Sunday, 2021-09-26, 12:21 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » September » 6 » Djani Marsan - Diskografija (1969-2008)
4:27 PM
Djani Marsan - Diskografija (1969-2008)

_____________________________________________
_____________________________________________
1969 - Kad Ljubav Postane Poezija
1969 - Sjeti Se
1970 - Jos Nije Svrseno Sve
1974 - Selo Moje
1976 - Svirajte Mandoline
1977 - Ostavi Mi Samo Pismo
1978 - Tvoje Oko Rani Me Duboko
1980 - Hej, Da Si Znala
1988 - Pjesme Nase Mladosti
1989 - Prijatelju Moj
1993 - Moje Najljepse Pjesme
2003 - Vagabondo
2008 - Zlatna Kolekcija CD 1
2008 - Zlatna Kolekcija CD 2
_____________________________________________
1969 - Kad Ljubav Postane Poezija
Kad Ljubav Postane Poezija
Placi Kad Nikog Nema

1969 - Sjeti Se
Sjeti Se
Ne Ostavljaj Me Sad

1970 - Jos Nije Svrseno Sve
Jos Nije Svrseno Sve
Biljana

1974 - Selo Moje
Selo Moje
Zavoljeh Te Danijela

1976 - Svirajte Mandoline
Svirajte Mandoline
Volim Te Ovakvu Kakva Jesi

1977 - Ostavi Mi Samo Pismo
Ostavi Mi Samo Pismo
Ne Zelim Nista Vise

1978 - Tvoje Oko Rani Me Duboko
Tvoje Oko Rani Me Duboko
Cekaj Me

1980 - Hej, Da Si Znala
Hej, Da Si Znala
Djevojka Iz Sna

1988 - Pjesme Nase Mladosti
Yo Te Amo Maria
No More (La Paloma)
Don T Forbid Me
Vaya Con Dios
18 Yellow Roses
Besame Mucho
It S Now Or Never
Anastasia
Can T Help Falling In Love
Adios Amigo
Remember You Re Mine
Cuando Calienta El Sol

1989 - Prijatelju Moj
Prijatelju Moj
Kuco Moja
Dalmacijo Moja
Barkajoli
Djevojka S Juga
Adio
Pjesma Za Tebe
Zadar U Mom Srcu
A Barka Se Vratila
Zadnja Noc U Zadru

1993 - Moje Najljepse Pjesme
Prozor Prema Zalazu
Adio
Djevojka S Juga
Zbogom Ljubavi Moja
Misto Kraj Mora
Kuco Moja
Priko Mora
Covik S Mora
Ribar
Zadar U Mom Srcu
Dalmacijo Volim Te
Hrvatski Mornari
Prijatelju Moj
Barkajoli
Pjesma Za Tebe
Velebite Suzo Moja
Umrli Su Kapitani
Dico Moja
Tuga Na Skoju
Boze Cuvaj Hrvatsku

2003 - Vagabondo
Sono Un Vagabondo
La Prima Cosa Bella
Teresa
Serenata
Notte Di Natale
La Riva Bianca La Riva Nera
Shalom
Che Sara
Chitarra Suona Piu Piano
Per Lucia
Il Cuore E Uno Zingaro
Erba Di Casa Mia

2008 - Zlatna Kolekcija CD 1
Prozor Prema Zalazu
Kad Mendule Procvitaju (Duet Amenda Stosic)
Na Obali
Ja Te Volim
Mendula
Probudi Me
Vrime Grozja (Duet Amenda Stosic)
Misto Kraj Mora
Pjesme Za Tebe
Tuga Na Skoju
Ispod Tvojih Prozora
Djevojka Iz Sna
Vitar U Provu
Jadrane
Suza Na Skoju
Kamelija
A Grojze Zori
Lumin
Veceri Boje Narance (Duet Karin Kuljani)
Adio, Bionda (Duet Mirko Cetinski)
Evviva Maria (Duet Klapa Krk)
E La Barca Va (Duet Darko Stifanic)

2008 - Zlatna Kolekcija CD 2
Zadar U Mom Srcu
Umrli Su Kapitani
Adio
Kuco Moja
Dico Moja
Pogledaj Me
Mandolina
Priko Mora
Pjaca
Dalmacijo, Volim Te
Prijatelju Moj
Sama Si
Kad Ljubav Postane Poezija
Ima Jedna Divna Zemlja
Di Su One Stare Pisme
Reci Srcu Da Ne Luta
Selo Moje
Dolina Naseg Sna
Svirajte Mandoline
Covik S Mora
Djevojka S Juga
Ribar
_____________________________________________
_____________________________________________
    
_____________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1805 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Djani Marsan | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |