Sunday, 2020-10-25, 1:37 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » October » 6 » Pop Design - Diskografija (1987-2010)
6:27 PM
Pop Design - Diskografija (1987-2010)

__________________________________________
Pop Design - Diskografija (1987-2010)
__________________________________________
1987 - Pusti Soncu V Srce
1989 - Slava Vojvodine Kranjske
1990 - Cerkev Domaca
1992 - Pop Design
1992 - Zaspi Pri Meni Nocoj
1993 - Ko Si Na Tleh
1993 - Dreams
1995 - Potepuh
1996 - Instrumental
1996 - Volk Samotar
1996 - Zatreskan Sem Vate
1997 - Nebo Je Zalostno
2001 - Prihajam Domov
2002 - Vzhodno Od Raja I
2005 - Najvecje Uspesnice Live
2010 - Best Of CD 1
2010 - Best Of CD 2
2010 - Best Of CD 3
2010 - Petindvajset
__________________________________________

__________________________________________
1987 - Pusti Soncu V Srce
Rdec Balon
Cas Za Sladoled
Cokolina
Encijancek
Kje Moj Ocka Spi
Kmecka Pesem
Lena
Nadja
Obrisi Sminko In Ne Joci Vec
Pusti Soncu V Srce

1989 - Slava Vojvodine Kranjske
Zbogom
Zate
Na Bozicno Noc
Angelina
Mexico
Mi Gremo Gremo
Reci Mi
Noc Je Za Nas
Dolge Noci
Spomni Se Mama (Nasim Mamam)

1990 - Cerkev Domaca
Cerkev Domaca
Goodbye Marija
Objemi Me
Ne Lazem Ti
Enkrat S Teboj
Ne Bom Se Zenil
Pleseva Fandango
Barbara
Rock'n'roll Zur
Pesem Ljubezni
Objeta, Evropo Plesema
Vse Je Moje
Angie
Hasta La Vista

1992 - Pop Design
Somebody Called Me Tonight
Na Bozicno Noc
Le Eno Sonce
Zate
Ne Lazem Ti
Kdo Ti Sedaj Krade Cas
Ne Bom Ti Lagal
Neko Noc
Zaspi Pri Meni Nocoj
Ne Reci Ne
Sedem Dni
Poklici Me Nocoj
Zbogom
Poraz
Baby Blue
Mexico
Solza
Nekoc Bom Zbral Pogum
Zate Slovenija

1992 - Zaspi Pri Meni Nocoj
Tebi
Ne Bom Ti Lagal
Zbudi Me
Ne Reci Ne
Nocoj Se Bom Napil
Noc Kot Amerika
Zaspi Pri Meni Nocoj
Daj Povej
Columbia Caffe
Podajmo Si Roke

1993 - Ko Si Na Tleh
Ko Si Na Tleh
Ti In Jaz
Tvoja Zvezda
Lagala Si Mi
Metulj
Desperado
Pusti Sanje Mi
Vse Kar Zelim
Zogo Imam
Nimam Casa Zate
Heroja
__________________________________________
__________________________________________
    
__________________________________________

__________________________________________
1993 - Dreams
All I Need Is You
Butterfly
Desperado
Got No Time
Heros For The Night
Save This Dream For Me
Shine On Me
Tell Me Where I Stand
When You´Re Feeling Down
You And I

1995 - Potepuh
Potepuh
Ko Si Na Tleh
Ne Bom Ti Lagal
Bolecina
Pusti Sanje Mi
Vse Je Moje
Ne Bom Te Pustil Same Nocoj
Poklici Me Nocoj
Vse Kar Zelim
Iscem Te
Metulj
Like A Clown

1996 - Instrumental
Volk Samotar
Na Bozicno Noc
Ko Si Na Tleh
Ti Mirno Spis
Potepuh
Zaspi Pri Meni Nocoj
Nimam Casa Zate
Ne Bom Ti Lagal
Z Vetrom
Pusti Sanje Mi
Ko Te Ni
Ti In Jaz
Ne Reci Ne
Poklici Me Nocoj

1996 - Volk Samotar
Volk Samotar
Ti Cudezna Si
Ko Te Ni
Sama Si
Kriz
Reci Mi
Kolo
Z Vetrom
Kadar Sem S Tabo
Zivljenje Gre Naprej

1996 - Zatreskan Sem Vate
Zatreskan Sem Vate
Blizu Mene Zivis
Ti Mirno Spis
Odhajas Z Mavrico
Ko Te Ni
Kadar Sem S Tabo
Volk Samotar
Sama Si
Kriz
Ti Cudezna Si

1997 - Nebo Je Zalostno
Sonce Je Zaslo
Kdo Ti Je Ukradel Smeh
Vracam Se K Tebi
Kjer Je Sreca Tam Si Ti
Angel
Pijan
Tebe Bom Razvajal
Za Vekami
Ljubim Te
Hrepenenje Si

2001 - Prihajam Domov
Cerkev Domaca
Ko Si Na Tleh
Ne Bom Ti Lagal
Ne Lazem Ti
Poklici Me Nocoj
Prihajam Domov
Pusti Soncu Srce
Volk Samotar
Vse dolge noci
Zbogom
__________________________________________
__________________________________________
    
__________________________________________

__________________________________________
2002 - Vzhodno Od Raja I
Skrijem Te V Dlan
Metulja
Ugasli Vulkan
Ne Mores Vec
Na Dnu
Nikoli
Oblak
Vzletiva
Ali Ves
Hej Ti
Kdo Ve Zakaj
Polnoc

2005 - Najvecje Uspesnice Live
Ne Bom Ti Lagal
Prihajam Domov
Ko Si Na Tleh
Poklici Me Nocoj
Potepuh
Tebi
Na Bozicno Noc
Mexico
Podajmo Si Roke
Zbogom
Zate
Pogum
Vse Dolge Noci
Cerkev Domaca
Bolecina
Solza
Neko Noc

2010 - Best Of CD 1
Baby Blue
Angelina
Hasta La Vista
Lady Lady
Macho Macho
Marija Elena
Mi Gremo, Gremo
Na Bozicno Noc
Odhajam V Life
Pogum
Vse Doge Noci
Zate
Zbogom

2010 - Best Of CD 2
Cerkev Domaca
Enkrat S Teboj
Ne Bom Se Zenil
Ne Bom Ti Lagal
Neko Noc
Objemi Me
Plesiva Fandango
Podajmo Si Roke
Poklici Me Nocoj
Sedem Dni
Solza
Tebi
Zaspi Pri Meni Nocoj

2010 - Best Of CD 3
Ko Si Na Tleh
Pusti Soncu V Srce
Blizu Mene Zivis
Metulj
Ne Lazem Ti
Ne Mores Vec
Potepuh
Prihajam Domov
Pusti Sanje Mi
Stari Prijatelji
Volk Samotar
Zate Slovenija
Zatreskan Sem Vate

2010 - Petindvajset
Srce Iz Crepinj
Zate Zivim
O Ljubezni In O Sreci
Vihar
Ljubim Te
Ostani Moja Ne Odhajaj
Pepelka
Ne Joci
S Sabo Se Borim
Poletje V Tebi
Dum, Dum, Dum
Zate Slovenija
Pika Na I
__________________________________________
__________________________________________
    
__________________________________________
Category: Diskografija | Views: 945 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Pop Design | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |