Sunday, 2021-09-26, 11:49 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » September » 21 » Neda Ukraden - Diskografija (1969-2010)
1:18 AM
Neda Ukraden - Diskografija (1969-2010)

___________________________________________
Neda Ukraden - Diskografija (1969-2010)
___________________________________________
1969 - Sve Sto Moje Srce Zna
1969 - Vas Slager Sezone '69 (Ploca Br. 3)
1973 - Tri Djevojke
1974 - Mlada Majka
1975 - A.V.N.O.J
1975 - Ljubav Je...(Zajamking)
1975 - Novi Robinzoni
1975 - Srce U Srcu (LP)
1975 - Srce U Srcu (Singl)
1975 - Sto Si Nano Udala Me Rano
1976 - Ej Da Mi Je Naci
1976 - Ja I Ti
1976 - Ja Joc Pamtim...
1976 - Ko Me To Od Nekud Doziva
1977 - Gorom I Dolom
1977 - Ne Dam Ga, Ne Dam
1977 - Nedine Najljepse Pjesme
1977 - Pesme Titu
1977 - Pozuri Mi Dragane
1978 - Hajde Bolan Ne Luduj
1978 - Pisma Ljubavi
1978 - Vjeruj Mi Duso Moja
1979 - Jos Te Volim (LP)
1979 - Jos Te Volim (Singl)
1979 - Zto Si Blize Meni
1981 - Cuje Se Glas
1981 - Komusanj
1981 - Ozenjen Je
1981 - Umire Ljeto
1982 - Ne Budi Me Nocas
1982 - To Mora Da Je Ljubav
1983 - Dovidjenja, Zaboravi Me
1983 - Vas Slager Sezone '83
1984 - Oci Tvoje Govore
1984 - Zagrebfest '84
1985 - Hocu Tebe
1986 - Fazoni I Fore (7.10.1986)
1986 - Neda 10 Hitova
1986 - Saj Saj
1986 - To Mora Da Je Ljubav
1987 - Doslo Doba DaSe Rastajemo
1988 - Ponoc Je
1988 - Posluzi Nas Sreco
1988 - Split '88
1989 - Dobro Dosli
1990 - Poslje Nas
1992 - Nek Zivi Muzika (Vidovdan)
1993 - Jorgovan
1995 - Izmedju Ljubavi I Mrznje
1997 - Budva '97
1997 - Ljubavi Zedna
1999 - Balade
1999 - Balkanski Vetrovi
2000 - Nova Neda
2001 - Zivot Sam Promjenila
2004 - Ljubomora
2004 - Za Sva Vremena
2005 - Radijski Festival 2005
2006 - Oduzi Mi Se Poljubcima
2008 - 20 Hitova (Zvijezde Zauvijek)
2008 - The Best Of
2009 - Da Se Nadjemo Na Pola Puta
2009 - The Best
2009 - The Platinum Collection
2010 - Radujte Se Prijatelji
___________________________________________

___________________________________________
1969 - Sve Sto Moje Srce Zna
Sve Sto Moje Srce Zna
Ako Me Trebas

1969 - Vas Slager Sezone '69 (Ploca Br. 3)
Sabina Varesanovic I Kemal Monteno - Sve Se Krece Oko Tebe
Bojan Kodric - Crveno Svjetlo
Kise
Ana Stefok - Reci Mi

1973 - Tri Djevojke
Tri Djevojke
Jel To Taj

1974 - Mlada Majka
Mlada Majka
Cudno Cudo

1975 - A.V.N.O.J
A. V. N. O. J.
Pjesma Marsalu Titu (Drugarice Posadimo Cvijece)

1975 - Ljubav Je...(Zajamking)
Ljubav Je Bagrem Kad Procvjeta
To Smo Mi

1975 - Novi Robinzoni
Novi Robinzoni
Do Poslijednje Kapi Zivota

1975 - Srce U Srcu (LP)
Lelija
Zemlja Nek Se Krece
Zemljina Teza
Srce U Srcu
Selo Maleno
Jel To Taj
Tri Me Momka Prosila
Mila Majko
Mezarje
Suncokret
U Mom Kraju

1975 - Srce U Srcu (Singl)
Srce U Srcu
Mezarje

1975 - Sto Si Nano Udala Me Rano
Sto Si Nano Udala Me Rano
Sretan Dan

1976 - Ej Da Mi Je Naci
Ej Da Mi Je Naci
Vecera

1976 - Ja I Ti
Ja I Ti
Osam Dana

1976 - Ja Jos Pamtim...
Ja Jos Pamtim Samo Tvoje Ime
Neka Suze Kazu Mili

1976 - Ko Me To Od Nekud Doziva
Salvare
Sarajka Djevojka
Tri Djevojke
U Mene Se Zagledalo Jedno Momce Vrlo Milo
Dosli Momci Veseli
Ima Babo Sto Ovaca
Oj Daljino, Daleka Bila
Osam Dana
Proci Ce Jednom Ovi Dani
Ko Me To Od Nekud Doziva

1977 - Gorom I Dolom
Gorom I Dolom
Tebe Voli Srce Moje

1977 - Ne Dam Ga, Ne Dam
Ne Dam Ga, Ne Dam
Dragana Je Mala Na Livadu Zvala

1977 - Nedine Najljepse Pjesme
Triptihon 2
Mila Majko
Sto Si Nano Udala Me Rano
Sretan Dan (Ljubav Pobjedu Slavi)
Majka
Pjesma Marsalu Titu
Ja I Ti
Ej, Da Mi Je Naci
Osam Dana
Mezarje
Suncokret
Srce U Srcu

1977 - Pesme Titu
Dobro Je, Druze Tito
Ide Tito
Neda & Zlatko & Kornelije - Narodna Vlada
Neda Ukraden I Krunoslav Slabinac - Putovi

1977 - Pozuri Mi Dragane
Pozuri Mi Dragane
Salvare

1978 - Hajde Bolan Ne Luduj
Hajde Bolan Ne Luduj
Sto Su Polju Cvijetovi

1978 - Pisma Ljubavi
Pisma Ljubavi
Ljubav Me Cudno Dira

1978 - Vjeruj Mi Duso Moja
Vjeruj Mi Duso Moja
Alcak

1979 - Jos Te Volim (LP)
Jos Te Volim
Prevari Me
Prijateljice
Gdje Bi Nam Bio Kraj
Ti Nemas Sanse
Da Samo Zna
Jedino S Tobom
Da Li Sam Nesto Znacila Tebi
No Way

1979 - Jos Te Volim (Singl)
Jos Te Volim
Seherezada

1979 - Sto Si Blize Meni
Sto Si Blize Meni
Kad Sam Bila Cvijece U Japanu

1981 - Cuje Se Glas
Cuje Se Glas
Zora Rudi
Hajde Bolan Ne Luduj
Ljubavi, Ljubavi
Kakav Li Ce To Dan Biti
Umire Ljeto
Maj
Moja Mala Soba
Suze Tvoga Lica
Sto Su Polju Cvijetovi

1981 - Komusanj
Komusanj

1981 - Ozenjen Je
Ozenjen Je
Sve Sto Se Odgadja, To Se Ne Dogadja

1981 - Umire Ljeto
Umire Ljeto
Ljubavi, Ljubavi

1982 - Ne Budi Me Nocas
Ne Budi Me Nocas
Za Tri Dana Prodje Svako Cudo

1982 - To Mora Da Je Ljubav
Vrati Se S Kisom
Reci Mi Gdje Sam Pogrijesila
Ne Zovi Me U Ponoc
Kaca
Leo
Pisi Mi
Davno Ljeto
Najvise Tvoja
To Mora Da Je Ljubav
Dodji (Da Ti Se Naslonim Na Rame)

1983 - Dovidenja, Zaboravi Me
Dovidenja, Zaboravi Me
Davno Ljeto

1983 - VSS '83
Ne Vjeruj

1984 - Oci Tvoje Govore
Oci Tvoje Govore
Grijem Ti Ruke
Nisam Nikom Pricala O Tebi
Zaplesimo
Zasto Tvoj Telefon Sut
Ipak Te Volim
Sve Me Na Tebe Sjeca
Krades Mi Snove
Moj Ivane
Nije Mi Zao
___________________________________________
___________________________________________
    
___________________________________________

___________________________________________
1984 - Zagrebfest '84
Trazi Se Jedan Vanja

1985 - Hocu Tebe
Zora Je
Zlato Moje, Zlatane
Nisi Ti Bio Za Mene
Brat
Obecao Si Sve
Medeni
Ne Boj Se, Duso
Samo Je Nebo Iznad Nas
Prva Ljubav
Ne Volim Ni Tvoje Ime

1986 - Fazoni I Fore (7.10.1986)
Poslednja Igra Leptira - Glava Mi U Torbi
Oliver Dragojevic - Popov Macak
Trojanski Konj
Seid Memic - Vajta - Cuskija
Poslednja Igra Leptira - Kaligulin Konj
Oliver Dragojevic - Tocilo
Seid Memic - Vajta - Pesma O Crnoj Zemlji
Poslednja Igra Leptira - Laponci
Pesma O Crkvenom Misu
Oliver Dragojevic - Top
Poslednja Igra Leptira - Bukefal
Seid Memic - Vajta - Grk U Zatvoru
Ricard Treci
Oliver Dragojevic - Pegaz
Poslednja Igra Leptira - Sarac

1986 - Neda 10 Hitova
Oci Tvoje Govore
Medeni
Reci Mi Gdje Sam Pogrijesila
Leo
Vrati Se S Kisom
Zora Je
Ne Zovi Me U Ponoc
Zasto Tvoj Telefon Suti
Dovidenja, Zaboravi Me

1986 - Saj Saj
Pozdravi Ga Sokole
Saj Rode Saj
Idi Pa Vidi
Lutalice Skitnice
Zakuni Se
Ne Izlazi Stalno Iz Kuce
Zar Ne Vidis Suze Moje
Zbogom Nevjerna Duso
Ne Vjerujem Ne Vjerujem
Kada Dodje Prolece

1986 - To Mora Da Je Ljubav
Vrati Se S`kisom
Reci Mi Gde Sam Pogresila
Ne Zovi Me U Ponoc
Kaca
Leo
Pisi Mi
Dodji

1987 - Doslo Doba Da Se Rastajemo
Doslo Doba Da Se Rastajemo
Ne Bilo Ti
Majko, Majko
Bile Bi Nam Tri Godine
Nino
Sumi Sumi, Javore
Vratit Cu Ti
Mjesece Zlacani
Sanjam Te
Imam Neku Sklonost Za Te

1988 - Ponoc Je
Ponoc Je
O, Mama, Mama
Vino Piju
Jos Me Jednom Zagrli
Nije Tebi Do Mene
Svatovi
Adio Ljubavi
Oci Neverne
Dragi Mi Se Zeni
Oprostaj

1988 - Posluzi Nas Sreco
Boli, Boli
Sta Ce Mi Tvoje Pismo
Hej Ljubavi, Nisi Drug
Hopa Cupa, Srce Lupa
Ostaricu, Cekajuci Na Te
Crne Oci
Za Svaku Ranu
Kako Sam Ja Sretna Bila
Posluzi Nas Sreco
Sretno Ti Bilo, Sine

1988 - Split '88
Isplest Cu Bijeli Vijenac

1989 - Dobro Dosli
Mjesecino
Ne Mirisi Zumbule
Bolje Da Se Nikad Sreli Nismo
Briga Tebe
Zuto Lisce
Sretan Ti Rodjendan, Mama
Dobro Dosli
Nek Se Zna
Progovori Tiha Noci
Bila Sam Mu Sve
Tugo, Vjerna Drugo
Bolje Da Se Nikad Sreli Nismo (Instrumental)

1990 - Poslje Nas
Poslije Nas
Ko Te Ne Zna
Krijem Da Te Volim
Ne Zna Srce
Saj Rode Saj
Pozdravi Ga Sokole
Lutalice Skitnice
Kada Dodje Prolece
Idi Necu Zaplakati
Lazi Lazi Me
Kazu Da Te Ostavim
Zar Cekala Nisam Dugo

1992 - Nek Zivi Muzika (Vidovdan)
Vidovdan
Sok Od Kupina
Prazna Postelja
Daljine
Ljubio Me Jesi Slatko
Zivela Muzika
Koliko Te Oko Pozeljelo
Sunce Zivota Mog
Osjecas Li, Zena Sam
Od Toliko Srece (Ostarit Se Nece)

1993 - Jorgovan
Jorgovan
Otrov Cu Da Popijem
Ti Si Moje Prolece
Eh, Sto Nisi Tu
Dodji, Seceru
Ako Odes Ti
Ni Dunav, Ni Sava
Cigani
Nemoj Se Vracati
Vina Dajte
___________________________________________
___________________________________________
    
___________________________________________

___________________________________________
1995 - Izmedju Ljubavi I Mrznje
Ti Imas Sve
Sto Te Nema
Hop Cup
Budim Se
Nek Ti Bude
Pusti Zvezde
Tanka Linija
Stale Reke
Odlazim
Dobro Vece Samoco
Voli Me Do Bola
Nema Zore, Nema Dana

1997 - Budva '97
Eh, Da Sam Tebe Slusala

1997 - Ljubavi Zedna
Bilo Gde
Prsten
Noci Severne
Ljubavi Zedna
Samo Je Nebo Iznad Nas
Dalje Moram Bez Tebe
Nostalgija
Nocas Delim Tvoj Bol
Nedelja Je, Majko
Sarajevo

1999 - Balade
Zora Je
Boli, Boli
Nisi Ti Bio Za Mene
Sumi, Sumi Javore
Sanjam Te
Reci Mi Gdje Sam Pogriješila
Doslo Doba Da Se Rastajemo
Samo Je Nebo Iznad Nas
Pozdravi Ga Sokole
Sve Me Na Tebe Sjeca
Sto Te Nema
Nek' Ti Bude
Stale Reke
Dobro Vece Samoco

1999 - Balkanski Vetrovi
Balkanski Vetrovi

2000 - Nova Neda
Gdje God Bio
Zeljo Vjecna
Cjelu Noc
Ako Ikad Svijes Gnjezdo
Nek' Slute Svi
Sto Ti Nisam Sina Rodila (Za Marka)
Mrlja Iz Proslosti
Ukraden Si
Sad Il' Nikada
Godine Prolete

2001 - Zivot Sam Promjenila
Zivot Sam Promjenila
Nisam Ti Ja Bilo Tko
Steta Bas
Kravata
Kao Nekada
Zora Je (Remake)
Ne Da, Ne Da
Navikla Sam Da Je Lose
Zavicajna
Oko Moje
Neka Ide Do Djavola

2004 - Ljubomora
Ljubomora
Ucila Sam Od Najboljeg
Kao Opsjednuta
Daj Mi Da Te Usrecim
Zivim, Al Ne Uzivam
Najbolje Su Cure
Tjelom Zena, Srcem Stijena
Ko Je Zena Ta
Biser Laznog Sjaja
Sokiras Me Ti
Zla Kob

2004 - Za Sva Vremena
Gdje Ste, Da Ste, Prijatelji Stari
Sarajevo Sarajevo
Gdje God Bio
Ne Da, Ne Da
Zivot Sam Promijenila
Zeljo Vjecna
Nisam Ti Ja Bilo Tko
Steta Bas
Kravata
Ukraden Si
Zora Je
Mrlja Iz Proslosti
Sto Ti Sina Nisam Rodila
Oko Moje
Sad Il' Nikada
Navikla Sam Da Je Lose
Kao Nekada
Nek Slute Svi
Neka Idu Dodjavola
Ako Ikada Svijes Gnjezdo

2005 - Radijski Festival 2005
Konacno

2006 - Oduzi Mi Se Poljubcima
Oduzi Mi Se Poljubcima
Ruke
Januar I Februar
Maki Maki
Haljina
Sreco Moja
Sljokice
Vrijeme Je
Vidis Sada
Stvarno Se Isplati

2008 - 20 Hitova (Zvijezde Zauvijek)
Doslo Doba Da Se Rastajemo
Boli Boli
Vrati Se S Kisom
Ne Zovi Me U Ponoc
Dovidenja Zaboravi Me
Zasto Tvoj Telefon Suti
Oci Tvoje Govore
Nisam Nikom Pricala O Tebi
Reci Mi Gdje Sam Pogrijesila
Ponoc Je
Zora Je
Samo Je Nebo Iznad Nas (S Mato Dosen)
Sve Me Na Tebe Sjeca
Crne Oci
Sanjam Te
Dobro Dosli
Sumi Sumi Javore
Majko Majko
Posluzi Nas Sreco
To Mora Da Je Ljubav
___________________________________________
___________________________________________
    
___________________________________________

___________________________________________
2008 - The Best Of
Zivot Sam Promijenila
Nisam Ti Ja Bilo Tko
Steta Bas [Feat. Zeljko Samardzic]
Kravata
Oko Moje
Gdje Ste Da Ste Prijatelji Stari [Feat. Trio Gust]
Ucila Sam Od Najboljeg
Tijelom Zena,Srcem Stijena
Sokiras Me Ti
Najbolje Su Cure [Feat. Alka I Vuco]
Sreco Moja
Stvarno Se Isplatilo
Haljina
Vrijeme Je ...
Evo Svice

2009 - Da Se Nadjemo Na Pola Puta
Da Se Nadjemo Na Pola Puta
Samo Da Te Ne Sretnem
Njezna I Bezobrazna
On, Pa Niko
Otkad Sa Tobom Ne Spavam
Kad Sam Kod Kuce
Naj, Naj
Sto Mogu Uciniti Jos Za Tebe
Ubice Me Ova Tudjina
Zivim, Al Ne Uzivam

2009 - The Best
Boli, Boli
Sumi, Sumi Javore
Idi, Necu Zaplakati
Dragi Mi Se Zeni
Posluzi Nas, Sreco
Ostaricu Cekajuci Na Te
Srce U Srcu
Svatovi
Sve Osim Ljubavi
Nisi Ti Bio Za Mene
Nije Tebi Do Mene
Mega Mix (Vrati Se S Kisom, Ne Zovi Me U Ponoc, Saj Rode Saj)

2009 - The Platinum Collection
Oci Tvoje Govore
Medeni
Reci Mi Gdje Sam Pogrijesila
Leo
Vrati Se S Kisom
Zora Je
Ne Zovi Me U Ponoc
Trazi Se Jedan Vanja
Zasto Tvoj Telefon Suti
Dovidjenja, Zaboravi Me
Doslo Doba Da Se Rastajemo
Majko, Majko
Sumi, Sumi Javore
Sanjam Te
Boli, Boli
Crne Oci
Sretno Ti Bilo Sine
Bolje Da Se Nikad Nismo Sreli
Dobro Dosli
Progovori Tiha Noci

2010 - Radujte Se Prijatelji
Boli, Boli
Sumi, Sumi Javore
Idi Necu Zaplakati
Dragi Mi Se Zeni
Posluzi Nas Sreco
Ostarit' Cu Cekajuci Na Te
Srce U Srcu
Svatovi
Kazu Da Te Ostavim
Nisi Ti Bio Za Mene
Nije Tebi Do Mene
Zora Je (Live)
Oci Tvoje Govore (Live)
Dalmacijom Zagrljeni
Megamix (Vrati Se S' Kisom, Saj, Ne Zovi Me U Ponoc)
Tetovaza (Feat. Ivan Zak)
___________________________________________
___________________________________________
    
___________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1544 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Neda Ukraden | Rating: 5.0/1
Total comments: 2
0
2 farkas   [Entry]
Hvala za ovaj post a priključujem se i molbi za Magazin smile

1
1 giveme400   [Entry]
hvala vam na ovu Nedina diskografija ,samo tako produzite
hvalaaaa!
jel moze diskografija od Grupe Magazin da postavite

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |