Sunday, 2021-09-26, 12:50 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » September » 24 » Zana - Diskografija (1980-2006)
3:03 PM
Zana - Diskografija (1980-2006)

Zana - Diskografija (1980-2006) 1.Deo - 2.Deo
__________________________________________________
1980 - Nastavnice (Singl)
1981 - Leto (Singl)
1981 - Moj Deda (Singl)
1981 - Rege Za Pivsku Flasu
1982 - Dodirni Mi Kolena
1983 - Natrag Na Voz
1985 - Crvene Lale
1986 - Live (ORA Letenka)
1986 - Nocas Pevam Samo Tebi (Zana Nimani)
1987 - Otkinimo Nocas Zajedno
1988 - Vojna Posta
1989 - Nocni Voz Za Istanbul
1991 - Nisam, Nisam
1993 - Trazim
1994 - Modrice (Singl)
1995 - Zlatni Hitovi
1997 - Remixi (Singl)
1997 - Zanomanija
1998 - Uzivo CD 1
1998 - Uzivo CD 2
1999 - Prijatelji
2001 - 21
2006 - Kao Nekad
__________________________________________________

__________________________________________________
1980 - Nastavnice (Singl)
Nastavnice

1981 - Leto (Singl)
Leto

1981 - Moj Deda (Singl)
Moj Deda
Pepito Pantalone

1981 - Rege Za Pivsku Flasu
Jutro Me Podseca Na To
Lose Vesti
Proslost Me Prati Kao Duh
Noc
On
Misevi Beli, Celu Noc
Treci Jun
Dorucak U Krevetu
Ruzan San
Zabava
Rege Za Pivsku Flasu

1982 - Dodirni Mi Kolena
Majstor Za Poljupce
Bar Jednom Nedeljno
Camac Na Vodi
Noc U Satoru Uzdaha
Pricalica
Dodirni Mi Kolena
13 Je Moj Srecan Broj
Gledam Kroz Prozor
Via Amerika

1983 - Natrag Na Voz
Natrag Na Voz
Komplimenti
Jabuke I Vino (Duet Zeljko Bebek)
Psihicki
Nisi Vise Beba
Mladicu Moj
Probudi Me
Ujutro U Sedam
Osecam I Znam

1985 - Crvene Lale
Crvene Lale
Nikad Nedeljom
Pahulje
Sve Devojke
Gle,Gle
Jos Ovaj Dan
Do Neba
Daj Sve Od Sebe
A Boy Named Temptation

1986 - Live (ORA Letenka)
Leto
Pepito Pantalone
Natrag Na Voz
Sve Devojke
Noc U Satoru Uzdaha
Bar Jednom Nedeljno
Ujutro U Sedam
Gledam Kroz Prozor
Do Neba
Nikad Nedeljom
13 Je Moj Srecan Broj
Mladicu Moj
Nisi Vise Beba
Crvene Lale
Dodirni Mi Kolena
Majstor Za Poljupce
Jos Ovaj Dan
Pahulje

1986 - Nocas Pevam Samo Tebi (Zana Nimani)
Sto Ne Znam Gde Si Sad
Ljubim Te
Misko Zna
Hir
To Si Ti
Nocas Pevam Samo Tebi
Zacarat Cu Te
Bravo
Sanjam (Dok Kise Lutaju)

1987 - Otkinimo Nocas Zajedno
Skloni Se Kad Prolazim
Mesec Dana
O, Boze
Svi Su Tu
Otkinimo Nocas Zajedno
Vejte Snegovi
Drugarice Sa Cukarice
Da Li Cujes, Da Li Osecas
Cuj Dragi

1988 - Vojna Posta
Vojna Posta
Joj,Joj
Pijes Li Ti
U Cemu Je Stvar
Daleko Smo
Vlak
Ljubi Bliznjeg Svog
Ozenices Se Ti
Stadion

1989 - Nocni Voz Za Istanbul
Mis
Nocni Voz Za Istanbul
E Moj Doktore
Prvo Ljubav Onda Seks
Rukuju Se Rukuju
Kad Na Tebe Pomislim
Gospodar Uzdaha
Napravite Mostove

1991 - Nisam, Nisam
Nisam, Nisam... (Devojka Tvoga Druga)
Revolucija
Princ
Tesko Je...
Dani Fantastike
Mari
Kum
Jutarnja Pesma
Daj Mi Boze Drugo Ja
__________________________________________________
__________________________________________________
    
__________________________________________________

__________________________________________________
1993 - Trazim
Prica Se, Prica
Nemam Virus, Nemam Sidu
Da Li Znate Engleski
Nema, Nema
Pridji, Cik Mi Pridji
Iz Svake Flase
Ne Trazi Me
Trazim
Suncev Trag

1994 - Modrice (Singl)
Modrice
Gusti Su Gusti

1995 - Zlatni Hitovi
Gusti Su Gusti
Majstor Za Poljupce
Da Li Cujes, Da Li Osecas
Princ
Leto
Rukuju Se, Rukuju
Osecam I Znam
Kum
Vlak
Modrice
Jabuke I Vino
Ozenices Se Ti
Pica Se Prica
Nastavnice
Vejte Snegovi
Dodirni Mi Kolena
Jos Ovaj Dan
Iz Svake Flase
Vojna Posta
Nisam, Nisam

1997 - Remixi (Singl)
Modrice (Remix 97')
Gusti Su Gusti (Remix 97')

1997 - Zanomanija
Da Li Znas Da Te Volim
Kise Novembarske
Nije Sve Tako Crno
Ne Mogu Vise
Sama Sam
Bajo Bajo (Zna Te Svak)
Zelim Te
Sta Je To
Etno Geto
D.I.S.C.O.

1998 - Uzivo CD 1
Nije Sve Tako Crno
Princ
Da Li Cujes,Da Li Osecas
Leto
Majstor Za Poljupce
Nemam Virus,Nemam Sidu
Camac Na Vodi
Vojna Posta
Kum
Vlak
Vejte Snegovi
Ozenices Se Ti

1998 - Uzivo CD 2
Rukuju Se,Rukuju
Da Li Znas Da Te Volim
Jabuke I Vino
Iz Svake Flase
Modrice
Prica Se,Prica
Mladicu Moj
Nisam,Nisam Devojka Tvoga Druga
Dodirni Mi Kolena
Ne Mogu Vise
Sama Sam
Nije Sve Tako Crno
Sto A Sto

1999 - Prijatelji
Prijatelji
Dva
Kucica
Shofer
Zena
Balkanska
Mala
Pusti Me
Lovac Na Jastuku
40

2001 - 21
Kvaka
Video
A Ti Si
Devojcice
Raskrsnica
Suzavac
Peti Dan
Savrsen Zlocin
Ja Sam Kriva
Na Laznom Postolju

2006 - Kao Nekad
Nisam Andjeo Ja
Rane
Kosava
Znas Li Sta Je Ljubav
Da Si Moj
Mislim Na Tebe
Vejte Snegovi (Remix)
Dodirni Mi Kolena (Remix)
Rezervacija
Budi Fer
__________________________________________________
__________________________________________________
    
__________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1021 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Zana | Rating: 5.0/1
Total comments: 2
0
2 Zeljko   [Entry]
Potrebna obnova linka Zana 2 deo, i ako je moguće upload na turbobit, Hvala unapre

0
1 farkas   [Entry]

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |