Thursday, 2022-07-07, 8:17 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » October » 16 » Twins - Diskografija (1993-2007)
5:45 PM
Twins - Diskografija (1993-2007)

___________________________________________________
Twins - Diskografija (1993-2007) 1.Deo - 2.Deo
___________________________________________________
1993 - Stranac
1995 - Da Li To Vidi Bog
1997 - Palim Se Na Suze
1998 - TwinsologY
1999 - Etnomaniak
2000 - Ranjeni Lav
2001 - Adam Ili Eva
2002 - Mixomania
2003 - Twinsomnia
2005 - Best Of Volume 1
2007 - Best Of Volume 2
___________________________________________________

___________________________________________________
1993 - Stranac
Strele Ljubavi
Led
Stranac
Suzana
Djana
1200 Noci
Nar S Juga
Balada
Mir

1995 - Da Li To Vidi Bog
Kolumbo
Zemlja Magije
Da Li To Vidi Bog
Tuga Velika
Milena
Twins
Marijana
Moja Mala Na Popravnom Pala
Snaga Ljubavi
Nekad Se Javi

1997 - Palim Se Na Suze
Ja Bih Sa Tobom
Bube U Glavi
Palim Se Na Suze
Trideset Dana Robije
Hocu Te Za Sebe Baby
Dobra Trava
More Tuge
Kondom
Volim Te
Ti I Ja

1998 - TwinSologY
Intro
Za Tebe
Kriva Sam
Plavi Slon
Lazes Me
Cupi
Ona Je Kriva Za Sve
Zaboravi
Moja Bila Si
Gromovi
On
Slon (Remix)
Lazes Me (Remix)
Outro

1999 - Etnomaniak
Stari Panj
Plaza
Bure
Zaboravi, Zaboravi
Opa, Opa
Motori
Opet Sam Se Zaljubijo
Marija
Kad Si Ti Sa Drugom
Ako Si Njen

2000 - Ranjeni Lav
Noc U Beogradu
Sta Cu Tebi Ja
Amore Mio
Svi Mi Kazu
Ja Se Borim
O, Otkud To
Gastarbeiter
Ranjeni Lav
Arschloch
Kazanova
Leptir
Nocas Vino Pijem
Gastarbeiter V2
___________________________________________________
___________________________________________________
    
___________________________________________________

___________________________________________________
2001 - Adam Ili Eva
Eva
Zena Mafija
Malena
Fenix
Bili Smo Par
Zbog Tebe
Kraljica
Pancer
Beli Hleb I Crni Grozd
Moj Novi Rodendan
Vuk
Fatamorgana
Nije Ti Trip
Propalica
Jungle Twins

2002 - Mixomania
Vamos A Bailar (Balkanspanglish Mix)
Vamos A Bailar (Original Radio Mix}
Vamos A Bailar (Dj Hypnotic Club Remix}
Vamos A Bailar (Dj Simple & Dj Toxic Remix}
Vamos (Intro Energy 2002)
Vamos (Free Power Dj Team Video Mix)
Vamos (Electrostep Remix)
Vamos (Dj Smaxx Instrumental Mix)
Alabama (Intro Cybercountry)
Alabama (Extended Mix)
Alabama (Trance Mix)
Alabama (Small Faces House Remix)

2003 - Twinsomnia
Kad Tad
Magarac
Dzungla
Lako Ti Je Sa Mnom Bilo
Ko Te Ne Zna
Bacila Si Cini
Mali Mrav
Popio Sam Sve Sto Bese
Srecni Dobitnik
Milena Milena
Lako Ti Je Sa Mnom (Mix)

2005 - Best Of Volume 1
Crvenkapa
Stara Bagra
Alkohol U Venama
Eva
Opa, Opa
Ako Si Njen
Bili Smo Par
Stari Panj
Opet Sam Se Zaljubio
Panter
Kad Si Ti Sa Drugom
Motori
Malena
Amore Mio
Bure
Nocas Vino Pijem
Propalica

2007 - Best Of Volume 2
Jedino Ti
Lijander
Kad Tad
Magarac
Zaboravi
Plavi Slon
Palim Se Na Suze
30 Dana Robije
Ja Bi Sa Tobom Bio
Cupi
Alabama
Feniks
Zena Mafija
Beli Hleb Crni Grozd
Sta Cu Tebi Ja
Gastarbajter
Zaboravi Zaboravi
Bure Remix
Djurdjevdan
___________________________________________________
___________________________________________________
    
___________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 3816 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, twins | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2022 | Website builderuCoz |