Wednesday, 2020-08-12, 7:12 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » September » 30 » Tose Proeski - Diskografija (1997-2011)
0:12 AM
Tose Proeski - Diskografija (1997-2011)

________________________________________________
Tose Proeski - Diskografija (1997-2011) 1.Deo 2.Deo - 3.Deo
________________________________________________
1997 - Singl
1998 - Singl I
1998 - Singl II
1999 - Nekade Vo Nokta
1999 - Singl
2000 - Singl
2000 - Sinot Bozji
2001 - 1200 Milja
2001 - Singl
2002 - Ako Me Pogledas U Oci
2002 - Ako Me Poglednes Vo Oci (Mak.Izdanje)
2004 - Dan Za Nas
2004 - Den Za Nas CD 1 (Mak.Izdanje)
2004 - Den Za Nas CD 2 (Mak.Izdanje)
2004 - Singl
2005 - Pratim Te
2006 - Bozilak
2006 - Po Tebe (Mak.Izdanje)
2007 - Igra Bez Granica
2007 - Igri Bez Granici
2007 - Poslednji Intervju (Tose Proeski 15.10.07)
2008 - Hitovi
2008 - The Platinum Collection CD 1
2008 - The Platinum Collection CD 2
2009 - The Hardest Thing
2009 - Ultimate Collection CD 1
2009 - Ultimate Collection CD 2
2010 - Jos Uvijek Sanjam Da Smo Zajedno CD 1
2010 - Jos Uvijek Sanjam Da Smo Zajedno CD 2
2011 - So Ljubov Od Tose
2011 - The Best Of 2
________________________________________________

________________________________________________
1997 - Singl
Pusti Me

1998 - Singl I
Skrsi Me

1998 - Singl II
Ostani Do Kraj (Singl Version)

1999 - Singl
Morska Zvezdo

2000 - Singl
Solzi Pravat Zlaten Prsten

2001 - 1200 Milja
1200 Milja (Goca I Tose)
1200 Milja (Goca I Tose) (Makedonska Verzija)

2001 - Singl
Pomozi Mi (Tose & Karolina)

2002 - Ako Me Pogledas U Oci
Ako Me Pogledas U Oci
Soba Za Tugu
Cini
Hold Me Tight
Jos Jedan Stepenik
Na Mesto Zlocina
Limenka
Ledena
Meni Hvala Nijedno
Luda Mala
Limenka (Club Mix)

2004 - Dan Za Nas
Zvezdo Severnice
Kad Varas Ti
Zena Balkanska
Ima Li Dan Za Nas
Kazem Lejdi
Nikada
Cija Si
Life
Pogledaj U Mene
San Egzotican
Oprosti
Sto Si Otisla
Hej Plavooka, Hej Bosonoga
Kad Srce Plati Stari Dug

2004 - Singl
Oj Devojce Ti Tetovsko Jablce (Tose & Synthesis)

2005 - Pratim Te
Pratim Te
Zao Mi Je Zao
Rane Na Usnama
Cujes Li
Mala
Jedina
Lose Ti Stoji
Ko Ti To Grize Obraze
Poljsko Cvece
Naj Naj
Za Ovoj Svet
Lagala Nas Mala (Sa Tonijem Cetinskim)
This World
Krajnje Vrijeme (Sa Anjom Rupel)

2006 - Bozilak
Bor Sadila Moma
Se Posvrshi Ser
Ako Odam Vo Bitola
Jovano, Jovanke
Kalesh Anga
More Sokol Pie
Ne Si Go Prodavaj Koljo Ciflikot
Si Zaljubiv Edno Mome
Uchi Me Majko, Karaj Me
So Maki Sum Se Rodil
Dejgidi Ludi Mladi Godini
Nazalena Nevesta
Zajdi, Zajdi Jasno Sonce
Majka Na Marika

2007 - Igra Bez Granica
Pola Duse Pola Srca
Vezi Me Za Sebe
Ubijas Me Usnama
Boze Brani Je Od Zla
Mjesecina
Igra Bez Granica
Dal Si Sretnija
Najlepse Moje
Sreco Ne Krivi Me
Volim Osmjeh Tvoj
Jos I Danas Zamirisi Tresnja
Ostala Si Uvijek Ista
Srce Nije Kamen
Nesanica
Nesanica (Remix)

2007 - Poslednji Intervju (Tose Proeski 15.10.07)
Posljedno Intervju...

2008 - Hitovi
Ako Me Pogledas U Oci
Pratim Te
Cija Si
Rane Na Usnama
Vo Kosi Da Ti Spijam
Soba Za Tugu
Dan Za Nas
Pogledaj U Mene
Lose Ti Stoji
Jedina
Mala
Jos Jedan Stepenik
Lady
Zao Mi Je
Lagala Nas Mala
Zajdi, Zajdi
Life
Izlazi Me
Moj Dilbere
Pomozi Mi
________________________________________________
________________________________________________
   
________________________________________________
________________________________________________
1999 - Nekade Vo Nokta
Eh, Da Sum Zlato
Usni Na Usni
Pusti Me
Ostani Do Kraj
Sonce Vo Tvoite Rusi Kosi
Pobegni
Ruski Rulet
Posle Dozd Doaga Sonce
Tvoite Baknezi Na Moite ...
Skrsi Me
Go Molam Neboto

2000 - Sinot Bozji
Sinot Bozji
Nemir
Nokna Mora
Vo Kosi Da Ti Spijam
Kazna Moja Si Ti
Izlazi Me Uste Ednas
Iluzija
Solzi Pravat Zlaten Prsten
Tajno Moja

2002 - Ako Me Poglednes Vo Oci (Mak.Izdanje)
Ako Me Poglednes Vo Oci
Soba Za Taga
Magija (Tose & Esma)
Hold Me Tight
Uste Edna Skala
Mesto Na Zlostorot
Limenka (MK)
Studena
Nemas Ni Blagodaram
Limenka (Remix) (MK)

2004 - Den Za Nas CD 1 (Mak.Izdanje)
Zvezda Severnica
Me Sakas So Zborovi
Zena Balkanska (Duet Synthesis)
Ima Li Den Za Nas
Velam Lejdi
Nikada
Cija Si
Life

2004 - Den Za Nas CD 2 (Mak.Izdanje)
Daleku Od Mene
Son Egzoticen
Ljubena
Zosto Otide
Angel Si Ti
Hej Sinooka, Hej Bosonoga
Parce Od Evropa
Go Lazam Sekoj Nov Refren

2006 - Po Tebe (Mak.Izdanje)
Po Tebe
Zao Mi Je
Rani Na Usnite
Slusas Li
Malechka
Gromovi Na Dusata
Loso Ti Stoi
Koj Li Ti Grize Obrazi
Polsko Cvekje
Naj Naj
Za Ovoj Svet
Lagala Nas Mala (Toni Cetinski)
This World
Krajnje Vrijeme (Anja Rupel)
Skrajni Cas (Anja Rupel)

2007 - Igri Bez Granici
Dusa Ostana
Nikoj Kako Tebe Ne Baknuva
Boze, Cuvaj Ja Od Zlo
Mesecina
Igri Bez Granici
Srekna Li Si Ti
Najdraga Moja
Jas Ne Sum Vinoven
Cresa

2008 - The Platinum Collection CD 1
Cija Si
Lagala Nas Mala [Duet Tony Cetinski]
Ko Ti To Grize Obraze
Ako Me Pogledas U Oci
Volim Osmijeh Tvoj [Duet Antonija Sola]
Mjesecina
Najlepse Moje
Ostala Si Uvijek Ista
Pola Duse, Pola Srca
Ubijas Me Usnama
Ima Li Dan Za Nas
Nikada
Pogledaj U Mene
Sto Si Otisla
Zvjezdo Sjevernice
Jos Jedan Stepenik
Oprosti
Kad Srce Plati Stari Dug
Limenka
Luda Mala

