Saturday, 2020-09-26, 2:31 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 05

____________________________________
Leb I Sol - Diskografija (1978-2008) 1.Deo - 2.Deo - 3.Deo - 4.Deo
____________________________________
1978 - Leb I Sol 1
1978 - Leb I Sol 2
1978 - Nie Cetvoricata (Singl)
1979 - Rucni Rad
1981 - Beskon ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1019 | Added by: Zukas | Date: 2012-12-05 | Comments (2)


__________________________________________
YU Grupa - Diskografija (1971-2009) 1.Deo - 2.Deo - 3.Deo
__________________________________________
1971 - Nona
1971 - Uzivo Beograd '71
1972 - Mali Medved
1972 - U Tami Disko Kluba
1973 - Sta Ce Meni Vatra
1973 - YU Grupa ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1292 | Added by: Zukas | Date: 2012-12-05 | Comments (0)


____________________________________________
____________________________________________
Antologija CD 1
Kad Nas Brod Plovi (1971)
Diridonda (1977)
Sanjaj Me (1977)
Neka Vali Gingolaju Svoje Barke (1978)
Da Te Ne Volim (1978)
Tajna (1979)
Category: Kolekcija | Views: 923 | Added by: Zukas | Date: 2012-12-05 | Comments (0)


____________________________________________
____________________________________________
1984 - Live!
1985 - Country
1987 - Hat Trick
1988 - Dance All Night (Live)
1990 - Plava Trava Zaborava 5
1996 - Live! (1984)
1999 - 16 Nam Je Godina Tek
Category: Diskografija | Views: 1480 | Added by: Zukas | Date: 2012-12-05 | Comments (0)


Djavoli (Neno Belan I Fiumensi) - Diskografija (1986-2010)
________________________________________
1986 - Ljubav I Moda
1987 - Hallo Lulu 22
1988 - Ostani Uz Mene
1989 - Balade
1991 - Rock Galama (Maxi Single)
Category: Diskografija | Views: 1333 | Added by: Zukas | Date: 2012-12-05 | Comments (0)


Crvena Jabuka - Diskografija (1986-2011)
____________________________________
1986 - Crvena Jabuka
1987 - Za Sve Ove Godine
1988 - Sanjati
1989 - Maxi Singl (Promo)
1989 - Tamo Gdje  Ljubav Pocinje
... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1075 | Added by: Zukas | Date: 2012-12-05 | Comments (1)


Galija - Diskografija (1979-2009) 1.Deo - 2.Deo - 3.Deo
_____________________________________________
1979 - Prva Plovidba
1980 - Druga Plovidba
1982 - Ipak Verujem U Sebe
1984 - Bez Naglih Skokova
1986 - Digni Ruku
1988 - Daleko Je Sunce
1989 - Korak Do ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1123 | Added by: Zukas | Date: 2012-12-05 | Comments (1)


Zeljko Bebek - Diskografija (1978-2011) 1.Deo - 2.Deo - 3.Deo
_______________________________________
1978 - Skoro Da Smo Isti
1984 - Mene Tjera Neki Vrag
1985 - Armija B
1989 - Niko Vise Ne Sanja
1989 - Pjevaj Moj Narode
1990 - Karmin Pjesma I Rakija
1992 - ... A Svemir Miruje ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 2078 | Added by: Zukas | Date: 2012-12-05 | Comments (1)

Mladen Vojicic Tifa - Diskografija (1984-2009) 1.Deo - 2.Deo
_____________________________________________
1984 - Bijelo Dugme (Bijelo Dugme)
1986 - 100% R&R (Vatreni Poljubac)
1987 - Konji (Divlje Jagode)
1990 - Samo Ljubav Postoji
1993 - Demo
1994 - Sareni Dan
1995 - Dani ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 3429 | Added by: Zukas | Date: 2012-12-05 | Comments (1)


Alen Islamovic - Diskografija (1990-2006) 1.Deo - 2.Deo
___________________________________
1990 - Haj, Nek Se Cuje, Cuje, Haj
1992 - Gdje Je Moj Rodjeni Brat
1992 - Srce Od Bosne
1993 - Zrno Duse (Maxi)
1994 - Baustelac
1994 - Opet Meni Djon
1995 - Hitovi
Category: Diskografija | Views: 2246 | Added by: Zukas | Date: 2012-12-05 | Comments (4)


Bijelo Dugme - Diskografija (1973-2006)
______________________________________________
1973 - VIS Jutro - Kad Bi Bio Bijelo Dugme
1973 - VIS Jutro - Na Vrh Brda Vrba Mrda
1974 - Boom Fest (Ljubljana)
1974 ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1382 | Added by: Zukas | Date: 2012-12-05 | Comments (0)


Goran Bregovic - Diskografija (1975-2008) 1.Deo - 2.Deo - 3.Deo
_______________________________________________
1975 - Goran Bregovic
1990 - Les Temps Des Gitans - Kuduz
1991 - Paradehtika (Alkistis Protopsalti)
1993 - Arizona Dream
1994 - La Reine Margot
1994 - Muzika Za Filmove
19 ... Read more »
Category: Diskografija | Views: 1614 | Added by: Zukas | Date: 2012-12-05 | Comments (0)

Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2020 | Website builderuCoz |