Sunday, 2021-09-26, 12:41 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » September » 29 » Tatjana Matejas Tajci - Diskografija (1990-2011)
3:19 AM
Tatjana Matejas Tajci - Diskografija (1990-2011)

_________________________________
_________________________________
1990 - Hajde Da Ludujemo
1990 - Hajde Da Ludujemo (Let's Go Crazy)
1990 - Let's Go Crazy (Maxi 45)
1991 - Bube U Glavi
1992 - Singlovi (1987 - 1992)
2004 - Zlatna Kolekcija
2011 - Najljepse Ljubavne Pjesme
+ Bonus Video
_________________________________
1990 - Hajde Da Ludujemo
Hajde Da Ludujemo
Let's Go Crazy

1990 - Hajde Da Ludujemo (Let's Go Crazy)
Hajde Da Ludujemo
Ti Nemas Prava Na Mene
Zauvek Devetnaest
Nema Vise Ljubavi
Nocas
Kraj Je, Baby
Moj Mali Je Opasan
Divlje Zvezdice
Generacijo Moja
Kad Se Mrzi I Voli

1990 - Let's Go Crazy (Maxi 45)
Hajde Da Ludujemo (Party Extended)
Let's Go Crazy (Jack Mix D.J. Got Crazy)
Let,S Go Crazy (Total Madness)
Moj Mali Je Opasan (Let's Twist Again)

1991 - Bube U Glavi
Smokvica
Bube U Glavi
Ti Nemas Snage
A Ja Ja
Ti Mi Odlazis
Srce Me Je Izdalo
Do Zore Pjevati
Boogie-Woogie Cipelice
Milion Godina
Gori Mi Pod Nogama
Padam U Nesvijest
Zasto Nema Sretnih Ljubavi
Hajde Da Ludujemo (Bonus)
Moj Mali Je Opasan (Bonus)
Dvije Zvijezdice (Bonus)

1992 - Singlovi (1987 - 1992)
Noc Od Kristala (Zadar Fest '87)
Kabala (Makfest '88)
Sedamnaest Mi Je Godina (Duet Hari Mata Hari)
Be My Baby
Pricas Bez Veze
Pazi Sta Radis (Duet Hari Mata Hari)
Pravim Se Da Te Ne Volim
Let's Go Crazy

2004 - Zlatna Kolekcija
Hajde Da Ludujemo
Moj Mali Je Opasan
Ti Nemas Prava Na Mene
Dvije Zvezdice
Zauvijek Devetnaest
Bube U Glavi
Milion Godina
Smokvica
Srce Me Je Izdalo
Ti Nemas Snage
Pravim Se Da Te Ne Volim
Generacijo Moja
Be My Baby
Let`s Go Crazy
Hajde Da Ludujemo (Party Extanded)
Sedamnaest Ti Je Godina ( Hari Mata Hari)
Noc Od Kristala

2011 - Najljepse Ljubavne Pjesme
Hajde Da Ludujemo
Smokvica
17 Mi Je Godina (Ft. Hari Mata Hari)
Kad Se Mrzi I Voli
Dvije Zvjezdice
Nocas
Milion Godina
Ti Mi Odlazis
Ti Nemas Prava Na Mene
Noc Od Kristala
Kraj Je, Baby
Nema Vise Ljubavi
Ti Nemas Snage
Srce Me Je Izdalo
Generacijo Moja
Pravim Se Da Te Ne Volim
Padam U Nesvjest
A Ja Ja
Bube U Glavi
Moj Mali Je Opasan (Let's Twist Again)

Bonus Video
Dvije Zvjezdice (Engleska Verzija)
Hajde Da Ludujemo (Eurosong 1990)
Moj Mali Je Opasan
Noc Mladog Mjeseca
Sedamnaest Ti Je Godina ( Hari Mata Hari)
Smokvica
Na Koncertu U Lisinskom 1987. Za Univerzijadu
_________________________________
_________________________________
    
_________________________________
Category: Diskografija | Views: 891 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Tatjana Matejas Tajci | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |