Sunday, 2020-10-25, 1:27 PM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » October » 2 » Miladin Sobic - Diskografija (1975-2013)
5:44 PM
Miladin Sobic - Diskografija (1975-2013)

_______________________________________________
_______________________________________________
1975 - Zazvoni Zvono (Singl)
1981 - Oziljak
1982 - Umjesto Gluposti
1998 - Kolekcija
2013 - Festivali, Demo I Neobjavljene Pjesme I
2013 - Festivali, Demo I Neobjavljene Pjesme II
_______________________________________________
1975 - Zazvoni Zvono (Singl)
Zazvoni Zvono (Hit Parada '75)
To Sam Ja

1981 - Oziljak
Dzemper Za Vinograd
Stare Novine
Pokvaren Telefon (Izbjeglica)
Kad Klonem Snagom
Sunce Tebi,Sunce Meni
Prodjoh Gradom
Prvi Jutarnji
Kad Bi Dosla Marija
A Vrijeme Ide Dalje
Od Druga Do Druga

1982 - Umjesto Gluposti
Djon
Cipele Nove
Umjesto Gluposti
Opet Krivi Tip
Svetozara Markovica 39
Hram Ljubavi
Nevjernice
Ceta Ludjaka
Zeljeznicke Tuge
Ne Pokusavaj Mijenjat' Me

1998 - Kolekcija
Dzemper Za Vinograd
Stare Novine
Pokvaren Telefon
Kad Klonem Snagom
Sunce Tebi, Sunce Meni
Prodjoh Gradom
Prvi Jutarnji
Kad Bi Dosla Marija
A Vrijeme Ide Dalje
Od Druga Do Druga
Djon
Cipele Nove
Umjesto Gluposti
Opet Krivi Tip
Svetozara Markovica 39
Nevjernice
Ceta Ludjaka
Zeleznicke Tuge
Ne Pokusavaj Mijenjat Me
Daj Nam Neba

2013 - Festivali, Demo I Neobjavljene Pjesme I
Ko Vizljastu Munju Drzis Cetku Dugu
Prodjoh Gradom
Asik Ajsa (Zdrebica)
Ja Se Ljubavlju Borim
Dok Zbori Tito
Vojnici
Prvi Jutarnji
Kisobran
Puste Ceste
Sutomore
Ostani Gdje Si
Bolesno Ljeto
Kriva Si
Desetka Iz Drugarstva
Moj Djed
Kad Klonem Snagom
A Vrijeme Ide Dalje
Keka
Pjesma Za Kraj

2013 - Festivali, Demo I Neobjavljene Pjesme II
Asik Ajsa (II)
Sunce Tebi, Sunce Meni
Keka (II)
Morska Pjena
Bez Tebe
Daj Nam Neba
Sutomore (II)
Mlada Jela
Zana
Pjesma Protiv Rata
Protiv Svakog Zla
Kako Da Ti Kazem To
Bio Sam Jednom Novembar
Kisobran (II)
Izvini Sto Te Volim
Desetka Iz Drugarstva (II)
Promjenio Bih Svijet
Svetionik
Imam U Sebi Postenog Druga
_______________________________________________
_______________________________________________
    
_______________________________________________
Category: Diskografija | Views: 987 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Miladin Sobic | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |