Wednesday, 2020-08-12, 5:59 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » October » 5 » Alen Slavica - Diskografija (1981-2008)
6:16 PM
Alen Slavica - Diskografija (1981-2008)

_____________________________________
Alen Slavica - Diskografija (1981-2008) 1.Deo - 2.Deo
_____________________________________
1981 - Alen
1982 - Alen 2
1983 - Budi Dobra
1984 - Prsten-Mary-Ann
1986 - Stepenice Do Neba
1987 - Sarene Oci
1988 - Ispod Tvog Jastuka
1989 - Dao Sam Ti Dusu
1995 - Ti Si Moja Sretna Zvijezda
1997 - Pod Krilima Neba
2000 - The Best Of
2003 - Kradem Te
2007 - Toliko Malo
2008 - Zlatna Kolekcija CD 1
2008 - Zlatna Kolekcija CD 2
_____________________________________

_____________________________________
1981 - Alen
Budi Njezna, Budi Dobra
Nisi Fer
To Je Bila Samo Avantura
Samo Ja, Samo Ti
Najljepsa Zena Si Ti
To Bih Ja
Nije Bilo Lako
Lukrecija
Jedna Zena Na Svijetu

1982 - Alen 2
Dodji
Ljubav Bez Sablona
Mladosti Moja
Tvoje Ruke
Budi Sa Mnom, Bit Ces Sretna
Nima Lita
Sacekaj Me, Stani Malo
Marija Marju
U Jednoj Ulici Maloj
Polako, Polako

1983 - Budi Dobra
Subi-Dubi-Du
Lutka
Budi Dobra
Snjezana
O, Moj Miki
Hej, Andjele
Mary
Cuj, Moje Plavo Stvorenje
Kazu Mi Da Opet Furas S Njim
Kazi Mi Istinu

1984 - Prsten-Mary-Ann
Prsten
Mary-Ann

1986 - Stepenice Do Neba
Bolestan Sam Seko Moja
Stepenice Do Neba
Vatro, Ugasi Se
Ne Odlazi S Njim
Ja Ludujem
Gledas Na Sat
Znam Da Cu Plakati
Idi, Idi Malena
Predji Preko Svega

1987 - Sarene Oci
Oci Sarene
Vojnicka Tuga Je Velika
Ako Me Ostavis
Da Te Nisam Vidio
Voli Me Bez Kajanja
Ne Lovi Me Na Suze
Ta Se Nije Rodila
Za Tobom Srce Izgore
Andjelina,Vjestice

1988 - Ispod Tvog Jastuka
Ispod Tvog Jastuka
Nije Me Mati Rodila
Idu Idu Curice
Zar Na Usnama
Suzan, Suzan
Rijeko Moja Zelena
Kad Bi Se Mene Sjetila
Ne Vjerujem Curama
Kradem Te

1989 - Dao Sam Ti Dusu
Dao Sam Ti Dusu
Ne Kradi Djevojku Vojniku
89-Te
S Kim Se Ljubis Sladjana
Pismo
Sanjam
Ukrala Si Mi Srce Gordana
Oprosti Mi Za Sve
Neke Cure Starije
Neko Sad Spava U Tvom Krevetu

1995 - Ti Si Moja Sretna Zvijezda
Gdje Cu Sad 
Vodis Me U Raj
Ti Si Moja Sretna Zvijezda
Ponovo Mi Pridji
Lako Je Tebi Da Sanjas
Siri Ruke, Croatio
S Tobom Nasao Sam Srecu
Zauvjek Se Vracam
I Ti Si Ista Ko Ostale
Kockar Stipe
Bit Cu Tvoj
Dalmacijo
Dao Sam Ti Dusu
Ispod Tvog Jastuka
_____________________________________
_____________________________________
    
_____________________________________

_____________________________________
1997 - Pod Krilima Neba
Nece Dusa Bez Tebe
Ljubav Si Moja Jedina
Ne Kuni Me
Zar Mi Duso Odlazis
Stari Moj
Pod Krilima Neba
Vjeruj Mi
Godine Prolaze
Jednostavna Prica
Pod Krilima Neba (Instrumental)

2000 - The Best Of
Nece Dusa Bez Mene
Ljubav Si Moja Jedina
Zar Mi Duso Odlazis
Pod Krilima Neba
Godine Prolaze
Lako Je Tebi Sanjati
Siri Ruke Croatio
Zauvijek Se Vracam
Dalmacijo
Dao Sam Ti Dusu
Ispod Tvoga Jastuka
S Tobom Nasao Sam Srecu
Ne Kuni Me Sine

2003 - Kradem Te
Dao Sam Ti Dusu (Izi Mix)
Neko Sad Spava
Rijeko Moja Zelena
Samo Nebo Zna
Ti Si Moja Sretna Zvijezda
Ispod Tvoga Jastuka
S Kim Se Ljubis Sladana
Prsten
Ukrala Mi Srce Gordana
Snjezana
Pismo
Kradem Te

2007 - Toliko Malo
Gdje Smo Sad
Toliko Malo
Nocas
Masline
Tvoja Sjena
Pogledaj
Naradje Bi Zaspao
Nedostajes Mi Ti
Dao Sam Ti Dusu (New Version)
Kad Sunce Sja
Prijatelji
Korak Po Korak

2008 - Zlatna Kolekcija CD 1
Dao Sam Ti Dusu
S Tobom Nasao Sam Srecu
Nece Dusa Bez Tebe
Godine Prolaze
Bolestan Sam Seko Moja
Ispod Tvoga Jastuka
Nije Me Mati Rodila
Rijeko Moja Zelena
Snjezana
Kradem Te
Oprosti Mi Za Sve
Lako Je Tebi Da Sanjas
Ljubav Si Moja Jedina
Zar Mi Duso Odlazis
Pod Krilima Neba
Ti Si Moja Sretna Zvijezda
Sanjam
Ne Kuni Me Sine (Ft. Klapa Bonaca)
Slika U Pijesku (Ft. Klapa Martinska)
Dalmacijo

2008 - Zlatna Kolekcija CD 2
Stepenice Do Neba
Vojnicka Tuga Je Velika
Gdje Cu Sad
Vodis Me U Raj
89
Neke Cure Starije
Ponovno Mi Pridji
Ne Kuni Me
Vjeruj Mi
Dao Sam Ti Dusu (Nova Obrada)
Gdje Smo Sad
Toliko Malo
Tvoja Sjena
Masline (Ft. Miroslav Tadic)
Prijatelji
Naucit Cu Zivit'
Najradje Bi Zaspao
Jednostavna Prica
_____________________________________
_____________________________________
    
_____________________________________
Category: Diskografija | Views: 1217 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Alen Slavica | Rating: 5.0/1
Total comments: 1
0
1 bobanrosic   [Entry]
mogu li da se obnove linkovi od alen slavice?

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |