Wednesday, 2020-08-12, 7:26 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » October » 18 » Ivana Banfic (I Bee) - Diskografija (1991-2013)
6:37 PM
Ivana Banfic (I Bee) - Diskografija (1991-2013)

_________________________________________
Ivana Banfic (I Bee) - Diskografija (1991-2013) 
_________________________________________
1991 - Vozi Me Polako
1993 - Ne Pitaj Za Mene
1994 - Istinite Price Vol.1 (I Bee)
1995 - Mala Skola ABC (I Bee)
1996 - Bogovi Su Pali Na Tjeme (I Bee)
1997 - Ko Bi Doli (Maxi Singl)
1998 - Kalypso (I Bee)
1999 - Zena Devedesetih
2001 - Ona Zna
2003 - Glamour
2005 - Collection CD 1
2005 - Collection CD 2
2006 - Vjerujem
2013 - Singlovi
2013 - The Best Of
_________________________________________

_________________________________________
1991 - Vozi Me Polako
Vozi Me Polako
Daj Povedi Me
Hajde Sad
Samo Ostani
Zena Grada
Sve Moje Molitve
Reci Gdje Je Ljubav
Uvijek Kad Si Nag
Sto Radis S Njom

1993 - Ne Pitaj Za Mene
Ne Pitaj Za Mene
Da Li Vidis, Majko
Dal' Te Itko Znao
Ne Pitaj Za Mene (Extended)

1994 - Istinite Price Vol.1 (I Bee)
Sumica
Koljena (Radio Edit)
Ja (Freak Mix)
Pusti Me Na Miru
Ti Si Bolji (Europe Mix '94)
Dobro Znas
Kada Odes
Da Te Mogu Vratiti

1995 - Mala Skola ABC (I Bee)
Stipe I Ruza
Cigareta
Sumica 2
Premalo
I Bee I Ne Bee
Sumica 2 (Urban Remix)
When The Night Falls
When The Night Falls (True Remix)

1996 - Bogovi Su Pali Na Tjeme (I Bee)
Dream (Orchestral)
Dream
Nag
Samo Ostani
Higher
Ja Nisam Ta
Sve Moje Molitve
Voljeti Cu Sebe
Vrijeme Kisa
Fatamorganaurokana
Dream (Wake Up)
Vrijeme Kisa (Fast Version)
Dream (Full Edit)
Samo Ostani (Ext. Dusper
Voljeti Cu Sebe (Fast Version)

1997 - Ko Bi Doli (Maxi Singl)
Ko Bi Doli
Ko Bi Doli (Instrumental)
Dino Slon (Hard Mix)
Dino Slon (Live Mix)
Dino Slon (Instrumental)
_________________________________________
_________________________________________
    
_________________________________________

_________________________________________
1998 - Kalypso (I Bee)
Di Je Vatra Tu Je Dim
Ko Bi Doli
Navigator
Iko Iko
Tulum
Sve Stvari Te
Happy People
Hajde Sad
Kao Dino Slon (Remix)
Sumica (Remix 98)
Di Je Vatra Tu Je Dim (Remix)
Ko Bi Doli (Remix)
Di Je Vatra Tu Je Dim (Instrumental)
Navigator (Instrumental)
Ko Bi Doli (Instrumental)
Tulum (Instrumental)
Outro

1999 - Zena Devedesetih
Zena Devedesetih
Grozdje Je Zrelo
Imam Te
Sad
Ne Mazi Me K'o On
Country Road
Hajde Da Ludujemo
'Ko Je Sa Kim
Gola Kao Istina
Imam Te (Rmx)
Hajde Da Ludujemo (Rmx)
Sad (Rmx)

2001 - Ona Zna
Zena Zna
Trazi Me Po Zvjezdama
Necu Znati
Predaleko
Sretan Ti I Stoti Rodjendan
Ja Nikad Necu Znat'
Sad Je Kasno
Bila Bi Ti Sve
Mogu Li Te Voljeti Zauvjek
Pjevam Danju, Pjevam Nocu
Mogla Sam Te
Oslobodi Me
Godinama (Duet Dino Merlin)

2003 - Glamour
Lav U Srcu
Trn U Oku
Nema Veze Zlato
Navodno (Duet Hari Mata Hari)
Kad Bi Bila
Ni Za Zivu Glavu Ne Bi
I Opet Sama
Necu
Koljena (Goblin Remix 2003)
Crne Oci
Zena Devedesetih (Rmx 2003)

2006 - Vjerujem
Vjerujem
I Bio Je Red
Nicija Zena
Biti Svoj
Eldorado
Kao Cvijet Iz Kamena
Kad Se Sklope Kazaljke
To Je Vrijedilo Cekati (Duet Tony)
Ljubav To Si Ti
Nit
Nedodirljiva
_________________________________________
_________________________________________
   
_________________________________________

_________________________________________
2005 - Collection CD 1
Newer Know
Ljubav Na Prvi I Poslednji Pogled
Nedodirljiva
Zena Devedesetih
Imam Te
Otisak Prsta
Sad
Lav U Srcu
Predaleko
Zena Zna
Godinama (Duet Dino Merlin)
Ja Nikad Necu Znat'
Navodno (Duet Hari)
Pjevam Danju, Pjevam Nocu
Sumica 1
Sumica 2
Ti Si Bolji
Navigator
Nag (Duet Dino Dvornik)

2005 - Collection CD 2
Ne Mazi Me K'o On
Bila Bi Ti Sve
Trn U Oku
Koljena
Ja Nisam Ta
Grozdje Je Zrelo
Ko Bi Doli
Hajde Da Ludujemo
Necu Znati
Trazi Me Po Zvjezdama
Stoti Rodjendan
Mogla Sam Te Sto Put' Izdati
Nema Veze Zlato
Ni Za Zivu Glavu
I Opet Sama
Samo Ostani

2013 - Singlovi
Zalijepljeni (Osman Hadzic)
Izguzvana Svila
Vampir
Zovi Me Erika
Zlatno Pravilo
Vampir (Official Remix)
Zovi Me Erika (Club)

2013 - The Best Of
Zlatno Pravilo
I Bio Je Red
Dal' Te Itko Znao
Trn U Oku
Imam Te
Vampir
Pusti Me Na Miru
Godinama (Duet Dino Merlin)
Sumica 2
Ne Mazi Me K'o On
Hajde Sad
Nicija Zena
Ja Nikad Necu Znat'
Ljubav Na Prvi I Poslednji Pogled
Otisak Prsta
Budi Svoja
Sumica
Samo Ostani
Vjerujem
Predaleko
Ja Nisam Ta
Uvijek Kad Si Nag Ft. Dino Dvornik
_________________________________________
_________________________________________
    
_________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1049 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Ivana Banfic, I Bee | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |