Wednesday, 2020-08-12, 7:21 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » September » 14 » Pepel In Kri - Diskografija (1974-1999)
3:04 AM
Pepel In Kri - Diskografija (1974-1999)

_____________________________________________
_____________________________________________
1974 - Enakonocje
1975 - Ob 30 Letnici Osvoboditve
1976 - Dan Ljubezni
1976 - Moja Srecna Zvezda
1976 - Po Bitki So Generali Vsi
1977 - Dekle Iz Zlate Ladjice
1977 - Mississippi
1978 - Kad Bi Svi Momci Mediterana
1978 - U Meni Zivis Ti
1979 - Festivali
1979 - Superman
1979 - Tu Je Dalmacija
1980 - Apuntamenti
1983 - Intima
1983 - Smucajmo Vsi
1983 - Vodilja (Dado Topic & Pepel In Kri)
1999 - Dan Ljubezni
_____________________________________________
1974 - Enakonocje
Enakonocje
Naj Bo Baby

1975 - Ob 30 Letnici Osvoboditve
Pohorska Brigada (Feat. Dado Topic)
Vojnicko Pismo (Feat. Dado Topic)

1976 - Dan Ljubezni
Dan Ljubezni
Madjija
Po Bitki So Generali Vsi
Ljudje Pomladi
Naj Bo Baby
Enakonocje
My Lucky Star (Moja Srecna Zvezda)
Sladke Noci
Lepota Ljubezni
Koliko Dni, Koliko Let
Jeanette
Jugoslavija

1976 - Moja Srecna Zvezda
Moja Srecna Zvezda (Opatija '76)
Ljudje Pomladi

1976 - Po Bitki So Generali Vsi
Po Bitki So Generali Vsi
Madjija

1977 - Dekle Iz Zlate Ladjice
Dekle Iz Zlate Ladjice (Slovenska Popevka Celje '77)
Ne Zalujmo Za Aprilom

1977 - Mississippi
Mississippi
Pridi V Svet Ljubezni

1978 - Kad Bi Svi Momci Mediterana
Kad Bi Svi Momci Mediterana (Split '78)
Gotovo Je Moja Vilo (Split '78)

1978 - U Meni Zivis Ti
U Meni Zivis Ti (Beogradsko Prolece '79)
Ljubi (Ljubav)

1979 - Festivali
Tu Je Dalmacija
Pesem Za Dinar
Samo Tvoje Ime Znam
Lepo Je Doma
Reggae Na Dezeven Dan
Superman
Mala Ana
U Meni Zivis Ti
Nihce Ne Ve, Se Najmanj Ti
Ves Svet Naj Ljubi

1979 - Superman
Pesem Za Dinar (Dnevi Slovenske Zabavne Glasbe Ljubljana '79)
Superman

1979 - Tu Je Dalmacija
Tu Je Dalmacija (Split '79)
Neke Davne Luke

1980 - Apuntamenti
Apuntamenti (Split '80)
Ladje

1983 - Intima
Intima
Kdo

1983 - Smucajmo Vsi
Smucajmo Vsi
Smucajmo Svi

1983 - Vodilja (Dado Topic & Pepel In Kri)
Vodilja (I Deo)
Vodilja (II Deo)

1999 - Dan Ljubezni
Dan Ljubezni
Pesem Za Dinar
Dekle Iz Zlate Ladjice
Po Bitki So Generali Vsi
Kdo
Pridi V Svet Ljubezni
Enakonocje
Naj Bo Baby
Evropa '92
Chanson D'amour
Ljudje Pomladi
Ljubljanski Grad
Kot Nekdo, Ki Imel Me Bo Rad
Sonce Pomladi
Svet Se Vrti
V Meni Ziv Je Smeh
Jeanette
Samo Tvoje Ime Znam
Giovanna
Voda Na Moj Mlin
Cuj Deklica
_____________________________________________
_____________________________________________
    
_____________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1602 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Pepel In Kri | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |