Sunday, 2021-09-26, 1:39 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » September » 10 » Novi Fosili - Diskografija (1971-2013)
1:12 AM
Novi Fosili - Diskografija (1971-2013)
____________________________________________
Novi Fosili - Diskografija (1971-2013)
____________________________________________
1971 - Kad Nas Brod Plovi
1971 - Mladost Moga Grada
1971 - Nocas Cu Ti Reci Draga
1971 - Sjedi Ciro Na Vrh Grane
1972 - Karamela
1972 - Leptiri
1972 - Po Gorah Grmi In Se Bliska
1972 - Ti Jos Ne Znas
1973 - Kad Milivoj Zasvira Rock'n'roll
1973 - Novi Fosili
1973 - Za Osmijeh Tvoj Za Pogled Tvoj
1974 - Es Liegt An Dir
1974 - Ljubav Na Pijesku
1975 - Moj Pas Rex
1975 - Rozamunda
1976 - Plovi Mala Barka
1977 - Diridonda
1977 - Kuca Srce Moje
1977 - Tko Visoko Dize Nos
1978 - Da Te Ne Volim
1978 - Da Te Ne Volim (LP)
1978 - Neka Vali Gingolaju Svoje Barke
1978 - Sama
1978 - V Sitne Vure Peharcek Svetli
1979 - Moj Svijet Bez Tebe
1979 - Ne Oplakuj Nas Ljubavi
1979 - Reci Mi Tiho, Tiho
1979 - Tajna
1980 - Cujes Li Me Jel Ti Drago
1980 - Nedovrsene Price
1980 - Nemas Vise Vremena Za Mene
1981 - Budi Uvijek Blizu
1981 - Fala
1981 - Hitovi Sa Singl Ploca
1981 - Ne Budi Me Mati
1981 - Oko Moje
1982 - Ja Sam Sef
1982 - Za Djecu I Odrasle
1983 - Poslije Svega
1983 - Volim Te Od 9 Do 2 I Ostali Veliki Hitovi
1984 - Valentino I Renato
1985 - Tvoje I Moje Godine
1986 - Za Dobra Stara Vremena
1987 - Dijete Srece
1987 - Ja Sam Za Ples (Maxi Singl)
1987 - Okreni Se Idi
1987 - Poziv Na Ples
1988 - Nebeske Kocije
1988 - Sedam Dugih Godina
1989 - Obrisi Suze Generacijo
1990 - Djeca Ljubavi
1995 - Druge Godine
1996 - Bijele Suze Padaju Na Grad
1998 - Ljubav Koja Nema Kraj Vol. 1 (Megahitovi 1977-1990)
1998 - Ljubav Koja Nema Kraj Vol. 2 (Megahitovi 1977-1990)
1998 - Pricaj Mi O Ljubavi
1999 - Jesen
2002 - Singl Kolekcija
2004 - Najdraze Moje (Svi Pjevaju Nove Fosile)
2005 - 12 Velikih Hitova
2005 - Za Dobra Stara Vremena
2006 - The Platinum Collection CD 1
2006 - The Platinum Collection CD 2
2006 - Za Dobra Stara Vremena (Novi Fosili & Srebrna Krila)
2010 - Najljepse Ljubavne Pjesme
2013 - Bonus
____________________________________________
____________________________________________
1971 - Kad Nas Brod Plovi
Kad Nas Brod Plovi
Simpatija
 
1971 - Mladost Moga Grada
Mladost Moga Grada
Barbara
 
1971 - Nocas Cu Ti Reci Draga
Nocas Cu Ti Reci Draga
Ne Zelim Znati
 
1971 - Sjedi Ciro Na Vrh Grane
Sjedi Ciro Na Vrh Grane
Sanjaj Marela
 
1972 - Karamela
Karamela
Margarita
 
1972 - Leptiri
Leptiri
Najdraza
 
1972 - Po Gorah Grmi In Se Bliska
Po Gorah Grmi In Se Bliska
Pijmo Ga, Pijmo
 
1972 - Ti Jos Ne Znas
Ti Jos Ne Znas
Ti Si Moja Ja Sam Tvoj
 
1973 - Kad Milivoj Zasvira Rock'n'roll
Kad Milivoj Zasvira Rock'n'roll
Uspavanka
 
1973 - Novi Fosili
Ludo, Ludo, Ludo Je Srce Moje
Zelim Biti Sam
Pruzi Ruke
Sve Se Vrti Oko Tebe
Najdraza
Ovo Nije Kraj Za Nas
Ti, Koja Ne Gledas Me Nikad
Vizija
Okrece Se Kolo Srece
Ovog Ljeta
Nocas Cu Ti Reci, Draga
Kad Nas Brod Plovi
 
1973 - Za Osmijeh Tvoj Za Pogled Tvoj
Za Osmijeh Tvoj Za Pogled Tvoj
Sve Se Zaboravlja
 
1974 - Es Liegt An Dir
Es Liegt An Dir
Margarita (Nemacka Verzija)
 
1974 - Ljubav Na Pijesku
Ljubav Na Pijesku
Dok Su Smijale Se Oci
 
1975 - Moj Pas Rex
Moj Pas Rex
Ne Pricaj Tu Pricu
 
1975 - Rozamunda
Rozamunda
Za Tvoju Ljubav
 
1976 - Plovi Mala Barka
Plovi Mala Barka
Dok Me Cekas
 
1977 - Diridonda
Diridonda
Lu, Lu,Lu
 
1977 - Kuca Srce Moje
Kuca Srce Moje
Vrijeme Mladosti
 
1977 - Tko Visoko Dize Nos
Tko Visoko Dize Nos
Sanjaj Me
 
1978 - Da Te Ne Volim
Da Te Ne Volim
Kad Godine Prodju
 
1982 - Za Djecu I Odrasle
Djeca Smo
Sanja
Tri Plus Deset
Majcine Oci
Mali Ciro
Sta Se Smijes Klipane
Razumljiva Pjesma (Kad Sam Bio Mlad)
Vikend Tata, Vikend Mama
Samo Mi Se Javi
Za Domovinu Nasu
 
1983 - Poslije Svega
Nije Istina
Bilo Mi Je Prvi Put
Su-Su
Neveni Zuti, Zuti
Moj Prijatelj Anu Ljubi
Pazi Da Ne Nazebes
Radije Budi Mi Brat
Milena
Nocas Umiru Stare Ljubavi
Poslije Svega
 
1983 - Volim Te Od 9 Do 2 I Ostali Veliki Hitovi
Tako Je Malo Rijeci Palo
Sanja
Suti Moj Djecace Plavi
Sasa
Plava Kosulja
Ja Sam Sef
Volim Te Od 9 Do 2
Tonka
Zbogom
Hocu Li Znati
Najdraze Moje
Kljuc Je Ispod Otiraca
 
1998 - Ljubav Koja Nema Kraj Vol. 1 (Megahitovi 1977-1990)
E, Moj Sasa
Da Te Ne Volim
Plava Kosulja
Sanjaj Me
Suti, Moj Djecace Plavi
Sanja
Tonka
Dobre Djevojke
Bilo Mi Je Prvi Put
Znam
Kljuc Ispod Otiraca
Cujes Li Me Jel' Ti Drago
Reci Mi Tiho, Tiho
Majcine Oci
Pjevaju Sume
 
1998 - Ljubav Koja Nema Kraj Vol. 2 (Megahitovi 1977-1990)
Djeca Ljubavi
Nebeske Kocije
7 Dugih Godina
Ja Sam Za Ples
Milena
Neveni Zuti
Zovem Te
Za Dobra Stara Vremena
Kad Budemo Ja I Ti
Moj Prijatelj Anu Ljubi
Su, Su
Ispod Mjeseca Boje Tresanja
Tako Je Malo Rijeci Palo
Najdraze Moje
Ljubav Koja Nema Kraj
Jos Te Volim
____________________________________________
____________________________________________
    
____________________________________________
____________________________________________
1978 - Da Te Ne Volim (LP)
Da Te Ne Volim
Diridonda
Kazi Mi,Mama
Lastavice Mala
Neka Vali Gingolaju Svoje Barke
Nikog Nema Da Mu Kazem
Ne Plasi Se
Sanjaj Me
Kad Godine Prodju
Sama
 
1978 - Neka Vali Gingolaju Svoje Barke
Neka Vali Gingolaju Svoje Barke
Lastavice Mala
 
1978 - Sama
Sama
Kazi Mi Mama
 
1978 - V Sitne Vure Peharcek Svetli
V Sitne Vure Peharcek Svetli
 
1979 - Moj Svijet Bez Tebe
Moj Svijet Bez Tebe
Nikog Nema Da Mu Kazem
 
1979 - Ne Oplakuj Nas Ljubavi
Ne Oplakuj Nas Ljubavi
Sklopi Oci
 
1979 - Reci Mi Tiho, Tiho
Reci Mi Tiho, Tiho
Sretan Praznik Stara Moja
 
1979 - Tajna
Tajna
Ne Valja Ti To Sto Cinis
 
1980 - Cujes Li Me Jel Ti Drago
Cujes Li Me Jel Ti Drago 1
Pomorska Vecer
 
1980 - Nedovrsene Price
Nikad Vise Staro Vino
Tako Je Malo Rijeci Palo
Suti Moj Djecace Plavi
Ti Si Moja Kisa Blaga
Li, La, Lo
Najdraze Moje
Zbogom
Ja Nisam Taj
Gotovo Je S Nama
Kraj Ljubavi
 
1980 - Nemas Vise Vremena Za Mene
Nemas Vise Vremena Za Mene
Najdraze Moje
 
1981 - Budi Uvijek Blizu
Plava Kosulja
Sasa
O, Ne (Sad Je Kasno)
Tonka
Joj, Joj
Tko Zna S Kim Ti Cekas Zoru
Hocu Li Znati
Mimi
Kljuc Je Ispod Otiraca
Budi Uvijek Blizu
 
1981 - Fala
Fala
Balada Za Staroga
 
1981 - Hitovi Sa Singl Ploca
Gdje Su Ona Obecanja
Cujes Li Me Jel Ti Drago
Ne Valja Ti To Sto Cinis
Tajna
Reci Mi Tiho, Tiho
Da Te Ne Volim
Ne Budi Me, Mati
Nemas Vise Vremena Za Mene
Oko Moje
Sanjaj Me
Pomorska Vecer
Sklopi Oci
 
2006 - The Platinum Collection CD 1
Sanjaj Me
Diridonda
Da Te Ne Volim
Reci Mi Tiho, Tiho
Cujes Li Me, Jel' Ti Drago
Suti, Moj Djecace Plavi
Tako Je Malo Rijeci Palo
Najdraze Moje
Plava Kosulja
Sasa
Ja Sam Sef
Tonka
Kljuc Je Ispod Otiraca
Sanja
Sta Se Smijes Klipane
Samo Mi Se Javi
Majcine Oci
Milena
Bilo Mi Je Prvi Put
Su - Su
Moj Prijatelj Anu Ljubi
Jos Te Volim
 
2006 - The Platinum Collection CD 2
Za Dobra Stara Vremena
Mario
Ako Se Rastanemo
Ja Sam Za Ples
Dijete Srece
Znam
Dobre Djevojke
Ne, Ne Moze Mi Nista
Sedam Dugih Godina
Nebeske Kocije
Ljubav Koja Nema Kraj
Zovem Te
Dunjo Mirisna
Sanjala Sam
Bu,Bu A Bu
Djeca Ljubavi
Kad Budemo Ja I Ti 63
Popraviti Proslost Nije Lako
Bijele Suze
Jesen Je
Pjevaju Sume
____________________________________________
____________________________________________
    
____________________________________________
____________________________________________
1981 - Ne Budi Me Mati
Ne Budi Me Mati
 
1981 - Oko Moje
Oko Moje
I Remember
 
1982 - Ja Sam Sef
Ja Sam Sef
Sasa
 
1984 - Valentino I Renato
Valentino I Renato
Milena
 
1985 - Tvoje I Moje Godine
Sve Dok Si Uz Mene, Ne Boj Se
Tu Tu Tu (Tu Me Poljubi)
Jos Te Volim
Mario
Paloma
Aj - Aj
Idi Nekud, Zlato Moje
Petre, Divlji Vjetre
Ako Se Rastanemo
Bilo Gdje Da Si
Tvoje I Moje Godine
 
1986 - Za Dobra Stara Vremena
Sjeti Se
Momo Zasto Places
Ma, Nemoj
Za Dobra Stara Vremena
Boby No.1
Putuj Sretno
Nani
Lorena
Do Zadnjeg Dinara
Nas Stari
 
1987 - Dijete Srece
Dijete Srece
E Da Si Barem Nocas Ovdje
Zaljubljena
Znam
Mali Brod Na Savi
Okreni Se Idi
Suzy
Kad Vas Molim
Zrinka
Dobre Djevojke
Tuzna Stvar
 
1987 - Ja Sam Za Ples (Maxi Singl)
Ja Sam Za Ples
I Wanna Dance
Viens Danser
Ja Sam Za Ples (Instrumental)
 
1987 - Okreni Se Idi
Okreni Se Idi
Mali Brod Na Savi
 
1987 - Poziv Na Ples
Ja Sam Za Ples
Sasa
Jos Te Volim
Su, Su
Ma Nemoj
Moj Prijatelj Anu Ljubi
Jedna Suza
Putuj Sretno
Milena
Mario
Za Dobra Stara Vremena
Boby No.1
 
1988 - Nebeske Kocije
Nebeske Kocije
Ne, Ne Moze Mi Nista
Sedam Dugih Godina
Ma Sta Je Tebi
Zagrli Moju Dusu
Zovem Te
Otiso Je On
Ljubav Koja Nema Kraj
Ne Vjeruj Suzama Kad Gube
Joj Blues
 
1988 - Sedam Dugih Godina
Sedam Dugih Godina
Zovem Te
 
1989 - Obrisi Suze Generacijo
Obrisi Suze Generacijo
Fine Djevojke
Nije Ljubav
Bu, Bu A Bu
Vrati Se Ljeto
Svakoga Dana
Sanjala Sam
Dunjo Mirisna
Decki, Decki
Trideset Peta
Vise Mi Nista Ne Znacis
Put Na Sjever
 
2005 - 12 Velikih Hitova
Da Te Ne Volim
Reci Mi Tiho, Tiho
Tajna
Cujes Li Me Jel Ti Drago
Plava Kosulja
Sasa
Milena
Su Su
Valentino I Renato
Ja Sam Za Ples
Dobre Djevojke
Nebeske Kocije
 
2005 - Za Dobra Stara Vremena
E, Moj Sasa
Da Te Ne Volim
Plava Kosulja
Sanjaj Me
Suti, Moj Djecace Plavi
Sanja
Tonka
Dobre Djevojke
Bilo Mi Je Prvi Put
Cujes Li Me Jel' Ti Drago
Djeca Ljubavi
Nebeske Kocije
Ja Sam Za Ples
Milena
Neveni Zuti, Zuti
Za Dobra Stara Vremena
Tako Je Malo Rijeci Palo
Najdraze Moje
____________________________________________
____________________________________________
    
____________________________________________
____________________________________________
1990 - Djeca Ljubavi
Djeca Ljubavi
Samo Navika
Ispod Mjeseca Boje Tresanja
Teske Rijeci
Papa Rap
Pjevaju Sume
Kad Budemo Ja I Ti 63
Daj, Daj, Daj
Marina Ne Daj Se
Rock & Roll I Zezanje
 
1995 - Druge Godine
Jesam Li Ta
Mi Smo Zakon
Mom Vojniku
Najdraze Moje (Club Mix)
Najdraze Moje
Pola Osmjeha
Popraviti Proslost Nije Lako
 
1996 - Bijele Suze Padaju Na Grad
Bijele Suze
Sjever Jug
Gdje Ti Je Dom
Mokro Je Sve
Tajno Mjesto
Divlje Ruze
Marina Iz Moje Ulice
Bilo Je Prelijepo
Sjecam Se Jos
I Sad Si Sama
 
1998 - Pricaj Mi O Ljubavi
Pricaj Mi O Ljubavi
Spray
Nije Mi Svejedno
Rozica Sem Bila
Idemo Hrvatska
Prijatelji Zauvek
Vrijeme
Vuprem Oci
Zaboravi
I Sad Si Sama
 
1999 - Jesen
Jesen Je
Oci Tvoje Govore
Na Tudjem Ramenu
Daj Mi Minutu
Zivim Ja
Pozdravimo Se
Jedna Dusa
Tvoje Plave Kose
Guram
 
2002 - Singl Kolekcija
E, Moj Sasa
Da Te Ne Volim
Suti, Moj Djecace Plavi
Sanja
Dobre Djevojke
Su, Su
Cujes Li Me Jel Ti Drago
Djeca Ljubavi
Ja Sam Za Ples
Za Dobra Stara Vremena
Kad Budemo Ja I Ti
Moj Prijatelj Anu Ljubi
Znam
Ispod Mjeseca Boje Tresanja
Tako Je Malo Rijeci Palo
Jos Te Volim
 
2004 - Najdraze Moje (Svi Pjevaju Nove Fosile)
Oliver Dragojevic - Tonka
Giuliano - Milena
Vanna - Sanjaj Me
Nina Badric - Najdraze Moje
Karma - Suti Moj Djecace Plavi
Petar Graso - Ako Se Rastanemo
Danijela - Jos Te Volim
Divas - Dijete Srece
Ivana Banfic - E Da Si Barem Nocas Ovdje
Colonia - Za Dobra Stara Vremena
 
2006 - Za Dobra Stara Vremena (Novi Fosili & Srebrna Krila)
Za Dobra Stara Vremena
Cujes Li Me Jel Ti Drago
Sasa
Suti Moj Djecace Plavi
Dobre Djevojke
Nebeske Kocije
Milena
Jos Te Volim
Pazi Da Ne Nazebes
 
2010 - Najljepse Ljubavne Pjesme
Da Te Ne Volim
Reci Mi Tiho, Tiho
Tonka
Najdraze Moje
Kljuc Je Ispod Otiraca
Milena
Hocu Li Znati
Cujes Li Me Jel' Ti Drago
Samo Mi Se Javi
Sanjaj Me
Ljubav Koja Nema Kraj
Dunjo Mirisna
Sanjala Sam
Bilo Mi Je Prvi Put
Neveni Zuti, Zuti
Sedam Dugih Godina
Dijete Srece
Ako Se Rastanemo
Jos Te Volim
E Da Si Barem Nocas Ovdje
 
2013 - Bonus
Sacha
Parada
Kada Bog Sve Zbroji
Lagano, Lagano
____________________________________________
____________________________________________
    
____________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1877 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Novi Fosili | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0
1 farkas   [Entry]
Hvala za post smile

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |