Sunday, 2021-09-26, 12:11 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » September » 22 » Jasna Zlokic - Diskografija (1983-2010)
1:23 AM
Jasna Zlokic - Diskografija (1983-2010)
_______________________________________
Jasna Zlokic - Diskografija (1983-2010)
_______________________________________
1983 - Pusti Me Da Prodjem
1984 - Skitnica
1984 - Skitnica (Singl)
1985 - Vjeruj Mi
1987 - Ja Sam Ti Jedini Drug
1988 - Lutajuce Srce
1989 - Vrijeme Je Uz Nas
1990 - Kad Odu Svi
1990 - Tiho Sviraj Pjesmu Ljubavnu
1992 - Bez Predaha (29 Hita)
1993 - Nisam Ti Se Tugo Nadala
1996 - Sunce Moga Neba
1997 - Sve Ove Godine
1999 - Zena Od Mota
2002 - Putevima Vjetra
2004 - Best Of 1990 - 2004
2006 - Ljubavni Parfemi
2007 - Zlatna Kolekcija CD 1
2007 - Zlatna Kolekcija CD 2
2010 - Dueti
_______________________________________
_______________________________________
1983 - Pusti Me Da Prodjem
Pusti Me Da Prodjem
Ostavi Trag
Proljetni San
Ti Me Ne Voli
Ne Vjeruj Pjesmi U Snu
Ne Znam Koji Vjetar Puse
Negdje Daleko
Moj Zorane
U Tom Grubom Svijetu
Ukradi Malo Vremena I Za Nas
 
1984 - Skitnica
Skitnica
Pusti Me Da Prpdjem
Ostavi Trag
Pproljetni San
Ti Me Ne Volis
Ne Vjeruj Pjedmi U Snu
Ne Znam Koji Vjetar Puse
Negdje Daleko
Moj Zorane
U Tom Grubom Svijetu
Ukradi Malo Vremena I Za Nas
 
1984 - Skitnica (Singl)
Skitnica
Ostavi Trag
 
1985 - Vjeruj Mi
Moj Andjele
Moje Milo
Vjeruj Mi
Kad Zaboravis Sve
Brodovi I Psi
Idi, Dobro Je
Nikad Vise Te Jeseni
Zagrebacka Zima
Ne Daj Mi Da Odem
Pjesmo Moja
 
1987 - Ja Sam Ti Jedini Drug
Hiljadu Godina
Kad Bi Moglo Jednostavno
Ja Sam Ti Jedini Drug
Iza Tudih Prozora
Sacuvajmo Snove
Noc Punog Mjeseca
Tako Je Slatko
Svjetiljka Djetinjstva
Pismo
Ne Budi Me U Ponoc
 
1988 - Lutajuce Srce
Lutajuce Srce
Meni Je Sreca Okrenula Ledja
Tugo Moja
Mama
Idi Suzo
Staro Vino
Ja Putujem
Duga Je Noc
Imas Me Na Duti
Prastam Ti Ljubavi
Noc I Dan
Probudi Me U Svitanje
 
1989 - Vrijeme Je Uz Nas
Sve Ove Godine
Vrijeme Je Uz Nas
Pamti Nas Sretne
Ne Ljubi Sanjara
Kad
Na Obali
Bjezite Suze
Pogrijesila Sam
Dvoje
Sve Su Nam Uzeli
 
1990 - Kad Odu Svi
Jedna Ladja Morem Plovi
Adio I Pisi Mi
Da Te Barem Nisam Srela
Kad Odu Svi
Okreni Drugu Stranu
Ja Bez Tebe Nemam Srece
Zapjevaj Mi Ispod Glasa
On Mi Treba Do Neba
Ne Trazi Me
Lagala Bih
_______________________________________
_______________________________________
    
_______________________________________
_______________________________________
1990 - Tiho Sviraj Pjesmu Ljubavnu
Tiho Sviraj Pjesmu Ljubavnu
Dodji U Mali Caffe
Zasto Je Kraj
Kise Jesenje
Djeca Sto Se Vole
Idi Sad
Arriva Il Marinero
Kada Umire Poeta
Probudi Me U Sedam
Ponekad Mi Treba
 
1992 - Bez Predaha (29 Hita)
Mix 1
Mix 2
 
1993 - Nisam Ti Se Tugo Nadala
Nisam Ti Se Tugo Nadala
Dalmacijo, Gospino Si Dite
Crno Vino, Crne Oci
Hvala Ti
Sto Bih Ja Da Tebe Nema
Tuzna Je Nedjelja
Tako Mi Je Kako Mi Je
A Sad Adijos
Sto Ce Meni Pjesme Tihe
Sve Moje Ljubavi Zive U Tebi
 
1996 - Sunce Moga Neba
Dio Mog Sjecanja
Zene Zaljubljene
Sve Sam Ti Suze Ja Oprostila
Bala, Bala
Teske Su Rici Pale Duso
Nama Samo Ljubav Treba
Sunce Moga Neba
Tebe Imam Ja
Zivjeti Cu Za Dane Radosti
Himna Ljubavi
 
1997 - Sve Ove Godine
Skitnica
Povedi Me
Nina, Nina
Ne Znam Koji Vjetar Puse
Na Obali
Pismo
Sve Ove Godine
Pjesmo Moja
Pusti Me Da Prodjem
Adio Bella
Kad Odu Svi
Vjeruj Mi
Jedna Ladja Morem Plovi
Dodji U Mali Kafe
Tiho Sviraj Pjesmu Ljubavnu
Zagrebacka Zima
Lutajuce Srce
Tu T'en Vas
 
1999 - Zena Od Mota
Dobro Mi Je
Samo Se Jednom Zivi
Ostavi More
Grijeh I Suze
Srce Na Srcu
Zena Od Mota
Ako Spava
Zar Ti Više Nizta Ne Znacim
Sreca Moja, Zlato Moje
Kad Zavonja Proculice
 
2002 - Putevima Vjetra
Noc Dolazi
Ja Moram Pobijediti Sve
Nikad Nisam Znala (Da Si Me Volio)
Znao Je Da Ljubi Krivu
Ne Bih Ti Vise Dopustila
Moj Jedini Grij
U Restoranu Pokraj Save
Putevima Vjetra
Svatko Za Sebe
Uzeja Bi Me
_______________________________________
_______________________________________
    
_______________________________________
_______________________________________
2004 - Best Of 1990 - 2004
Dalmatino Povisu Pritrujena
Ako Ljubav Nebo Zna
Putevima Vjetra (Unplugged)
Putevima Vjetra
Teske Su Rici Pale Duso
Zivjeti Cu Za Dane Radosti
Nisam Ti Se Tugo Nadala
Ja Moram Pobijediti Sve
Moj Jedini Grij
Ako Spava
Noc Dolazi
Srce Na Srcu
Ostavi More
Kad Zavonja Proculice
Uzeja Bi Me
 
2006 - Ljubavni Parfemi
Zime, Ljeta, Jeseni
Soba 210
A Covik Poludi
Tamo Gdje Dises
Ne Mogu Te Zaboravit
Tisinama
Korak Do Raja
Ne Bih Ti Vise Dopustila (Unplugged)
Slike Iz Albuma (Ljubavni Parfemi)
Izbrisano Ime
 
2007 - Zlatna Kolekcija CD 1
Skitnica
Adio Bella
Pjesmo Moja
Kad Odu Svi
Ja Sam Ti Jedini Drug
Ukradi Malo Vremena I Za Nas
Moj Andjele
Nikad Vise Te Jeseni
Pismo
Lutajuce Srce
Idi Sad
Povedi Me
Noc I Dan
Ostavi Trag
Sve Ove Godine
Probudi Me U Svitanje
U Tom Grubom Svijetu
Teske Su Rici Pale, Duso
Dalmatino, Poviscu Pritrujena
Ne Budi Me U Ponoc
 
2007 - Zlatna Kolekcija CD 2
Na Obali
Ne Znam Koji Vjetar Puse
Nina, Nana
Svjetiljka Djetinjstva
Vjeruj Mi
Pusti Me Da Prodjem
Jedna Ladja Morem Plovi
Ne Vjeruj Pjesmi U Snu
Zagrebacka Zima
Idi, Dobro Je
Zivjet Cu Za Dane Radosti
Brodovi I Psi
Moj Jedini Grij
Kad Zavonja Proculice
Hiljadu Godina
Zapjevaj Mi Ispod Glasa
Dio Mog Sjecanja
Dodji U Mali Kaffe
Nisam Ti Se Tugo Nadala
Tiho Sviraj Pjesmu Ljubavnu
 
2010 - Dueti
Jasna Zlokic & Oliver - Kad Mi Dodjes Ti
Jasna Zlokic & Sasa Lozar - Da Li Znas Da Te Volim
Jasna Zlokic & Goran Karan - Karoca
Jasna Zlokic & Zeljko Bebek - Ima Neka Tajna Veza
Jasna Zlokic & Marijan Ban - Skitnica
Jasna Zlokic & Aki Rahimovski - Nemirno More
Jasna Zlokic & Tamara Obrovac - Funiculi Funicula
Jasna Zlokic & Giuliano - Ti Si Mi U Krvi
Jasna Zlokic & Gibonni - Ako Me Nosis Na Dusi
Jasna Zlokic & Arsen Dedic - Djevojka Iz Moga Kraja
_______________________________________
_______________________________________
   
_______________________________________
Category: Diskografija | Views: 1069 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Jasna Zlokic | Rating: 5.0/1
Total comments: 1
0
1 farkas   [Entry]
Hvala smile

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2021 | Website builderuCoz |