2008 - The Platinum Collection CD 2
Srce Nije Kamen
Krajnje Vreme
Pratim Te
Ledena
Nesanica
Dal' Si Sretnija
Sreco Ne Krivi Me
Igra Bez Granica
Vezi Me Za Sebe
Boze Brani Je Od Zla
Kazem Lejdi
Life
San Egzotican
Soba Za Tugu
Kad Varas Ti
Na Mesto Zlocina
Hej Plavonoga, Hej Bosonoga
Cini
Meni Hvala Nijedno
________________________________________________
________________________________________________
   
________________________________________________
________________________________________________
2009 - The Hardest Thing
Aria Feat. Gianna Nannini
The Hardest Thing
Beautiful To Me
Guilty
Glide
Don't Hurt The Ones You Love
Separate Ways
Forever In A Day
My Little One Feat. Kristijan
Aria

2009 - Ultimate Collection CD 1
Najljepse Moje
Volim Osmjeh Tvoj (Duet Antonija Sola)
Ostala Si Uvjek Ista
Cija Si
Ima Li Dan Za Nas
Ako Me Pogledas U Oci
Nikada
Luda Mala
Mjesecina
Pogledaj U Mene
Kad Srce Plati Stari Dug
Pola Duse, Pola Srca
Oprosti
Zvjezdo Sjevernice
Ubijas Me Usnama
Sto Si Otisla
Jos I Danas Zamirisi Tresnja
Limenka
Jos Jedan Stepenik

2009 - Ultimate Collection CD 2
Igra Bez Granica
Vezi Me Za Sebe
Ledena
Dal' Si Sretnija
Srce Nije Kamen
Sreco, Ne Krivi Me
San Egzotican
Nesanica
Kad Varas Ti
Hej Plavooka, Hej Bosonoga
Boze Brani Je Od Zla
Na Mesto Zlocina
Hold Me Tight
Cini (Duet Esma Redzepova)
Soba Za Tugu
Kazem Lejdi
Meni Hvala Nijedno
Life
Zena Balkanska

2010 - Jos Uvijek Sanjam Da Smo Zajedno CD 1
Jos Uvijek Sanjam Da Smo Zajedno
Aki Rakimovski - Kasno Je Za Sve
Kaliopi - Zasekogas
Bojan Marovic - Budi Dobra Prema Sebi
Tony Cetinski - Zajedno
Nina Badric - Znam Te Ja
Jelena Tomasevic - Gde Da Odem Da Te Ne Volim
Boris Novkovic - Vracam Se
Elena Risteska - A Mozevme

2010 - Jos Uvijek Sanjam Da Smo Zajedno CD 2
Kasno Je Za Sve
Zasekogas
Budi Dobra Prema Sebi
Zajedno
Znam Te Ja
Gde Da Odem Da Te Ne Volim
Vracam Se
A Mozevme

2011 - So Ljubov Od Tose
Nasloni Glavu Na Moje Rame
You Light Up My Life
Can You Feel The Love Tonight
Nothing Else Matters
Yesterday
Is This Love
Carrey
Jesus To A Child
Soldier Of Fortune
Sorry Seems To Be The Hardest Word
Here I Go Again
How Could I
Hello
Fragile
Bed Of Roses

2011 - The Best Of 2
Igra Bez Granica
Srce Nije Kamen
Jos Uvijek Sanjam Da Smo Zajedno
Vezi Me Za Sebe
Sreco Ne Krivi Me
Ubijas Me Usnama
Najljepse Moje
Lose Ti Stoji
Nesanica
Ostala Si Uvijek Ista
Mala
Kad Srce Plati Stari Dug
Zvezdo Severnice
Zao Mi Je
Za Ovaj Svet
Kales Bre Andjo
So Maki Sum Se Rodil
________________________________________________
________________________________________________
   
________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1284 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Tose Proeski | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |