Wednesday, 2020-08-12, 6:14 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » September » 12 » Doris Dragovic - Diskografija (1983-2010)
3:08 AM
Doris Dragovic - Diskografija (1983-2010)

_____________________________________
Doris Dragovic - Diskografija (1983-2010)
_____________________________________
1983 - Hajde Da Se Mazimo (Sa Grupom More)
1985 - Tigrica (Sa Grupom More)
1986 - Zeljo Moja
1987 - Tuzna Je Noc
1987 - Tvoja U Dusi
1988 - Pjevaj Srce Moje
1990 - Budi Se Dan
1990 - Najveci Hitovi
1992 - Dajem Ti Srce
1993 - Ispuni Mi Zadnju Zelju
1995 - Baklje Ivanjske
1996 - Rodjendan U Zagrebu
1997 - Zivim Po Svom
1998 - Emocije
1998 - Sve Zelje Moje
1999 - Marija Magdalena (Eurosong 1999)
1999 - Krajem Vijeka
2000 - Lice
2001 - 20 Godina S Ljubavlju
2002 - Malo Mi Za Sricu Triba
2003 - Zeljo Moja (Best Of)
2006 - The Best Of
2006 - Bonus (Iz Arhive)
2007 - The Platinum Collection CD 1
2007 - The Platinum Collection CD 2
2009 - Ja Vjerujem
2010 - Najljepse Ljubavne Pjesme
_____________________________________

_____________________________________
1983 - Hajde Da Se Mazimo (Sa Grupom More)
Hajde Da Se Mazimo
S Tobom Sam Jaca Ja
Kad Bi Znao Ti
Ne Daj Se Stari Moj
Ti I Ja
Necu Vise Pola Pola
To Je Ljubav
Ti Si Sex Enciklopedija
Kuda Ides Ti
Da Zajedno Provedemo Leto

1985 - Tigrica (Sa Grupom More)
Srce Mi Slomi
Ljubavi Moja
Dugo Vec Nisam Cula To
Dodji I Vodi Me
Nazovi Me
Hej Jugosloveni
Tigrica
Santa Maria Della Salute
Tako Se To Radi

1986 - Zeljo Moja
Zeljo Moja
Anita
U Tebe Se Necu Zaljubiti
Leti, Leti Lastavice
Na Krilima Ljubavi
Sto Je S Tobom, Gdje Si
Tvoje Oci Nisu Iskrene
Ona Ili Ja
Ne Zaboravi
Sjecas Li Se

1987 - Tuzna Je Noc
Tuzna Je Noc
Necu Te Vise
Da Te Nema
Veceras Budi Sa Mnom
Zute Ruze
Ne Budite Me Danas
Nemoj Da Grijesis Dusu
Zbogom
Kako Ti Je Sada
Daleko, Daleko

1987 - Tvoja U Dusi
Oprosti
Duga Je Noc
Moja Ljubavi
Ne Mogu Da Te Prezalim
Tamo Pokraj Mora
Majko
Tiho, Tiho Svirajte
Sklopi Oci, Sanjaj Me
Oko Moje Zeleno
Suze Govore

1988 - Pjevaj Srce Moje
Sa Suzama Necu Vratiti Srecu
Ti Si Mi Sve Na Svijetu
Srce Mi Je Tamo Gdje Si Ti
Vrata Uspomena
Neka Te Imam
Pjevaj Srce Moje
Kad Se Voli, Ne Misli Se
Zlatan Prsten
Vrijeme Za Ljubav
Kud God Podjes Ima Dobrih Ljudi

1990 - Budi Se Dan
Ja Nocas Umirem
Ti Si Covjek Za Mene
Kap Veselja
Sve Me Nocas Sjeca Na Nas
Sta Ce Mi Svi Kad Tebe Nema
Opilo Me Vino
Nek Ti Moje Suze Padnu Na Dusu
Prastam Ti
Prodje Ljeto Dvadeseto
Budi Se Dan

1990 - Najveci Hitovi
Ti Si Mi Sve Na Svijetu
Vrijeme Je Za Ljubav
Oprosti
Majko
Tiho, Tiho Svirajte
Zeljo Moja
Tuzna Je Noc
Ti Si Covjek Za Mene
Ne Budite Me Danas
Kap Veselja
Zute Ruze

1992 - Dajem Ti Srce
Mjesecina
Prava Ljubav
Signorina
Srdele
Dajem Ti Srce
Ti Si Moja Ljubav Stara
Ove Noci Jedna Zena
Pjesma i Vino
Prolaze Dani Prolaze Zore
A Tebe Nema
_____________________________________
_____________________________________
    
_____________________________________

_____________________________________
1993 - Ispuni Mi Zadnju Zelju
Ispuni Mi Zadnju Zelju
Srce Vuce Juznom Kraju
I Da Mi Zrak Zabrane
Neka Neka Vara
Ti Ne Odlazi
Sedam Mora, Sedam Gora
Nije Meni Vise Do Zivota
Reci Samo Dovidenja
Haljina Bijela Haljina Crna
Bozic Bez Tebe

1995 - Baklje Ivanjske
Jedini
Ti
Sto Mi Vredi Rano Leci
Sto Puta Na Dan
Da Si Tu
Baklje Ivanjske
Necu Propast Ja
Tako Je Dobro
Jedini (After Midnight Version)
Ovo Je Nasa Krv

1996 - Rodjendan U Zagrebu
Sto Mi Vrijedi Rano Leci
Zeljo Moja
Tuzna Je Noc
Ne Budite Me Danas
Jedini
Necu Propast Ja
Srdela
Ti Si Moja Ljubav Stara
Baklje Ivanjske
More
Da Si Tu
Ispuni Mi Zadnju Zelju
Ti
Dajem Ti Srce
Sedam Mora, Sedam Gora
Vrati Se
Nesto, Sto Je Od Boga

1997 - Zivim Po Svom
Selim Ti Ja
Sto Je Od Mene Ostalo
Ide Drava Pored Osijeka
Nespokoj
Sutim
Davno Odavno
Zapjevaj
Tek Iz Navike
Dodji
Nespokoj (Instrumental)

1998 - Emocije
Majko
Tuzna Je Noc
Oko Moje Zeleno
Oprosti
Tiho, Tiho Svirajte
Ne Budite Me Danas
Ti Si Mi Sve Na Svijetu
Leti, Leti Lastavice
Zute Ruze
Zeljo Moja
Ti Si Covjek Za Mene
Vrijeme Za Ljubav
Kap Veselja
Sedam Mora, Sedam Gora
Baklje Ivanjske
Jedini
Hajde Da Se Mazimo
S Tobom Sam Jaca Ja

1998 - Sve Zelje Moje
Tuzna Je Noc
Majko
Oko Moje Zeleno
Oprosti
Tiho, Tiho Svirajte
Ne Budite Me Danas
Ti Si Mi Sve Na Svijetu
Ti Si Covjek Za Mene
Vrijeme Za Ljubav
Kap Veselja
Zute Ruze
Sa Suzama Necu Vratiti Srecu
Srce Mi Uvjek Tamo Gde Si Ti
Pjevaj Srce Moje
Ja Nocas Umirem
Opilo Me Vino
Nek Ti Moje Suze Padnu Na Dusu
Leti, Leti Lastavice
Duga Je Noc
Nemoj Da Grijesis Dusu
Zeljo Moja

1999 - Marija Magdalena (Eurosong 1999)
Maria Magdalena (English)
Maria Magdalena (Croatian)
Maria Magdalena (Instrumental)
Maria Magdalena (Orchestral)
_____________________________________
_____________________________________
    
_____________________________________

_____________________________________
1999 - Krajem Vijeka
Sakom O Stol
Sudnji Dan (Magazin) (MHJ '99)
Niti Kunem, Niti Molim
Kao Ti
To (ZF '98)
Moram
Marija Magdalena (Eurosong '99)
Sudnji Dan
Ne Bi`, Ne Bi`
Oprosti Mi

2000 - Lice
Gabrijel
Vrijeme Prastanja
Lice
Dug
Kalvarija
Robujem
Petak
Idi Sad
Kralj
Lice (Remix Instrumental)

2001 - 20 Godina S Ljubavlju
Projdi Zoro
More
Jedini
Necu Propast Ja
Zeljo Moja
Nespokoj
Kao Ti
Moja Jube, Lipi Cvete
Marija Magdalena
Gabrijel
Vrijeme Prastanja
Sudnji Dan
Oprosti Mi
Da Si Tu

2002 - Malo Mi Za Sricu Triba
Krivi Ljudi
Malo Mi Za Sricu Triba
Nije Mi Vrime
Zemlja I Stina
Ne Sudi Mi Pogledom
Kazna
Ni Da Mora Nestane (Duet Sa Harijem)
Tko Ce Zivjet Za Te Mjesto Mene
Moja Jube, Lipi Cvite
More, More

2003 - Zeljo Moja (Best Of)
More
Zeljo Moja
Gabrijel
Projdi Zoro
Moja Jube, Lipi Cvite
Ti Si Moja Ljubav Stara
Dodji
Jedini
Tuzna Je Noc
Kap Veselja
Tako Je Dobro
Majko
Da Si Tu
Kao Ti
Oprosti Mi
Nespokoj
Sa Suzama Necu Vratiti Srecu
Ne Budite Me Danas
Selim Ti Ja
Necu Propast Ja
Ti Si Mi Sve Na Svijetu

2006 - The Best Of
Projdi Zoro
More
Jedini
Necu Propast Ja
Zeljo Moja
Nespokoj
Kao Ti
Moja Jube, Lipi Cvite
Marija Magdalena
Gabrijel
Vrijeme Prastanja
Sudnji Dan
Oprosti Mi
Da Si Tu
Krivi Ljudi
Malo Mi Za Sricu Triba
Nije Mi Vrime
Teret Ljubavi
_____________________________________
_____________________________________
    
_____________________________________

_____________________________________
2006 - Bonus (Iz Arhive)
Love Is Fire (Zeljo Moja)
Koga Ljubis Sad (Goran Karan)
Vrijeme Plakanja Dolazi
Teret Ljubavi
Nesto Sto Je Od Boga
Meine Sehnsucht (Zeljo Moja)
Marija Magdalena (Rmx)
To '99
Ni Da Mora Nestane (Wizzard Mix)

2007 - The Platinum Collection CD 1
Zeljo Moja
Duga Je Noc
Zute Ruze
Tuzna Je Noc
Da Te Nema (Duet Miso Kovac)
Majko
Ne Budite Me Danas
Sklopi Oci Sanjaj Me
Tiho Tiho Svirajte
Sa Suzama Necu Vratiti Srecu
Srce Mi Je Uvijek Tamo Gdje Si Ti
Vrijeme Za Ljubav
Nocas Me Ne Pitaj Nista
Ti Si Covjek Za Mene
Dajem Ti Srce
Ti Si Moja Ljubav Stara
Ove Noci Jedna Zena
Sedam Mora Sedam Gora
Srce Vuce Juznom Kraju
I Da Mi Zrak Zabrane

2007 - The Platinum Collection CD 2
Necu Propast Ja
Jedini
Baklje Ivanjske (Duet Mladen Bodalec)
Ti
Da Si Tu
Nesto Sto Je Od Boga
Dodji
Sto Je To Od Mene Ostalo (Duet Petar Graso)
To
Marija Magdalena
Moram
Sudnji Dan (Duet Magazin)
Kao Ti
Gabrijel
Sakom O Stol
Ni Da Mora Nestane (Duet Hari Roncevic)
Zemlja I Stina
Krivi Ljudi
Malo Mi Za Sricu Triba
Molitva (Duet Ivo Gamulin Gianni)

2009 - Ja Vjerujem
Dobra Vecer Dobri Judi
Ni Rici
Ja Vjerujem
Zvir
Obilanca Malinkolije
O Meni Ce Pricat Potiho
Sad Znam (E La Mia Vita)
Svit Ne More Znat
Teret Jubavi
Triba Da Se Jubimo

2010 - Najljepse Ljubavne Pjesme
Zeljo Moja
Jedini
Necu Propast Ja
Baklje Ivanjske (Duet With Mladen Bodalec)
Kao Ti
Malo Mi Za Sricu Triba
I Da Mi Zrak Zabrane
Ti Si Covjek Za Mene
Tuzna Je Noc
Mjesecina
Ne Budite Me Danas
Ti Si Moja Ljubav Stara
Srce Mi Je Uvijek Tamo Gdje Si Ti
Ove Noci Jedna Zena
Sta Ce Mi Sve Kad Nema Tebe
Da Si Tu
Zute Ruze
Sjecas Li Se
Krivi Ljudi
Ispuni Mi Zadnju Zelju
_____________________________________
_____________________________________
    
_____________________________________
Category: Diskografija | Views: 1514 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Doris Dragovic | Rating: 0.0/0
Total comments: 4
0
4 taksibracika   [Entry]
Ne znam u cemu je problem, ali niti od jedne diskografije ne mogu skinuti linkove, svi su "mrtvi". Poz. beco

0
3 giveme400   [Entry]
veliko hvala i pozzdrav

0
2 farkas   [Entry]
pardon..."postu"

0
1 farkas   [Entry]
Hvala na posu smile

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |