Saturday, 2024-04-13, 4:49 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » Diskografija
« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 32 33 »

___________________________________________
Neda Ukraden - Diskografija (1969-2010)
___________________________________________
1969 - Sve Sto Moje Srce Zna
1969 - Vas Slager Sezone '69 (Ploca Br. 3)
1973 - Tri Djevojke
1974 - Mlada Majka
1975 - A.V.N.O.J
1975 - Ljubav Je...(Zajamking)
1975 - Novi Robinzoni
1975 - Srce U Srcu (LP)
1975 - Srce U Srcu (Singl)
Category: Diskografija | Views: 1829 | Added by: Zukas | Date: 2013-09-21 | Comments (2)


_____________________________________________
_____________________________________________
1999 - Negative
2001 - Live 19.05.00
2003 - Ni Ovde Ni Tamo
2004 - Tango
2009 - Daj Mi Ritam (Maxi)
2009 - Spusti Me Na Zemlju
_____________________________________________
1999 - Negative
Ja Bih Te Sanjala
Vesela (I To Je Moj Svet)
Oblaci
Svet Tuge
Sex
Ti Me Ne Volis
Vreme Je
Laz
Uspavanka
Abrakadu ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 809 | Added by: Zukas | Date: 2013-09-19 | Comments (0)


___________________________________________
Indexi (Davorin Popovic) - Diskografija (1964-2010)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo - 4.Deo
___________________________________________
1964 - Sedam Velicanstvenih (Singl)
1967 - Nase Doba (Singl)
1968 - Jutro Ce Promeniti Sve (Singl)
1969 - Ne Zelim Tvoju Ljubav (Singl)
1971 - Svijet U Kome Zivim (Singl)
1972 - Indexi
1972 - Krivac Si Ti ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1173 | Added by: Zukas | Date: 2013-09-18 | Comments (0)


Alen Islamovic - Diskografija (1990-2006) 1.Deo - 2.Deo
___________________________________
1990 - Haj, Nek Se Cuje, Cuje, Haj
1992 - Gdje Je Moj Rodjeni Brat
1992 - Srce Od Bosne
1993 - Zrno Duse (Maxi)
1994 - Baustelac
1994 - Opet Meni Djon
1995 - Hitovi
1995 - Nema Meni Bez Tebe
1996 - Live Eurotour 95-96
1999 - Moje Folk Pjesme
1999 - Samo Nebo Zna
2000 - Divlje Dugme
2001 - Istok, Zapad, Sjever, Jug
2004 - Hit ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1378 | Added by: Zukas | Date: 2013-09-16 | Comments (1)


_____________________________________________
_____________________________________________
1997 - Predeli
2001 - Zemlja Cuda
2002 - Price Iz Davnina (Teodulija & Madame Piano)
2007 - Vino Istine (Teodulija)
2009 - Songs From Kosovo (Irina Karamarkovic Band)
_____________________________________________
1997 - Predeli
1. Cvetak Zuti (3:35)
2. Look Into My Eyes (3:13)
3. Bonito (4:58)
4. Mesece (4:16)
5. Kao Jutro (4:48)
6. Ovaj Put (5:25)
7. Na ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 916 | Added by: Zukas | Date: 2013-09-15 | Comments (1)


________________________________________________
________________________________________________
1994 - Sviraj Decko
1995 - Uzivo (Beograd '95)
1995 - Zajedno (Singl)
1997 - Do Koske
1997 - Overdrive
1999 - Korak Napred, Dva Koraka Nazad (VA)
________________________________________________
1994 - Sviraj Decko
Grizi Metak
Bela Koka
Sve Ili Nista
Svetac
Hot Blues
Skidam Se
Plejboj
Koliko
Sta Je Bilo ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 851 | Added by: Zukas | Date: 2013-09-15 | Comments (0)


_____________________________________________
_____________________________________________
1974 - Enakonocje
1975 - Ob 30 Letnici Osvoboditve
1976 - Dan Ljubezni
1976 - Moja Srecna Zvezda
1976 - Po Bitki So Generali Vsi
1977 - Dekle Iz Zlate Ladjice
1977 - Mississippi
1978 - Kad Bi Svi Momci Mediterana
1978 - U Meni Zivis Ti
1979 - Festivali
1979 - Superman
1979 - Tu Je Dalmacija
1980 - Apuntamenti
1983 - Intima
Category: Diskografija | Views: 1764 | Added by: Zukas | Date: 2013-09-14 | Comments (0)


______________________________________________
______________________________________________
1981 - Boa
1982 - Milion
1982 - Ritam Strasti
1983 - Govor Tijela
1990 - Prvi Val
1992 - '81-'92
1994 - Kraj Djetinjstva
2004 - Kao Nekad
______________________________________________
1981 - Boa
Milion
Stol
Davni Trag
Nocne Sjene
Melodrama
Zivjeti Od Mraka
Na Nisanu
Sela Gore
Pored Zida
Category: Diskografija | Views: 1151 | Added by: Zukas | Date: 2013-09-13 | Comments (0)


_____________________________________
Doris Dragovic - Diskografija (1983-2010)
_____________________________________
1983 - Hajde Da Se Mazimo (Sa Grupom More)
1985 - Tigrica (Sa Grupom More)
1986 - Zeljo Moja
1987 - Tuzna Je Noc
1987 - Tvoja U Dusi
1988 - Pjevaj Srce Moje
1990 - Budi Se Dan
1990 - Najveci Hitovi
1992 - Dajem Ti Srce
1993 - Ispuni Mi Zadnj ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1959 | Added by: Zukas | Date: 2013-09-12 | Comments (4)

____________________________________________
Novi Fosili - Diskografija (1971-2013)
____________________________________________
1971 - Kad Nas Brod Plovi
1971 - Mladost Moga Grada
1971 - Nocas Cu Ti Reci Draga
1971 - Sjedi Ciro Na Vrh Grane
1972 - Karamela
1972 - Leptiri
1972 - Po Gorah Grmi In Se Bliska
1972 - Ti Jos Ne Znas
... Read more »
Category: Diskografija | Views: 2342 | Added by: Zukas | Date: 2013-09-10 | Comments (1)


_______________________________________
_______________________________________
1982 - Gola Istina
1983 - Na Brdovitom Balkanu
1985 - Homobalcanicus
1989 - Kome Verovati
2006 - Boli Me Nepravda
2007 - Antologija 1982 - 2007 CD 1
2007 - Antologija 1982 - 2007 CD 2
_______________________________________
1982 - Gola Istina
Moji Drugari
Kako Si Frend
Blato Ilaz
Slepe Snage
Moje Bogatstvo
Tridestpeta Sesta
Kro ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 886 | Added by: Zukas | Date: 2013-09-09 | Comments (0)


_______________________________________________
_______________________________________________
1988 - Trula Koalicija
1989 - Secanja
1990 - Ne Izlazi Iz Stroja
1992 - Plakao Sam Kad Je Pala Sekuritatea
1994 - Pogled U Nebo
1996 - Live In KST
1998 - Ubice Nas Promaja
_______________________________________________
1988 - Trula Koalicija
Mrzela Je Sve
Niko Nece Pesnika
Smrt...Smrt...Smrt!
Dok Me Nisu Procitali
Prerezane Vene
... Read more »
Category: Diskografija | Views: 773 | Added by: Zukas | Date: 2013-09-09 | Comments (0)


__________________________________________
YU Grupa - Diskografija (1971-2009) 1.Deo - 2.Deo - 3.Deo
__________________________________________
1971 - Nona
1971 - Uzivo Beograd '71
1972 - Mali Medved
1972 - U Tami Disko Kluba
1973 - Sta Ce Meni Vatra
1973 - YU Grupa
1974 - Drveni Most
1974 - Kako To Da Svaki Dan
1975 - Sama
1975 - YU Grupa II
1976 - Osveta
1976 - YU Zlato
1977 ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1109 | Added by: Zukas | Date: 2013-09-07 | Comments (1)


_____________________________________________
_____________________________________________
1969 - Kad Ljubav Postane Poezija
1969 - Sjeti Se
1970 - Jos Nije Svrseno Sve
1974 - Selo Moje
1976 - Svirajte Mandoline
1977 - Ostavi Mi Samo Pismo
1978 - Tvoje Oko Rani Me Duboko
1980 - Hej, Da Si Znala
1988 - Pjesme Nase Mladosti
1989 - Prijatelju Moj
1993 - Moje Najljepse Pjesme
2003 - Vagabondo
2008 - Zlatna Kolekcija CD 1
2008 - Zla ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1972 | Added by: Zukas | Date: 2013-09-06 | Comments (0)


_________________________________________________________
KUD Idijoti - Diskografija (1986-2001) 1.Deo - 2.Deo
_________________________________________________________
1986 - Legendarni U Zivo
1987 - ...Budimo Solidarni - S Bogatima
1987 - Bolje Izdati Plocu Nego Prijatelja
1988 - Hocemo Cenzuru
1988 - Live In Biel
1989 - Necu Da Radim Za Dolare
1990 - Bolivia R'N'R
1990 - Mi Smo Ovde Samo Zbog Para
1992 - Glupost Je Neunistiva
1993 - Tako Je Govorio Zaratusta
Category: Diskografija | Views: 1313 | Added by: Zukas | Date: 2013-09-06 | Comments (0)

Kategorije
Search
Calendar
«  April 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2024 | Website builderuCoz |