Sunday, 2021-09-26, 1:20 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » September » 25 » Pro Arte & Cobi - Diskografija (1969-2008)
3:15 PM
Pro Arte & Cobi - Diskografija (1969-2008)

Pro Arte & Cobi - Diskografija (1969-2008) 1.Deo - 2.Deo - 3.Deo
______________________________________________
1969 - Takav Je Zivot (Singl)
1970 - Dat Cu Sve (Singl)
1970 - Lola (Singl)
1970 - Pruzi Mi Ruku Ljubavi (LP)
1970 - Pruzi Mi Ruku Ljubavi (Singl)
1970 - Ti Srca Nemas (Singl)
1971 - Elena (Singl)
1971 - Pro Arte & Indexi U Bugarskoj
1971 - Tike-Tike-Tacke (Singl)
1971 - Zivot Mi Je Prazan (Singl)
1972 - Cokolino (Singl)
1972 - Dal Bi Ti (Singl)
1972 - Dolina Naseg Detinjstva (Singl)
1972 - Nemoj Draga Plakati (Singl)
1972 - Pusti Neka Suze Teku (Singl)
1972 - Tko Te Ljubi Dok Sam Ja Na Strazi (Singl)
1972 - Toplo Ljeto
1973 - Marina (Singl)
1973 - Pro Arte
1973 - Suzana (Singl)
1973 - Suze Same Teku (Cobi)
1974 - Cobi (Cobi)
1974 - Crvene Jabuke  (Singl)
1974 - Da Li Znas Kako Tvoja Majka Place (Singl)
1974 - Kad U Vojsku Podjem  (Singl)
1974 - Ova Tiha Noc (Singl) (Cobi)
1974 - Rekla Si Da Zimu Ne Volis
1974 - Sidji Sa Oblaka (Singl)
1974 - Takav Je Zivot
1975 - Jedna Mala Plava (Singl)
1975 - Kiseli Bomboni
1975 - Krokodilska Ljubav (Singl)
1975 - Vratija Se Barba Iz Amerike (Singl)
1976 - Djevojcica Tuznih Ociju (Singl)
1976 - Dodji Mala Da Ti Nesto Kazem (Singl)
1976 - Sjor Bepo Kapitan (Singl)
1976 - Zlatne Pjesme
1977 - 10
1977 - Baj, Lili, Baj (Singl)
1977 - Jasmina (Singl)
1978 - Haga Waga (Singl)
1978 - Janje Moje Crnog Oka (Singl)
1978 - Sjora Mande Lipo Piva (Singl)
1979 - Romanticno Srce (Singl)
1979 - Ti Si Moje Malo Mace (Cobi)
1981 - Cobi (Cobi)
1986 - Pola Pola
1990 - Pijan Od Ljubavi (Cobi)
1994 - Samo Hitovi
2000 - Cobi (Cobi)
2002 - Takav Je Zivot & Tuzna Su Zelena Polja
2008 - Zlatna Kolekcija CD 1
2008 - Zlatna Kolekcija CD 2
______________________________________________

______________________________________________
1969 - Takav Je Zivot (Singl)
Takav Je Zivot
Liza

1970 - Dat Cu Sve (Singl)
Dat Cu Sve
Ukrast Cu Te Mare

1970 - Lola (Singl)
Lola
Placem

1970 - Pruzi Mi Ruku Ljubavi (LP)
Takav Je Zivot
Ko Vjecnu Tugu Nosi
Prvi Covek
Dalki Moj
Bez Ljubavi
Pruzi Mi Ruke Ljubavi
Ostavljas Me Samog
Kako Da Ti Srce Poklonim
Uvjek Iste Stvari
Neka Svira Ova Muzika
Liza
Lola
Placem
Elena
Dat Cu Sve
Dolina Naseg Detinjstva
Nemoj Draga Plakati
Cokolino

1970 - Pruzi Mi Ruku Ljubavi (Singl)
Pruzi Mi Ruku Ljubavi
Kuce Su Ostale Prazne

1970 - Ti Srca Nemas (Singl)
Ti Srca Nemas
Kako Da Ti Kazem

1971 - Elena (Singl)
Elena
Sam Na Svijetu

1971 - Pro Arte & Indexi U Bugarskoj
Marina
Sam Na Svetu
Cokolino
Sve Ove Godine
Plima
Elena
Neko Te Voli
Toplo Leto
Lola
Predaj Se Srce
Svet U Kome Zivim
Ne Placi Mala

1971 - Tike-Tike-Tacke (Singl)
Tike Tike Tacke
Niko Niko

1971 - Zivot Mi Je Prazan (Singl)
Zivot Mi Je Prazan
Kako Da Ti Srce Poklonim

1972 - Cokolino (Singl)
Cokolino
Karolina

1972 - Dal Bi Ti (Singl)
Dal Bi Ti

1972 - Dolina Naseg Detinjstva (Singl)
Dolina Naseg Djetinstva
Ne Placi, Mari

1972 - Pusti Neka Suze Teku (Singl)
Pusti Neka Suze Teku
Zivot Je Hrpa Meda I Zita

1972 - Toplo Ljeto
Toplo Ljeto
Majka
Sa Mnom Plese Djevojka
Djevojka Sa Planine
Halo, Dodji Veceras
Slatke Noci
Strankinja
Nemoj Da Spavas
Hej, Ti Mala Slatka Lulu
Stari Dvorac

1973 - Pro Arte
Crvene Jabuke
Ima Netko
Kometa
Voli Me
Kraj Vatre Kamina
Moj Pradjed Je Pucao Iz Topa
Rasti Djevojcice
Poljubit Cu Te Ako Zelis Ti
Ispod Plavog Sesira
Daj Mi Malo Nade

1974 - Cobi (Cobi)
Ova Tiha Noc
Jos Nije Svrseno Sve
Hej,Ljubi Me Ti
Oklahoma
Dok Te Ljubim
Jedna Zena Ostavi Me
Nekada Moja Si Bila
Hojlarija Daja
Nasmijesi Se Marina
Ti Srca Nemas
Boom Boom
Moj Zivot

1974 - Da Li Znas Kako Tvoja Majka Place (Singl)
Da Li Znas Kako Tvoja Majka Place
Nikad, Nikad

1974 - Rekla Si Da Zimu Ne Volis
Samo Ona Zna
Daj Mi Svoj Dlan
Partizani
Duh Br 719417
Gdje Je Pjesma Koju Znas
Pokraj Rijeke
Tko Je Zvao
Stavi Ruke Oko Struka Mog
Nikada Nikada
Rekla Si Da Zimu Ne Volis

1974 - Takav Je Zivot
Lola
Placem
Elena
Dat Cu Sve
Pruzi Mi Ruku Ljubavi
Dolina Naseg Detinjstva
Nemoj Draga Plakati
Cokolino
Takav Je Zivot
Sam Na Svijetu
Tike-Tike Tacke
Toplo Ljeto
______________________________________________
______________________________________________
    
______________________________________________

______________________________________________
1972 - Nemoj Draga Plakati (Singl)
Nemoj Draga Plakati
Strankinja

1972 - Tko Te Ljubi Dok Sam Ja Na Strazi (Singl)
Tko Te Ljubi Dok Sam Ja Na Strazi
Toplo Ljeto

1973 - Marina (Singl)
Marina
Cin Cin

1973 - Suzana (Singl)
Suzana
Tuzna Su Zelena Polja

1973 - Suze Same Teku (Cobi)
Suze Same Teku
Bolje Ista Nego Nista

1974 - Crvene Jabuke  (Singl)
Crvene Jabuke
Moj Pradjed Je Pucao Iz Topa

1974 - Kad U Vojsku Podjem  (Singl)
Kad U Vojsku Podjem
Sin Plavog Pingvina

1974 - Ova Tiha Noc (Singl) (Cobi)
Ova Tiha Noc
Nekada Moja Si Bila

1974 - Sidji Sa Oblaka (Singl)
Sidji Sa Oblaka
Andjela Ne Budi Tuzna

1975 - Jedna Mala Plava (Singl)
Jedna Mala Plava
Stavi Ruke Oko Struka Mog

1975 - Kiseli Bomboni
Rodoljub I Banane
Slika I Prilika
Hobi
Sesto Culo
Klan
Recovi O Lovi
Krokodilska Ljubav
Biti Ili Ne Biti

1975 - Krokodilska Ljubav (Singl)
Krokodilska Ljubav
Zivot Je Tombola

1975 - Vratija Se Barba Iz Amerike (Singl)
Vratija Se Barba Iz Amerike
Rekla Si Da Zimu Ne Volis

1976 - Djevojcica Tuznih Ociju (Singl)
Djevojcica S Tuznim Ocima
Ne Mogu Nikog Voljeti Poslije Tebe

1976 - Dodji Mala Da Ti Nesto Kazem (Singl)
Dodji Mala Da Ti Nesto Kazem
Ti Si Moje Cudo

1976 - Sjor Bepo Kapitan (Singl)
Sjor Bepo Kapitan
Gdje Je Pjesma Koju Znas

1976 - Zlatne Pjesme
Sjor Bepo Kapitan
Ne Mogu Nikog Voljeti Poslije Tebe
Samo Jednom
Djevojcica S Tuznim Ocima
Tuzno Placem Kucu Ostavljam
Vratija Se Barba Iz Amerike
Jedna Mala Plava
Zivot Je Tombola
Da Li Znas Kako Tvoja Majka Place
Nikada Nikada

2000 - Cobi (Cobi)
Vrijeme Posteno
Ja Sam Ti Sve Oprostio
Na Svoj Nacin
Vjerovala Ili Ne
Sto Te Nema Kraj Mene
Neka Vjetar Ti Prica
Gdje Ste Nocas Prijatelji
Nosena Vjetrom Maestrala
Harmonika Je Svirala
A Ko Ce Znati
Gdje Ljubav Umire
Bez Panike
Za Nju Ne Pjevam Vise

2008 - Zlatna Kolekcija CD 1
Lola
Jedna Mala Plava
Nemoj Draga Plakati
Kako Da Ti Srce Poklonim
Andjela Ne Budi Tuzna
Dodji Mala Da Ti Nesto Kazem
Pusti Neka Suze Teku
Jasmina
Crvene Jabuke
Dolina Naseg Djetinjstva
Sam Na Svijetu
Tuzna Su Zelena Polja
Sidji Sa Oblaka
Toplo Ljeto
Rekla Si Da Zimu Ne Volis
Ti Srca Nemas
Takav Je Zivot
Elena
Kraj Vatre Kamina
Tuzno Placem, Kucu Ostavljam
Ne Govori Nista Nocas
Janje Moje Crnog Oka

2008 - Zlatna Kolekcija CD 2
Vratija Se Barba Iz Amerike
Sjor Bepo Kapitan
Ukrast Cu Te, Mare
Sjora Mande Lipo Piva
Tike, Tike, Tacke
Cokolino
Niko, Niko
Suzana
Moj Pradjed Je Pucao Iz Topa
Tko Te Ljubi Dok Sam Ja Na Strazi
Liza
Sin Plavog Pingvina
Haga-Waga
Nema Nista Medju Nama
Ne Placi, Mari
Karolina
Placem
Prvi Covjek
Romanticno Srce
Znaj Da Rusis Moje Sne
Povratak
Nosena Vjetrom Maestrala
______________________________________________
______________________________________________
    
______________________________________________

______________________________________________
1977 - 10
Bicikl Poni
Ljubav Nije Kaput Da Se Nosi
Ne Daju Mi Da Te Volim
Postar
Snivaj
Kristina
Dobra Djevojka
Nisi Vise Kao Sto Si Bila
Jasmina
Ruzo Moja Mala

1977 - Baj, Lili, Baj (Singl)
Baj, Lili, Baj
Kad Mi Opet Dodjes

1977 - Jasmina (Singl)
Jasmina
Snivaj

1978 - Haga Waga (Singl)
Haga Waga
Reci Tati Rodjena

1978 - Janje Moje Crnog Oka (Singl)
Janje Moje Crnog Oka
Bicikl Poni

1978 - Sjora Mande Lipo Piva (Singl)
Sjora Mande Lipo Piva
Gospodjice Fraulajn

1979 - Romanticno Srce (Singl)
Romanticno Srce
Znaj Da Rusis Moje Sne

1979 - Ti Si Moje Malo Mace (Cobi)
Hvala Ti
Zagrli Me Jako
Ne Govori Nista Nocas
Namigni Mi Jednom
Moja Mati
Ja Sam Student I Studiram
Ti Si Moja Fiks Ideja
Tata Ti Si Glavni
Kroz Vatru I Plam
Ti Si Moje Malo Mace

1981 - Cobi (Cobi)
Vrijeme Posteno
Ja Sam Ti Sve Oprostio
Na Svoj Nacin
Vjerovala Ili Ne
Sto Te Nema Kraj Mene
Neka Vjetar Ti Prica
Gdje Ste Nocas Prijatelji
Nosena Vjetrom Maestralka
Harmonika Je Svirala
A Ko Ce Znati
Gdje Ljubav Umire
Bez Panike
Za Nju Ne Pjevam Vise

1986 - Pola Pola
Nece Srce
Da Li Znas Kako Tvoja Majka Place
Aoj Sasa, Duso Nasa
Placem
Poludio Sam Za Tobom
Lola
Ljubav Je Lutkice, Balon Sapunice
Elena
Tuzna Su Zelena Polja
Orasi I Med

1990 - Pijan Od Ljubavi (Cobi)
Zbogom Zivote
Ne Vracam Se Gdje Sam Bio
Pijan Od Ljubavi
Od Ljubavi Ako Umrem
Tri Srca Bi Bilo Malo
Da Te Barem Nisam Sreo
Od Kada Si Ljubav Moja
Ne Izlazi Sunce Zlatno
Zute Ruze, Vrele Suze
Ivo, Ivane

1994 - Samo Hitovi
Takav Je Zivot
Pruzi Mi Ruku Ljubavi
Lola
Sam Na Svijetu
Placem
Prvi Covjek
Elena
Dolina Naseg Djetinstva
Tike Tike Tacke
Niko Niko
Cokolino
Nemoj Draga Plakati
Toplo Ljeto
Tuzna Su Zelena Polja
Crvene Jabuke
Da Li Znas Kako Tvoja Majka Place
Jedna Mala Plava
Jasmina
Ti Si Moje Malo Mace

2002 - Takav Je Zivot & Tuzna Su Zelena Polja
Lola
Placem
Elena
Dat Cu Sve
Pruzi Mi Ruku Ljubavi
Dolina Naseg Detinjstva
Nemoj Draga Plakati
Cokolino
Takav Je Zivot
Sam Na Svijetu
Tike-Tike Tacke
Toplo Ljeto
Tuzna Su Zelena Polja
Andjela, Ne Budi Tuzna
Zivot Je Hrpa Meda I Zita
Cin-Cin
Suzana
Pusti Neka Suze Teku
Ne Placi Mari
Marina
Sidji Sa Oblaka
Karolina
Tko Te Ljubi Dok Sam Ja Na Strazi
______________________________________________
______________________________________________
    
______________________________________________
Category: Diskografija | Views: 896 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Pro Arte, Cobi | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |