da Te Vidim S Njim
Ljubavi Moje Mladosti
Zar Sam Ja Tvoja Sudbina
Moj Mali Beli Pas I Ja
Setices Se Uvek Mene

1986 - Nove Pesme O Ljubavi
Istina
Zar Da Priznam
Dok Te Nocas Poslednji Put Ljubim
Ti Si
Jos Jedna Zima
Sam Za Stolom
Ne Zovi Me
Mene Ne Ceka Niko
Danima Setam Bez Cilja
Mlad U Dusi

1987 - Kupite Mi Deda Mraza
Vanja
Volim Januar
Zeka Peka
Dosta, Dosta
Av, Av
Kupite Mi Deda Mraza
Bas Je Super Ovaj Svet
Po Vuku
Mala Buva

1992 - Vreme Ljubavi
Kad Lisce Pocne Da Opada
Vreme Ljubavi
Kome Jos Treba Ova Stvar
Avanturi Je Kraj
Zelim Da Budem Bilo S Kim
Moram
Stalno Se Oprastam
Hitovi '70
Ne Gledaj Me Tako Zaljubljeno
Dve Karte Za Film
Nije Moja
Godina, Duga Godina

1994 - Verovatno I Ti
Ne Tuguj Srce
Poljubi Me Dok Sam Jos Tu
Vraticu Se Kuci
Sam
Zivot Je Dosao Do Granice
Njoj
Verovatno I Ti
To Si Sto Si Sad
Volim Zene
Vazno Je Samo Da Ti Je Jasno
Sada Tek Vidim
Mi Se Vidjamo Svakog Dana

2008 - Gusar
Gusar
Sada Sve Vidim Jasno
Ivona
Kako Da Ti Kazem
Samnom Nisi Umela
Sad Smo Kao Stranci
Kad Vino Izbrise Sve
Nema Vise One Ljubavi
Sami Smo
Shvatam Da Ne Umes Da Volis
Ona Je Mlada
Pakujes Stvari
Ti Se Miris Sa Sudbinom
Gde Si Sad
Ti Ces Drugom Biti Lepa
Ne Pevam Vise O Mariji
Kad Bi Znao Da Je Sama
Stari Prijatelji
Ostao Sam Bez Teksta
Mozda Spava
Putovanje (Instrumental)
Povratak (Instrumental)
Leto 1978 (Instrumenta)
Kraj Dana (Instrumental)
________________________________________
________________________________________
   
________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1376 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Boris Bizetic | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0
1 dstevo   [Entry]
Moze liobnova linkova za hitfile.Hvala unapred.

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |