Sunday, 2020-10-25, 2:36 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » October » 2 » Martin Krpan - Diskografija (1982-1992)
0:48 AM
Martin Krpan - Diskografija (1982-1992)

____________________________________
____________________________________
1982 - Martin Krpan (Bonbonjera)
1984 - Martin Krpan 2
1988 - Bogovi In Ovce
1991 - Bootleg (1985-1991)
1992 - Greatest Hits
____________________________________
1982 - Martin Krpan (Bonbonjera)
Prva
Slovan Karantan
Happy End
Celofan
Cicibanove Igracke
Eho
Po Ruski
Paranoja
Bonbonjera

1984 - Martin Krpan 2
Ti Nisi Nas
Mama, Tata
Ku-Ku
Oj, Le Naprej
Epur Si Muove
Sve Je Ljubav
Kje Si Zdaj
Jodl Funk
La-La-La
Naj, Naj

1988 - Bogovi In Ovce
Mali Bogovi
Nocoj Bomo Mi Prizgali Dan
Za Ljudi
Cuden Si Bil Ze Kot Otrok
Ovce
Da Te Ni
Z Glavo V Zid
Napacnega Cloveka Imate

1991 - Bootleg (1985-1991)
Crna Kitara
Spet Doma
S Prsti Mi Gres Skoz' Lase
Kdo Je Ta Pravi !
Mi Nikol' Ne Tarnamo, Mi Nikol' Ne Dvomimo
Unknown
Jumpin' Jack Flash
Black Magic Woman
Napacnega Cloveka Imate
Ovce
Mali Bogovi
Nocoj Bomo Mi Prizgali Dan
Unknown 2
Kar Je Staro, Se Novo Zdi
To Ni Politicen Song
Se Je Cas
Njen Trenutek Prihaja

1992 - Greatest Hits
Je V Siski Se Kaj Odprtega! (Od Visine Se Zvrti)
Njen Trenutek Prihaja (Od Visine Se Zvrti)
Se Je Cas (Od Visine Se Zvrti)
Kdo Je Ta Pravi! (Od Visine Se Zvrti)
Mi Nikol' Ne Tarnamo, Mi Nikol' Ne Dvomimo (Od Visine Se Zvrti)
Kar Je Staro, Se Novo Zdi (Od Visine Se Zvrti)
To Ni Politicen Song (Od Visine Se Zvrti)
Sovraznik Ne Spi (Od Visine Se Zvrti)
Od Visine Se Zvrti (Od Visine Se Zvrti)
Mali Bogovi (Bogovi In Ovce)
Nocoj Bomo Mi Prizgali Dan (Bogovi In Ovce)
Za Ljudi (Bogovi In Ovce)
Cuden Si Bil Ze Kot Otrok (Bogovi In Ovce)
Ovce (Bogovi In Ovce)
Da Te Ni (Bogovi In Ovce)
Z Glavo V Zid (Bogovi In Ovce)
Napacnega Cloveka Imate (Bogovi In Ovce)
____________________________________
____________________________________
    
____________________________________
Category: Diskografija | Views: 662 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Martin Krpan | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |