Thursday, 2022-07-07, 7:02 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » October » 12 » Duo Moderato - Diskografija (2000-2011)
3:59 PM
Duo Moderato - Diskografija (2000-2011)

_________________________________________
_________________________________________
2000 - Milkano
2006 - Igra Za Dvoje
2008 - Intima
2011 - Dance For Two
_________________________________________
2000 - Milkano
Milkano (Instr)
Ajde Jano 
Cocek 
Kosovka 
Dema Devla 
Karanfile 
Ja Vstretil Vas 
Nizamski Rastanak
Milkano
Oj Devojko
Sto Se Bar Ne Pokrijes Kad Spavas

2006 - Igra Za Dvoje
Pascui Calul Pe Razoare-Igra Za Dvoje
Bojarka
Oj Devojko Duso Moja (Gost Oliver Njego)
Petrija
Love Secret-Ljubavna Tajna (Slobodan Trkulja)
Mislim Da Ne Znas (Govori Branislav Lecic)
Svilen konac
Vranjanski Cocek
Nad Beogradom
Cardas
Igra Za Dvoje (Remix By Chombe)

2008 - Intima
Kosovski Bozuri
Bojarka
Sevdah Kolo
Rumunska Pesma
Ulazak U Harem
Lament
Curo Draga
Zonke Mori Zonke
Cocek
Nikolajska Zvona
Intimna
Kosovski Bozuri (Rmx By Chombe)

2011 - Dance For Two
Dance For Two
Bojarka
Zonke Mori Zonke
Sevdah Kolo
Svilen Konac
Love Secret
Vranjanski Cocek
Lament
Over Belgrade
Arabesque
Cardas
Dance For Two (Remix)
_________________________________________
_________________________________________
   
_________________________________________
Category: Diskografija | Views: 923 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Duo Moderato | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |