Wednesday, 2020-08-12, 7:30 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » October » 1 » Vesna Pisarovic - Diskografija (2000-2012)
2:20 AM
Vesna Pisarovic - Diskografija (2000-2012)

_______________________________________
Vesna Pisarovic - Diskografija (2000-2012)
_______________________________________
2000 - Da Znas
2001 - Za Tebe Stvorena
2002 - Everything I Want
2002 - Kao Da Je Vrijeme
2003 - Best Of
2003 - Pjesma Mi Je Sve
2005 - Peti
2007 - Zlatna Kolekcija
2011 - Najljepse Ljubavne Pjesme
2012 - With Suspicious Minds
_______________________________________

_______________________________________
2000 - Da Znas
Da Znas
Poslije Svega
I Ne Prodje Dan
Sve Na Svijetu
Godine Prolaze
Ja Cekam Noc
Pisma Ljubavna
Vracam Se
Ja Ti Zelim
Tvoja Nevjera

2001 - Za Tebe Stvorena
Za Tebe Stvorena
Da Je Meni (Oko Moje)
Sirotica
Ti Si Samo Jedan
Jos Ovu Noc
Kasno Je Za Nas
Da Sutra Umrem
Da Ti Dam
Ptica Na Tvom Ramenu
Jutro Donosi Kraj

2002 - Everything I Want
Everything I Want
Sasvim Sigurna

2002 - Kao Da Je Vrijeme
Kao Da Je Vrijeme
Sasvim Sigurna
Bjezi Od Mene
Ja Dala Sam Sve
Mac
Ivane
Ne Vjeruj Ljudima
Neka Me Svi Zaborave
Kraljica
Ljubav Tvoja
Everything I Want

2003 - Best Of
Da Znas
Poslije Svega
Sve Na Svijetu
Ja Cekam Noc
Jutro Donosi Kraj
Da Je Meni (Oko Moje)
Za Tebe Stvorena
Da Sutra Umrem
Sasvim Sigurna
Kao Da Je Vrijeme...
Bjezi Od Mene (Duet Giuliano)
Ivane

2003 - Pjesma Mi Je Sve
Dolje Na Koljena
Ljubomora
Ne Dam Da Odes
Hladan Val
Znaj, Voljela Sam Te (Jedini)
Spremna Sam
Samo Pusti Glasnije
Sklona Avanturama
Pjesma Mi Je Sve
Svrha Ljubavi
_______________________________________
_______________________________________
    
_______________________________________

_______________________________________
2005 - Peti
Hypohondar
Ovo Nije Moje Vrijeme
Neka Ljudi Govore
Lomis Mi Krila
Tako Mi Nedostajes
Ti Ne Znas Sto Je Ljubav
Probudi Mi Ljubav
Ti Si Kriv
Zasto Me Gledas
Srela Sam Andjela
Stranac
Tako Mi Nedostajes (Club Version)
Srela Sam Andjela [Club Version]

2007 - Zlatna Kolekcija
Imam Sve Al Tebe Ne
Sasvim Sigurna
Za Tebe Stvorena
Da Znas
Ljubav Je Religija (Feat. Vlado Janevski)
Ja Cekam Noc
Ivane
Neka Ljudi Govore
Bjezi Od Mene (Feat. Giuliano)
Da Sutra Umrem
Ti Ne Znas Sto Je Ljubav
Jutro Donosi Kraj
Dolje Na Koljena
Kao Da Je Vrijeme
Ti Si Kriv
Ljubomora
Tako Mi Nedostajes
Ne Dam Da Odes

2011 - Najljepse Ljubavne Pjesme
Da Znas
Bjezi Od Mene (Duet Giuliano)
Ti Si Samo Jedan
Ljubav Tvoja
Jutro Donosi Kraj
Da Sutra Umrem
Sve Na Svijetu
Sasvim Sigurna
Tvoja Nevjera
Ja Cekam Noc
I Ne Prodje Dan
Kasno Je Za Nas
Neka Me Svi Zaborave
Ivane
Da Je Meni (Oko Moje)
Za Tebe Stvorena
Kao Da Je Vrijeme...
Poslije Svega

2012 - With Suspicious Minds
Always On My Mind
Big Boss Man
Trouble
Love Letters
Crawfish
I Feel So Bad
In My Way
See See Rider
Are You Lonesome Tonight!
Blue Moon
Can't Help Falling In Love
Guitar Man
Heartbreak Hotel
Mystery Train
Love Me Tender
_______________________________________
_______________________________________
   
_______________________________________
Category: Diskografija | Views: 970 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Vesna Pisarovic | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |