Wednesday, 2020-08-12, 6:55 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » September » 29 » Karolina Goceva - Diskografija (2000-2011)
2:21 PM
Karolina Goceva - Diskografija (2000-2011)

________________________________________
________________________________________
2000 - Jas Imam Pesna
2002 - Zosto Sonot Ima Kraj
2003 - Kad Zvezde Nam Se Sklope...Kao Nekada
2003 - Znaes Kolku Vredam
2005 - Vo Zaborav
2006 - U Zaboravu
2008 - Makedonsko Devojce
2011 - Kap Ispod Neba
________________________________________
2000 - Jas Imam Pesna
Bez Ogled Na Se
Sakaj Me
Srcevo Ne Ce Izdrzi
Zasekogas
Tajna
Milenium So Tebe
Za Nas
Nemir
Jas Imam Pesna

2002 - Zosto Sonot Ima Kraj
Ti Mozes
Se E Mozno
Mojot Svet
I Ce Bide Se Vo Red
Povtorno Vljubena
Kazi Mi
Jamajka
Konecno
Koga Ljubov Postoi
Dalecna Zelba
Toj
You Could
Looking For Jamaica
Tell Me

2003 - Kad Zvezde Nam Se Sklope...Kao Nekada
Zacaran Krug
Ljubav Ispod Oblaka
Srescemo Se Opet
Od Neba Do Dna
Ruku Na Srce
Znam Koliko Vredim
Sirena
Noc
Kad Volis
Ljubav Je Moja Religija

2003 - Znaes Kolku Vredam
Hipokrit
Ljubov Pod Oblacite
Ne Se Plasam
Od Nebo Do Dno
Znaes Kolku Vredam
Sirena
Noc
Stom Sakas
Ljubovta E Moja Religija
Srescemo Se Opet

2005 - Vo Zaborav
Ova Srce Znae
Umiram Bez Tebe
Slatka Gorcina
Prvi Mart
Vo Zaborav
Se Lazam Sebe
Plovime
Uste Samo Eden Den
Ljubov
Ruza Ruzica
Kao Malo Vode
Kad Mi Nebo Bude Dom

2006 - U Zaboravu
Tesko Srcu Pada
Umirem Bez Tebe
Gorka Pilula
S Ledja Start
U Zaboravu
Lazem Sebe
Sanjamo
Jos Samo Jedan Dan
Ljubav
Kao Malo Vode
Kad Mi Nebo Bude Dom
Ruza Ruzica (Bonus)

2008 - Makedonsko Devojce
Za Kogo
Partizanska
Ptico Malechka
Prolet, Leto, Esen, Zima
Ti Zlatno Sonce
Skopska Magla
Nesrekjnica
Ruzha, Ruzhica
Dojde Vreme
Aj Beshe Maj

2011 - Kap Ispod Neba
Vise Se Ne Vracas (Feat. Vlatko Stefanovski)
Put Za Nigde
Kap Ispod Neba
Sama
Uspomene Na Tebe
Kraj (Feat. Sky Wikluh)
Sve Ovo Vreme (Feat. Deep Zone Project)
Boje
Zelim Samo Tebe
Volela Sam Te
Kap Ispod Neba (Acoustic Version)
________________________________________
________________________________________
    
________________________________________
Category: Diskografija | Views: 890 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Karolina Goceva | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0
1 giveme400   [Entry]
hvala vam mnogo za obnova od Karolina diskografiju. Veliki pozz od Makedonija
od Tose Proeski dal moze da postavite linlove?
bravoo

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |